• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar ne yaptıysam olmuyor beceremedim arkadaş ekleyemiyorum lütfen yardım beceremedim naapiym😥

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar tek tek yazamiyorum kollarımi cok hareket ettirmemek adina, geçmiş olsun dileklerini sunan herkeze çok teşekkür ediyorum. Bugün hastahaneden çıktım biraz gerginlik ve baski harici iyiyim. Sanırım o da direnlerle ilgili onlar ciksa cok daha rahat edicem. Suan bol bol dinleniyorum. Etrafımda ki insanların hizmet etmesi ne güzelmis :) Yanliz bu tür ameliyatlar asla tek olmuyor ben yaparim diyordum ama mümkün degil yataktan kalkislar bayagi bir zorluyor.

Herkese slmlar... Kızlar bir süredir giremiyorum şifrelerde sıkıntı olmuş en sonunda halloldu ama bütün arkadaşlar silinmiş :(
Yineben geçmiş olsun cnm sonunda olmuşsun ameliyatını 3-4 günden sonra rahatlatsın cnm bol bol dinlen..

Selam kızlar, uzun zamandır görüşemedik. Eşim ameliyat oldu 3 fıtıktan 2 sini aldılar. Şuan durumumuz pek bir sıkıntılı. Oğluşumunda geçen hafta vizeleri vardı, ben zaten yeni izin aldığımdan izinde alamıyorum. Gündüz görümcem eşimle ilgileniyor sağolsun. Akşamda ben ve oğlum ama epey bir sıkıntılı dönem geçiriyoruz. Umarım sizler hepiniz iyisinizdir, sohpetinizi çooooooooooook özledim canılarım. Hepinizi kocaman öpüyorum.:16:

Selam kızlar, uzun zamandır görüşemedik. Eşim ameliyat oldu 3 fıtıktan 2 sini aldılar. Şuan durumumuz pek bir sıkıntılı. Oğluşumunda geçen hafta vizeleri vardı, ben zaten yeni izin aldığımdan izinde alamıyorum. Gündüz görümcem eşimle ilgileniyor sağolsun. Akşamda ben ve oğlum ama epey bir sıkıntılı dönem geçiriyoruz. Umarım sizler hepiniz iyisinizdir, sohpetinizi çooooooooooook özledim canılarım. Hepinizi kocaman öpüyorum.:16:

Cokkk cok gecmis olsun cnmm. Allah bi daha yasatmasinn

Ankaralılar benim bir fikrim var istanbuldakileride ilgilendirir :32:
Bence orta nokta bulalım mesela Bolu gibi (Gerginccciiiimmm senin daha da çok hoşuna gider) hep birlikte orada buluşalım ama havalar biraz daha ısınsın
ne desiniz :26:

Nolaccıımmm oraya gelirsin belki .....

anammm Bolu mu? kız önce bi Ankara dakiler bi buluşsaydık, sonra da mayıs ta neyim cümbür cemaat bolu da toplansaydık ya .olaya bak be bütün bombastik hatunlar biraraya gelince bolu yıkılır be.:10:

Gergincim iyi olmana çok sevindim tatlım hala ödem olması seni sevindirmistir daha da düz bi karnın olacak zaten fistiksin temelli fistik olucaksin sıfır beden harika bisiy.
son durumum iyi çok şükür boğazlarim geçti sanırım iki üç tane soğuk algınlığı ilacı vardı onları aldim iyiyim yani inşallah su ameliyatım da düzgün olursa çok daha iyi olucam hepinizden dua bekliyorum kızlar

Tatlım herşey güzel olacak inşallah. Bol şans...

bu arada şaka maka 4 hafta oldu aml. olalı. banyoydu,korseydi,panik atak krizleri derken 1 ay oluvermiş. biraz önce banyo yaptım. aynada karnıma iyice baktım. baya düz be .yanlız bu popo ile aynı kim kardashian gibi oldum. düzdüz karın kocaman popo. hahahah 40 ımdan sonra böyle bir vücut hiç hayal etmemiştim.valla hem mutlu oluyorum hem komik geliyor. hele benim büyük kız zeynoş ( 16 yaşında ) sen yakında benim giysileri de giyersin diyor.bu arada ben dikişlere krem falan sürmüyorum ,süren arkadaşlar var ,bende hemen ozan beyi aradım , gerek yok dedi. acaba göbeğine yada karnındaki dikişlere krem süren arkadaşlar size doktorunuz neden krem verdi ki, bu arada hani eşinizle falan filan diye sormuştum ya ,ozan beye sordum dikkat ederek eşinizle ...... hayatınıza devam edebilirsiziniz dedi.

Baya merak etmeye başlamıştım sesin çıkmayınca... Coookkk geçmiş olsun.... veee allah yardım etsin gerçekten çok zor bir süreç... kendine iyi bak canım ... sevgiler

Kızlar ben üsuttüm galiba boğazim kulaklarim çok ağrıyor tamda ameliyat öncesi öbür ameliyatimda da öyle hastalanmıştim ertelenmişti malesef şimdi de ertelensin istemiyorum
antibiyotik başlasammi ki sizin doktorunuz ameliyattan önce antibiyotik başlatmışti yanlış hatırlamıyorsam öyle mi yapıim bi fikir verin kızlar yaa

Canım nasıl oldun..? Daha iyimisin ..Perşembemiydi ameliyatın ..

Merhaba kızlar; ya siz bende alışkanlık oldunuz her gün mutlaka bir iki kez bu sayfa açılıyor ve gülümseyerek okunuyor. Ameliyat olanlara çok geçmiş olsun. Buluşmanızı ben de kıskandım valla ne güzel.

bu arada şaka maka 4 hafta oldu aml. olalı. banyoydu,korseydi,panik atak krizleri derken 1 ay oluvermiş. biraz önce banyo yaptım. aynada karnıma iyice baktım. baya düz be .yanlız bu popo ile aynı kim kardashian gibi oldum. düzdüz karın kocaman popo. hahahah 40 ımdan sonra böyle bir vücut hiç hayal etmemiştim.valla hem mutlu oluyorum hem komik geliyor. hele benim büyük kız zeynoş ( 16 yaşında ) sen yakında benim giysileri de giyersin diyor.bu arada ben dikişlere krem falan sürmüyorum ,süren arkadaşlar var ,bende hemen ozan beyi aradım , gerek yok dedi. acaba göbeğine yada karnındaki dikişlere krem süren arkadaşlar size doktorunuz neden krem verdi ki, bu arada hani eşinizle falan filan diye sormuştum ya ,ozan beye sordum dikkat ederek eşinizle ...... hayatınıza devam edebilirsiziniz dedi.
Aynen benim popo da kim kardasianı geçti valla yeni planlarimda göğüslerime silikon popoya bacaklara lazer lipo var hayırlısı eşi ikna edebilirsem.

merhaba arkadaşlar 2 hafta sonra karın germe ameliyatı olacağım 2 doğum yaptım aslında zayıfım ama sezaryen göbeğim kaldı çok düşündüm ama sonunda karar verdim dr serdar erenin özel bir tekniği varmış ona ameliyat olacağım ama korkularım var bu ameliyatı olanlar yardımcı olursa sevinirim beni nasıl bir süreç bekliyor çok ağrılı bir ameliyatmı :(( endişelerim heyecanım off zor gerçekten

Back