• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

İzlerden dolayı karın germeden vazgeçmiştim ya, dün akşam elime bir kırmızı kalem alıp germeden sonra kalacak olan iz yaptım:1:
çamaşırımın içine sakladım, arada gidip gelip baktım karnımı içime çekerek tabii:1::1:
Ki ameliyat sonrası karnımın çok daha güzel olacağını düşünerek...
Kendimi bir nevi ameliyat sonrasına hazırladım, kabullenmeye çalıştım.
Sonuç; " öyle karnım olsun, iz de çamaşır altında dursun" oldu:1::1:
Ameliyat günümü değiştirmedim, nasipse 3 Nisan perşembe günü göğüs karın germe olacağım.
Bana destek olan, moral veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Şimdi de göğüs dikleştirme daha sonra sarkar mı, silikon daha kesin çözüm müdür? diye düşünmekteyim...
Büyüklüğünden memnunsan gerek yok demişti ameliyatımı yapacak dr.um.
İlk görüştüğüm dr da silikon koyalım demişti.
Bu konudaki fikir ve tecrübeleriniz rica ediyorum. Sevgiler...:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::

Sahiden bu muhteşem bir fikir. Saygı duydum:46: bu durumda 4 Nisan sabahına fıstık, bombastik bir kadın olarak uyanacaksın:52:

Kızlarrr sabah 6:15 de ameliyata girdim,9:00 da çıktım hafif bulantım oldu 2 sefer bulantı kesici verdiler saat 14:00 den sonra bulantım bitti yürüdüm her şey yolunda şimdilik Allahıma şükürler olsun ama bir şey merak ediyorum ilk gün en zoru değil mi?ilerleyen günlerde giderek daha da kolaylaşacak sanırım yani 2.gün ağrılarda çoğalma falan olmaz değil mi☺️☺️☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cokkk geçmiş olsunnn

Canımmm bugun ilk banyomu yaptım nihayet ama korseyi çıkarınca tansiyonum düştü bayılıyodum kostum yattım annem basımda yazık :) biraz dinlendim kalktım dusa girdim tam gene basım dondu yine koştm yattım. Üçüncüde becerdim ama gayet de iyiydim üç şampuan yaptım (kafam çok kaşınıyodu :) ) 2 kere de vucudmu sabunladım hatta sırtımı anneme sabunlattım sonra da çıktım uzandım yataga ve yattıgım yerde sırtımı biraz dikleştirip saç kurutma makinasıyla 10 dk yakın bütün dikişlerimi kuruttum. Sonra giyinip biraz uzandım şimdi çok iyi hissediyoeum. İçime de yazlık askılı penye bi tshirt giydim korseyi ustune taktım :)

tebrikler arkadaşım.hadi enzoru atlattın. rahatlamana çok sevindim.bundan sonra inan her gün daha iyiye gidecek.ama çok dikkat et lütfen kendine.kendini yorma.öksürmemek için bol bol su iç.ben tam 3 hafta hiç öksürmedim,hapşırmadım.ilk defa bu gün öksürdüm o bile canımı acıttı. sen çok dikkat et.

Kızlar çok birikmiş tam okuyamadım;herkes iyi galiba sorun yok:34: yeni ameliyatlar kimlerin kesilip biçilme sırası :18:

frogo canım ilk zamanlar zaten banyoda tek olma bende sorun yaşamıştım tansiyonum zaten hep düşüktür o dönem yerlerde idi; çok oyalanma banyoda dökün çık:34:

Buluşma kızlar yarına kadar netleşelim kaç kişiyiz( kalabalık olacağız belli :21:) cuma akşamı yer için alo diyeyim çocuk getirin varsa yazsın bende maymunumu getiririm :51:

Bentoprak bacım uygunsan gel sonra deme gizli buluşma olmuş:34:

Oy jelom oyle pistim ki bi citilenmedigim kaldi :) ama odum koptu vallahi bidahakine yine yardim alicam ama bi daha nezaman cesaret edebilirim bilmem :)

tebrikler arkadaşım.hadi enzoru atlattın. rahatlamana çok sevindim.bundan sonra inan her gün daha iyiye gidecek.ama çok dikkat et lütfen kendine.kendini yorma.öksürmemek için bol bol su iç.ben tam 3 hafta hiç öksürmedim,hapşırmadım.ilk defa bu gün öksürdüm o bile canımı acıttı. sen çok dikkat et.

