• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım ben İzmir'de Ufuk Bilkay 'a oldum baktım bi tane şikayet,memnuniyetsiz insan yok kadınlar Ufuk hocaya resmen aşık ben de gittim ona oldum☺️Allah sonumu hayretsin en çok göğsümün altı ağrıyor sanırım oraya da lipo yaptı kesi yerlerindeki ağrı solda sıfır kalıyor o derece ama 4.gün ciddi değişiklik oluyor diyosun ya yemin ederim yüreğime su serptin bıcını da yapmışsın ohhh misss her şey gönlünce olsun arkadaşım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Forumda okumustum ufuk bilkay'i ben de hep memnuniyet hatirliyorum sanki. Benim de gogsum ve alti yaniyor gibi agriyordu gece onun yuzunden uyuyamamistim ama her gecen gun bir oncekinden daha iyi oluyorsun bugun tam 1 hafta oldu ve yatip kalkma disinda hic agrim kalmadi cok sukur. Cok sagol iyi dileklerin icin canimm sen de en az benim kadar iyi hissedersin kendini insallah, bak ben 4. gun bizim kizi krese birakip aldim arabayla oyle dusun, 3 dk lik mesafe ama olsun :)

Forumda okumustum ufuk bilkay'i ben de hep memnuniyet hatirliyorum sanki. Benim de gogsum ve alti yaniyor gibi agriyordu gece onun yuzunden uyuyamamistim ama her gecen gun bir oncekinden daha iyi oluyorsun bugun tam 1 hafta oldu ve yatip kalkma disinda hic agrim kalmadi cok sukur. Cok sagol iyi dileklerin icin canimm sen de en az benim kadar iyi hissedersin kendini insallah, bak ben 4. gun bizim kizi krese birakip aldim arabayla oyle dusun, 3 dk lik mesafe ama olsun :)

Ama benim göğsüme herhangi bir operasyon yapılmamasına rağmen hemen altı feciii yanıyor sanırım pilikasyondan.Peki sen şimdi araba kullanabildiğini söylüyorsun bu harika bi haber benim doktorum 3 hafta kullanma demişti demek ki kullanılabiliyor haarika ben de bırakabilirim oğlumu o zaman bizimki de çok kısa mesafede😍😍😍

Elnino çok geçmiş olsun kuzum gün geçtikçe daha iyi olucaksin merak etme yalnız biraz sabır...

İnşallah melosb umarım öyle olur canım bu gün Çocuklarımla kısa zamanlı da olsa oyunlar bile oynamaya başladım eskiye dönmeye başladığımı hissetmek çok heyecanlandırdı beni henüz 3. Gün uzun bir iyileşme süreci var evet biliyorum ama buna da şükür🙏🙏🙏

Hiç geçmiycekmiş gibi geliyor ama grip olunca bile aynı his oluyor zaten bende aklıma hep aynı söz geliyor"hastalık da bir nefer görevini yapar,çeker gider"bu ağrılar olmasa nası kıymeti bilinir?korunmaya,tekrar eskiye dönmemek için çaba gösterilir?diyor ve kendimi teselli etmeye çalışıyorum ha bir de internetten sürekli şu güne kadar gitmek isteyip de giyemediğim kıyafetlere bakıyorum😍😍😍

Geçecek merak etme hatta gün gelecek ameliyat olduğunu bile unutacaksın:))geçmiş olsun

Ufuk hocayı biliyorum k.k.da çok memnun hastası var yazıyorlar süreçlerini

frogo bacım:)) aman hemen ayaklanma lütfen yat ense yap ameliyat olmak okey ama önemli olan sonraki süreç bu zamanda sıkıntılar oluşabiliyor canım

Kızlar benim moralim sıfır :43: bu sabah tartıldım yeme içme gezme fasıl muhabbetleri ban toplam 1 kilo 250 gram dönmüş :41: sizlerle kahvaltı sonrası ölüm rejimine gireceğim (kahvaltıda da iyice yiyeyim stok olsun:1::)

Evet kişi sayısı nedir biri hesaplasın geleceklleri yada özelden yazın ben geliyorum diye masa donatayım ona göre:56:

iki forum dışı arkadaş da katılacak kısmetse bizlere :23:

Hadi gelen parmak kaldırsın begonya sesin çıkmıyor geliyorsun demi canım...herkese sevgiler yarın 10.30. 11.00 gibi görüşmek üzere

Geçecek merak etme hatta gün gelecek ameliyat olduğunu bile unutacaksın:))geçmiş olsun

Ufuk hocayı biliyorum k.k.da çok memnun hastası var yazıyorlar süreçlerini

Canımmm çok teşekkür ederim her geçecek dendiğinde ilk defa duyuyormuşum gibi heyecanlanıyorum bu kadar insan geçeceğini söylüyor vardır bir bildikleri diyorum e doktoruma da çok güveniyorum biz kadınlar her şeyin en güzelini en iyisini hakediyoruz her şey gönlümüzce olsun😍☺️😘💕💗🙏

