Canım epeydir foruma girmiyodum yeni gördüm evet ben ankarada oldum doktorum başar kaya ufuk üniversitesinde ben çok memnunum doktorumuz tavsiye ederim.
Az once gobek deligi ilacimi suruyordum da, felaket sis ya koca gobek gibiyim. 3 ayda mi iniyodu? :)
develide yer ayırtıldı kızlar pazarlıkta yaptım adam başı 5.tl indirim aldım 45.dediler serpme kahvaltı dedim sürekli oradayız 40.oldu akşama kadar takılırız :))))10.30 11.00 adıma ayırttım k.k. estetik gurubu demedim 9.kişilik bilginize özelden adımı isteyen olursa yazsın
ebru selam; Ufuk bilkayın hastaları vardı bu başlıkta da uzun zamandır yazmıyorlar ama memnunlardı başka başlıkta da adı geçiyor bakın isterse mutlaka görürsün yorumlarını genelde gördüğüm olumlu yorumlardı
Benim karın yarın 37 günlük olacak, ödemin cogu gitti fragolacim. Kalan ödem için 3 ayın dolmasını bekliyorum. Senin daha cok yeni, dont panic
develide yer ayırtıldı kızlar pazarlıkta yaptım adam başı 5.tl indirim aldım 45.dediler serpme kahvaltı dedim sürekli oradayız 40.oldu akşama kadar takılırız :))))10.30 11.00 adıma ayırttım k.k. estetik gurubu demedim 9.kişilik bilginize özelden adımı isteyen olursa yazsın
Az once gobek deligi ilacimi suruyordum da, felaket sis ya koca gobek gibiyim. 3 ayda mi iniyodu? :)
Benim karın yarın 37 günlük olacak, ödemin cogu gitti fragolacim. Kalan ödem için 3 ayın dolmasını bekliyorum. Senin daha cok yeni, dont panic
Bu aksam itibariyle diyet kurallarımı bozdum, yarın sabah kahvaltiyla devam edeceğimgörüşmek üzere
Tesekkur ederim jelesec yardimci oldugun icin bende arayis icindeyim aslinda 3 sehirdede ameliyat olabilirim izmir. Ankara ve istanbul ama doktor konusunda karar veremedim bu ankarada oturuyorum ailemde izmirde ordada olabilirim acikcasi cok kararsizim col doktor var ama hangisi profesyonel bilmiyorum
Ne pahalı bi şehirde yaşıyorsunuz anam:) Konya'ya gelseniz 15 liraya en âlâsını hazırlatırım:) üstünede önceden uçak bileti alırsınız:) doktorunuzda pahalı zaten sizin zengin hanımlar
ha ha ha kız burada hafta sonu bir yerde kahve içtim (mit point diye bir yer) aman şok oldumcidden pahalı buralar sen hazırlan ameliyat sonrası sana dinlenmeye yemeye içmeye gelcemmm
Gel hayatım gel altını üstüne getirelim buraların:)) ama beni ekme:)
ekmem merak ediyorum oraları gergini seni ziyaret ederim bakım hanginiz misafir perver
O konuda rakip tanımıyorum tatlım:)
Merhaba ben Çarşamba günü Ufuk Bilkay'a lipoabdominoplasti yaptırdım☺️☺️☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
☺️☺️☺️
Detaylari anlatabilirmisin rica etsem sonuclari ve doktor hakkinda biraz bilgi verirsen sevinirim bu arada geçmiş olsun insallah cabuk iylesirsin
tatlım çok geçmiş olsun :) lipo yapılan yerler kesilerden beter ağrır ama günden güne daha iyi olacaksın. ben de ağrılardan her gözümü açtığımda nette iç çamaşırı, kıyafet modelleri bakıyordum..nasıl olsa bir iş te yapabildiğimiz yok dimi ama :))
Kızlar ben üsuttüm galiba boğazim kulaklarim çok ağrıyor tamda ameliyat öncesi öbür ameliyatimda da öyle hastalanmıştim ertelenmişti malesef şimdi de ertelensin istemiyorum
antibiyotik başlasammi ki sizin doktorunuz ameliyattan önce antibiyotik başlatmışti yanlış hatırlamıyorsam öyle mi yapıim bi fikir verin kızlar yaa
Kızlar ben üsuttüm galiba boğazim kulaklarim çok ağrıyor tamda ameliyat öncesi öbür ameliyatimda da öyle hastalanmıştim ertelenmişti malesef şimdi de ertelensin istemiyorum
antibiyotik başlasammi ki sizin doktorunuz ameliyattan önce antibiyotik başlatmışti yanlış hatırlamıyorsam öyle mi yapıim bi fikir verin kızlar yaa
hatta doktor ameliyat etmemiş beni yada başkasının yağlarını eklemişde yazabilirsin :)))ne dönemlerdi bakma bende bu ne karnım çökmemiş hiç demiştim ameliyat sonrası canımcım hatta bir kaç haftaya dahada şişer panic yapma bende 3.ayı beklemedim ikinci ayın ortasın gitmişti ödem mödem
hımmm görhan çok doğru ''dont panic'
ben yarın sizlerle kapatacağım yeme faslını verdiğim kilolarda geri gelecek yoksa kaçırdımı gidiyor ipin ucuyarın serbest görüşmek üzere
bişey değil elimden geldiğince bol estetik ameliyatı olmuş biri olarak dan yardımcı olmaya çalışıyorumüç şehirde de var iyi doktorlar tabi burası doktor konusunda daha seçeneği bol bir yer; canım görüşmelere başla en güzeli liste yap doktorları fikir olur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?