Ben eve geldim hapsurdum 3. Gun, ölüyorum sandimm

Canımmm bugun ilk banyomu yaptım nihayet ama korseyi çıkarınca tansiyonum düştü bayılıyodum kostum yattım annem basımda yazık :) biraz dinlendim kalktım dusa girdim tam gene basım dondu yine koştm yattım. Üçüncüde becerdim ama gayet de iyiydim üç şampuan yaptım (kafam çok kaşınıyodu :) ) 2 kere de vucudmu sabunladım hatta sırtımı anneme sabunlattım sonra da çıktım uzandım yataga ve yattıgım yerde sırtımı biraz dikleştirip saç kurutma makinasıyla 10 dk yakın bütün dikişlerimi kuruttum. Sonra giyinip biraz uzandım şimdi çok iyi hissediyoeum. İçime de yazlık askılı penye bi tshirt giydim korseyi ustune taktım :)

Çok şükür düşmemişsin aman diim dikkatli ol canım ...

Çok geçmiş olsun tatlım.. yok daha fazla ağrımaz ..ağrı kesici iç zorlanarsan.. doktorun verecektir mutlaka.

Teşekkürler tatlım dün akşam operasyondan tam 12 saat sonra aman allahımmm öyle sancılandım ki anlatamam ne ağrıkesiciler ne iğneler hiç bir işe yaramadı ilk defa bir kaç saattir fena değilim Offff gerçekten çok zormuş tek arzum bu ağrılara değsin inşallah sevgiler teşekkürler sağlıkla kalın

Çok şükür düşmemişsin aman diim dikkatli ol canım ...

Cok sukur valla canim dikkat ediyorum elden geldigince

Teşekkürler tatlım dün akşam operasyondan tam 12 saat sonra aman allahımmm öyle sancılandım ki anlatamam ne ağrıkesiciler ne iğneler hiç bir işe yaramadı ilk defa bir kaç saattir fena değilim Offff gerçekten çok zormuş tek arzum bu ağrılara değsin inşallah sevgiler teşekkürler sağlıkla kalın

Oyyy kolay gelsin gecmis olsun canim ben de hastanede ikinci gece hic uyuyamamistim agridan, sonra yavas yavas azalmaya basladi agri seninki de azalmaya baslamistir insallah

Hay allah canım üzüldüm çok ...bünyeden bünyeye çok değişiyor. umarım tekrarlamaz ve biran önce geçmiş bitmiş olur... sevgiler canım

canımm atlattın bak ne güzel :)
saç kurutma makinesinin ılık yeriyle kurutulacakmış unutma ;)4ve banyoda çok kalma gerek yok :)
sen yine iyisin ben 10. gün fln banyo yapmıştım :) hatta doktordan ufak çaplı bir fırça yedim :)))
ama çok haklıydı artık bitlenmek üzereydim :1:

penye işi de akıllıca :))

Buluşma kızlar yarına kadar netleşelim kaç kişiyiz( kalabalık olacağız belli :21:) cuma akşamı yer için alo diyeyim çocuk getirin varsa yazsın bende maymunumu getiririm :51:

yeni organizatör sensin galiba :))
haydi kolay gele :)

Son düzenleme:
Kocaelinde bu hocanın adı çok duyorum ve birdizi operasyonlarımı kombinolarak yaptırmak istiyorum ameliyat olmuş arkadaslara arkadsdlık isteği yolluylrum hem cesaret hem güzel buruşuk sarkmış olmayan bir karın hayalimi devam etyşrmem için:) forumlarda risus adlı üye tonguç veye estetik yaptırmış risususu ekledim umarım beni farkder :/ risus duy sesimiii tanışalım lütfen the nesste bi öğlen yemeği bi kahve ısmarlamak istiyorum sana ve operasyonlarımı görmek istiyorum gerçekten hamilelikte 40 kilo almış 2 sene öncesine kadar çok güzel anılan biriyken şindi sarkık buruş bakımsız biriyim senden fikir birazda cesaret almalıyım brni ekle lütfen

merhaba neste
kocaelini okuyunca dayanamadım :)
4 yıl oturdum orda.çok sevdiğim dostlarım arkadaşlarım var,bu günde izmitteydim :)
bahsetiiğin doktor benimde listemdeydi
birde konak hastanesinde mete bey var,aynı şekilde onunlada görüştüm
çok ilgili güler yüzlü doktorlar
fakat ben yaptıkları karın germe ameliyatı sonuçlarını canlı olarak göremediğimdden ikisinden de vaz geçmiştim.

