• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım epeydir foruma girmiyodum yeni gördüm evet ben ankarada oldum doktorum başar kaya ufuk üniversitesinde ben çok memnunum doktorumuz tavsiye ederim.

Tesekkur ederim mothers bu hafta gidicem ozaman insallah bende mutlu sona ulasirim bu arada sizin adinizada cok seviniyorum insallah memnunsunuzdur

:kkk::23::21::16: develide yer ayırtıldı kızlar pazarlıkta yaptım adam başı 5.tl indirim aldım:1: 45.dediler serpme kahvaltı dedim sürekli oradayız 40.oldu akşama kadar takılırız :23::))))10.30 11.00 adıma ayırttım k.k. estetik gurubu demedim 9.kişilik bilginize özelden adımı isteyen olursa yazsın

Bu aksam itibariyle diyet kurallarımı bozdum, yarın sabah kahvaltiyla devam edeceğim :1: görüşmek üzere :34:

ebru selam; Ufuk bilkayın hastaları vardı bu başlıkta da uzun zamandır yazmıyorlar ama memnunlardı başka başlıkta da adı geçiyor bakın isterse mutlaka görürsün yorumlarını genelde gördüğüm olumlu yorumlardı

Tesekkur ederim jelesec yardimci oldugun icin bende arayis icindeyim aslinda 3 sehirdede ameliyat olabilirim izmir. Ankara ve istanbul ama doktor konusunda karar veremedim bu ankarada oturuyorum ailemde izmirde ordada olabilirim acikcasi cok kararsizim col doktor var ama hangisi profesyonel bilmiyorum :(

:kkk::23::21::16: develide yer ayırtıldı kızlar pazarlıkta yaptım adam başı 5.tl indirim aldım:1: 45.dediler serpme kahvaltı dedim sürekli oradayız 40.oldu akşama kadar takılırız :23::))))10.30 11.00 adıma ayırttım k.k. estetik gurubu demedim 9.kişilik bilginize özelden adımı isteyen olursa yazsın

Ne pahalı bi şehirde yaşıyorsunuz anam:) Konya'ya gelseniz 15 liraya en âlâsını hazırlatırım:) üstünede önceden uçak bileti alırsınız:) doktorunuzda pahalı zaten sizin zengin hanımlar:ssz:

Az once gobek deligi ilacimi suruyordum da, felaket sis ya koca gobek gibiyim. 3 ayda mi iniyodu? :)

hatta doktor ameliyat etmemiş beni yada başkasının yağlarını eklemişde yazabilirsin :)))ne dönemlerdi bakma bende bu ne karnım çökmemiş hiç demiştim ameliyat sonrası canımcım hatta bir kaç haftaya dahada şişer panic yapma bende 3.ayı beklemedim ikinci ayın ortasın gitmişti ödem mödem

Benim karın yarın 37 günlük olacak, ödemin cogu gitti fragolacim. Kalan ödem için 3 ayın dolmasını bekliyorum. Senin daha cok yeni, dont panic :34:

hımmm görhan çok doğru ''dont panic':21:

Bu aksam itibariyle diyet kurallarımı bozdum, yarın sabah kahvaltiyla devam edeceğim :1: görüşmek üzere :34:

ben yarın sizlerle kapatacağım yeme faslını verdiğim kilolarda geri gelecek yoksa kaçırdımı gidiyor ipin ucu:ssz: yarın serbest görüşmek üzere :16:

Tesekkur ederim jelesec yardimci oldugun icin bende arayis icindeyim aslinda 3 sehirdede ameliyat olabilirim izmir. Ankara ve istanbul ama doktor konusunda karar veremedim bu ankarada oturuyorum ailemde izmirde ordada olabilirim acikcasi cok kararsizim col doktor var ama hangisi profesyonel bilmiyorum :(

bişey değil elimden geldiğince bol estetik ameliyatı olmuş biri olarak dan yardımcı olmaya çalışıyorum:34: üç şehirde de var iyi doktorlar tabi burası doktor konusunda daha seçeneği bol bir yer; canım görüşmelere başla en güzeli liste yap doktorları fikir olur sana

Ne pahalı bi şehirde yaşıyorsunuz anam:) Konya'ya gelseniz 15 liraya en âlâsını hazırlatırım:) üstünede önceden uçak bileti alırsınız:) doktorunuzda pahalı zaten sizin zengin hanımlar:ssz:

ha ha ha kız burada hafta sonu bir yerde kahve içtim (mit point diye bir yer) aman şok oldum:ssz: cidden pahalı buralar sen hazırlan ameliyat sonrası sana dinlenmeye yemeye içmeye gelcemmm:23::23::23:

ha ha ha kız burada hafta sonu bir yerde kahve içtim (mit point diye bir yer) aman şok oldum:ssz: cidden pahalı buralar sen hazırlan ameliyat sonrası sana dinlenmeye yemeye içmeye gelcemmm:23::23::23:

Gel hayatım gel altını üstüne getirelim buraların:)) ama beni ekme:)

Merhaba ben Çarşamba günü Ufuk Bilkay'a lipoabdominoplasti yaptırdım☺️☺️☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

☺️☺️☺️
Detaylari anlatabilirmisin rica etsem sonuclari ve doktor hakkinda biraz bilgi verirsen sevinirim bu arada geçmiş olsun insallah cabuk iylesirsin

Izmirde liposuction dusunen arkadaslar varsa ahmet seyhani tavsiye ederim cok basarili ogrenmek istediginiz birsey olursa seve seve cevaplarim

☺️☺️☺️
Detaylari anlatabilirmisin rica etsem sonuclari ve doktor hakkinda biraz bilgi verirsen sevinirim bu arada geçmiş olsun insallah cabuk iylesirsin