Sağol tatlım sana iyi operasyonlar dilerim şimdiden benim yaşadığım aslına bakarsan biraz extrem bi durum sırtıma taktıkları epidural oynamış mı ucunda mı takmışlar nedir bilmem hemşire gelip oradan ilaç veriyor sırtım sırılsıklam oluyor ama ben uyuyorum fena değilim o sıralar ama operasyondan tam 12 saat sonra anestezinin de etkisi iyice geçtikçe çok şiddetli ağrılarım başladı eğer ki epidural oynamış olmasaydı o ağrıları çekmemiş olucaktım neyse ki hemşireyi zorla da olsa ikna ettim ve epidurali çektirdim zaten kendi de o sırada gördü ve haklıymışsınız dedi tam ucunda durduğu için ilaç içine gitmemiş işte burası Türkiye ne yazık ki böyle durumlar sıkça yaşanıyor orda canımın derdine mi düşeyim kendi kendimin doktoru mu olayım bilemedim bi yandan hemşireyi ikna çabalarım Offff diyorum ya benimki gerçekten extrem bi durumdu kolay kolay kimsenin başına gelmez merak etme sen o ağrı kesiciler vücuda girdikten sonra anlamazsın bile nasıl geçtiğini rahat ol ama tedbiri de elden bırakma şimdiden geçmiş olsun öpüyorum

Benim göğüs de olacağı için genel anesteziyle yapar sanırım dr.um.
Gerçekten büyük talihsizlik olmuş, bunun için de ayrıca geçmiş olsun.
İnşallah çarçabuk iyileşirsin. Ben ameliyata girene kadar sen toparlamış olacaksın.
Daha 6 gün var. Ben de öpüyorum. Sevgiler...:16::16::16::16::16::16:

Ama benim göğsüme herhangi bir operasyon yapılmamasına rağmen hemen altı feciii yanıyor sanırım pilikasyondan.Peki sen şimdi araba kullanabildiğini söylüyorsun bu harika bi haber benim doktorum 3 hafta kullanma demişti demek ki kullanılabiliyor haarika ben de bırakabilirim oğlumu o zaman bizimki de çok kısa mesafede😍😍😍

Benim doktorum da oyle soylemisti 15 gun trafige cikma dedi ama kisa mesafeye okey verdi o yuzden zaten is de basa dustugu icin goturdum bidigi :)

frogo bacım:)) aman hemen ayaklanma lütfen yat ense yap ameliyat olmak okey ama önemli olan sonraki süreç bu zamanda sıkıntılar oluşabiliyor canım

Ahhh mecburiyet disinda kalkmiyorum ama bu mecburiyetler bile beni bitiriyor :( ne kadar zaman sonra gunluk islerimi kizimla sokakta yurumeyi falan yorulmadan yapicam jeloo?

Merhaba mothers bende ankarada oturuyorum rica etsem bu ameliyat konusunda yardimci olabilirmisin ankaradami oldun yada orada gercekten guvenebilecegin ve onerebilecegin bir doktor ismi verebilirmisin simdiden cok tesekkur ederim...
Canım epeydir foruma girmiyodum yeni gördüm evet ben ankarada oldum doktorum başar kaya ufuk üniversitesinde ben çok memnunum doktorumuz tavsiye ederim.

Canım ben İzmir'de Ufuk Bilkay 'a oldum baktım bi tane şikayet,memnuniyetsiz insan yok kadınlar Ufuk hocaya resmen aşık ben de gittim ona oldum☺️Allah sonumu hayretsin en çok göğsümün altı ağrıyor sanırım oraya da lipo yaptı kesi yerlerindeki ağrı solda sıfır kalıyor o derece ama 4.gün ciddi değişiklik oluyor diyosun ya yemin ederim yüreğime su serptin bıcını da yapmışsın ohhh misss her şey gönlünce olsun arkadaşım

tatlım çok geçmiş olsun :) lipo yapılan yerler kesilerden beter ağrır ama günden güne daha iyi olacaksın. ben de ağrılardan her gözümü açtığımda nette iç çamaşırı, kıyafet modelleri bakıyordum..nasıl olsa bir iş te yapabildiğimiz yok dimi ama :))

Benim göğüs de olacağı için genel anesteziyle yapar sanırım dr.um.
Gerçekten büyük talihsizlik olmuş, bunun için de ayrıca geçmiş olsun.
İnşallah çarçabuk iyileşirsin. Ben ameliyata girene kadar sen toparlamış olacaksın.
Daha 6 gün var. Ben de öpüyorum. Sevgiler...:16::16::16::16::16::16:

Canim karindaki izi kabullenmiyodun, shimdi memeyedemi karar verdin?))) insallah arzu etdiyin gibi olur. Bencede amelyatdan baska care yok. Yeterki doktorunu iyi arastir...

Doktor ufuk bilkay'dan ameliyat olan varmi

ebru selam; Ufuk bilkayın hastaları vardı bu başlıkta da uzun zamandır yazmıyorlar ama memnunlardı başka başlıkta da adı geçiyor bakın isterse mutlaka görürsün yorumlarını genelde gördüğüm olumlu yorumlardı

ebru selam; Ufuk bilkayın hastaları vardı bu başlıkta da uzun zamandır yazmıyorlar ama memnunlardı başka başlıkta da adı geçiyor bakın isterse mutlaka görürsün yorumlarını genelde gördüğüm olumlu yorumlardı

Merhaba ben Çarşamba günü Ufuk Bilkay'a lipoabdominoplasti yaptırdım☺️☺️☺️

Canim karindaki izi kabullenmiyodun, shimdi memeyedemi karar verdin?))) insallah arzu etdiyin gibi olur. Bencede amelyatdan baska care yok. Yeterki doktorunu iyi arastir...

Canım, göğüs zaten olacaktı ama ben karnımdaki ize takmıştım:-)
Dikleştirme olacağım, silikona karar veremiyorum...

:kkk::23::21::16: develide yer ayırtıldı kızlar pazarlıkta yaptım adam başı 5.tl indirim aldım:1: 45.dediler serpme kahvaltı dedim sürekli oradayız 40.oldu akşama kadar takılırız :23::))))10.30 11.00 adıma ayırttım k.k. estetik gurubu demedim 9.kişilik bilginize özelden adımı isteyen olursa yazsın

Back