Ebruminacım benim Ufuk Bilkayı tercih etme sebebimi anlatayım ilk
olarak sana birincisi hakkında çok fazla güzel tavsiyeler duymuş olmam ikincisi ise 3 tane tekniği tek bir operasyonda birleştirmesi oldu bana yaptığı lipoabdominoplasti ile yüksek yangerilimli karın germe işlemiydi böylelikle dümdüz bir karnın yanında daha sonra yanlarda oluşabilecek dog ear denen yerlerin oluşması önlenecek ve incecik bir bel vaad etmiş olmasıydı ama en önemlisi karşılıklı frekansınızın tutması yaptırıp da pişman olan doktoruna lanet edeni ben duymadım eminim birçoğu çok iyi iş çıkarıyordur ama senin doktoruna güvenin çok önemli o yüzden mutlaka ve mutlaka yüzyüze görüşme öneririm ben ne kadar anlatsam az ben ne dikişlerimi gördüm daha ne de göbek deliğimin yerini ama adım gibi eminim ki önceki sarkık karnımla kıyaslanamayacak kadar güzel bir sonuç olacaktır bir çok kişide de olduğu gibi sana kolay gelsin ben çok oyalanmadım karar verdim gittim oldum sen de hiç bekleme 4.günüm ve sanki uzun süre spor yapmamışım da et kesiği olmuş gibi ağrım var sadece işte bu kadar tatlım umarım her şey gönlünce olur sağlıkla kal🙏🙏🙏

tatlım çok geçmiş olsun :) lipo yapılan yerler kesilerden beter ağrır ama günden güne daha iyi olacaksın. ben de ağrılardan her gözümü açtığımda nette iç çamaşırı, kıyafet modelleri bakıyordum..nasıl olsa bir iş te yapabildiğimiz yok dimi ama :))

Tatlım ne hikmetse anlamadım sana kocaman bi cevap yazıyorum telefon kapanıyor yok şarjı bitiyor bu üçüncü hadi hayırlısı bu defa cevap verebilicem umarım☺️☺️☺️iç çamaşırı mükemmel bi fikir aklıma hiç gelmemişti yazını okuduğumdan beri bakıyorum sana bişey diyeyim mi alıp da giyemediğim giymek istemediğim iç çamaşırlarım bile var aman Allah ım hepsi gerilerde kalıcak ve gönlümün istediği her şeyi göğsümü gere gere giyebilicem hayaldi bi cesaretle gerçek oldu ama iyileşme süreci senin dediğin gibi hiç bir şey yapamamak çok sıkıcı oturmaktan popom acıdı☺️evin içinde dön dolaş nereye kadar yatsam V şeklinde yatış başka yok biz kadınlar güzelliğe giden yola gerçekten gözümüzü kırpmadan giriyoruz ne de olsa hepimiz Venüs'ten geldik değil mi yaani öpüldün şekerim iyi haftasonları☺️😍😘💕💗💞🎀

Kızlar ben üsuttüm galiba boğazim kulaklarim çok ağrıyor tamda ameliyat öncesi öbür ameliyatimda da öyle hastalanmıştim ertelenmişti malesef şimdi de ertelensin istemiyorum
antibiyotik başlasammi ki sizin doktorunuz ameliyattan önce antibiyotik başlatmışti yanlış hatırlamıyorsam öyle mi yapıim bi fikir verin kızlar yaa

Kızlar ben üsuttüm galiba boğazim kulaklarim çok ağrıyor tamda ameliyat öncesi öbür ameliyatimda da öyle hastalanmıştim ertelenmişti malesef şimdi de ertelensin istemiyorum
antibiyotik başlasammi ki sizin doktorunuz ameliyattan önce antibiyotik başlatmışti yanlış hatırlamıyorsam öyle mi yapıim bi fikir verin kızlar yaa

Tatlım bende sinüzit oldum aml öncesi doktoruma sordum antibiyotik kullanmanda bi sorun yok dedi iğne yaptırdım sabah akşam bi sor istersen emin yaşadığım böyleydi

Canım ilaç konusunu mutlaka doktoruna danış bi telefona bakar nedir ki yani ama öksürme hapşırma ameliyat sonrası aman Allah'ımm ben dün bi yarım hapşırdım da ölüyorum sandım sakın ama sakın o şekilde ameliyat olayım deme perperişan olursun ama doktorun ilaca ok derse belki ameliyat gününe toparlarsın belli de olmaz ama C vitamini almak falan yok tatlım tamam mı

hatta doktor ameliyat etmemiş beni yada başkasının yağlarını eklemişde yazabilirsin :)))ne dönemlerdi bakma bende bu ne karnım çökmemiş hiç demiştim ameliyat sonrası canımcım hatta bir kaç haftaya dahada şişer panic yapma bende 3.ayı beklemedim ikinci ayın ortasın gitmişti ödem mödem

hımmm görhan çok doğru ''dont panic':21:

ben yarın sizlerle kapatacağım yeme faslını verdiğim kilolarda geri gelecek yoksa kaçırdımı gidiyor ipin ucu:ssz: yarın serbest görüşmek üzere :16:

bişey değil elimden geldiğince bol estetik ameliyatı olmuş biri olarak dan yardımcı olmaya çalışıyorum:34: üç şehirde de var iyi doktorlar tabi burası doktor konusunda daha seçeneği bol bir yer; canım görüşmelere başla en güzeli liste yap doktorları fikir olur sana

Oyy iyi bari sevindim :)))) beklerim hic problem yok simdi bile kat kat iyiyim oncesinden :)

Son düzenleme:
Back