mete beye bir arkadaşım lazer lipo yaptırdı ve çok memnundu
kalçalarında problem vardı şöyle söyliyim arkadaşımın üst bedeni 38 alt 44 idi
geçtiğimiz yaz temmuz ayında yaptırdı.ve şu an çok mutlu

sana kolaylıklar diliyorum inşaalah istediğin sonuca ulaşırsın :16:

geçecek şeker biraz sabır :)

merhaba neste
kocaelini okuyunca dayanamadım :)
4 yıl oturdum orda.çok sevdiğim dostlarım arkadaşlarım var,bu günde izmitteydim :)
bahsetiiğin doktor benimde listemdeydi
birde konak hastanesinde mete bey var,aynı şekilde onunlada görüştüm
çok ilgili güler yüzlü doktorlar
fakat ben yaptıkları karın germe ameliyatı sonuçlarını canlı olarak göremediğimdden ikisinden de vaz geçmiştim.

mete beye bir arkadaşım lazer lipo yaptırdı ve çok memnundu
kalçalarında problem vardı şöyle söyliyim arkadaşımın üst bedeni 38 alt 44 idi
geçtiğimiz yaz temmuz ayında yaptırdı.ve şu an çok mutlu

sana kolaylıklar diliyorum inşaalah istediğin sonuca ulaşırsın :16:

İzmitte lazer lipolşz yapıldığını duymamıştım açıkcası çokta sorup bilgi alamıyorum sebebi izmitte tanınmış bi esnafız kaçak göcek öğrenip yaptırcam mahalle baskısına hiç gerek yok:) risusla bi bağlantıya geçebilsenntonguç beyin yaptığı op.görmem ve cesaret almam açısından harika olcak.. çok ciddi kilo aldım 40 kiloya yakın yarısından fazlasını dukanla verdim(nir kısmını aldım) şimdi kalan bi 10 kilom olmuş oldu onlarıda diyetisyen gözetimibde vermeye basladım ... izmitte bu işi halketmem kimsecikler görmeden evime dönmem lazım :)

Cok sukur valla canim dikkat ediyorum elden geldigince

Oyyy kolay gelsin gecmis olsun canim ben de hastanede ikinci gece hic uyuyamamistim agridan, sonra yavas yavas azalmaya basladi agri seninki de azalmaya baslamistir insallah

Evet fragolacım seninle ameliyat tarihlerimiz arka arkaya her anını takip etmiştim seni☺️dün gece biraz daha iyiydim tatlım çok sağol ama ağrı kesicilerin etkisi geçtikçe nefesim kesildi ama naapalım girdik artık bir yola başa gelen çekilecek hepimize Allah sabır kuvvet versin ve herkesin sonucu hayallerinden de güzel olsun çok teşekkürler

geçecek şeker biraz sabır :)

Hiç geçmiycekmiş gibi geliyor ama grip olunca bile aynı his oluyor zaten bende aklıma hep aynı söz geliyor"hastalık da bir nefer görevini yapar,çeker gider"bu ağrılar olmasa nası kıymeti bilinir?korunmaya,tekrar eskiye dönmemek için çaba gösterilir?diyor ve kendimi teselli etmeye çalışıyorum ha bir de internetten sürekli şu güne kadar gitmek isteyip de giyemediğim kıyafetlere bakıyorum😍😍😍

Evet fragolacım seninle ameliyat tarihlerimiz arka arkaya her anını takip etmiştim seni☺️dün gece biraz daha iyiydim tatlım çok sağol ama ağrı kesicilerin etkisi geçtikçe nefesim kesildi ama naapalım girdik artık bir yola başa gelen çekilecek hepimize Allah sabır kuvvet versin ve herkesin sonucu hayallerinden de güzel olsun çok teşekkürler

Ahh ilk 3-4 gunden sonra rahatlayacaksin insallah canim bana oyle oldu ilk gunler sabah iyi uyansam bile aksama kabus gibi bi agri oluyodu butun vucudumda simdi gecti cok sukur. Sen nerde kime ameliyat oldun canim ?

Hiç geçmiycekmiş gibi geliyor ama grip olunca bile aynı his oluyor zaten bende aklıma hep aynı söz geliyor"hastalık da bir nefer görevini yapar,çeker gider"bu ağrılar olmasa nası kıymeti bilinir?korunmaya,tekrar eskiye dönmemek için çaba gösterilir?diyor ve kendimi teselli etmeye çalışıyorum ha bir de internetten sürekli şu güne kadar gitmek isteyip de giyemediğim kıyafetlere bakıyorum😍😍😍

Ahhh ben de universite zamanindan bir suru kiyafet saklamistim onlara bakiyorum surekli :))))

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Benim ameliyatım için de geriye sayım başladı.
Önümüzdeki perşembe ameliyat olacağım. Zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum.
Burada yazılanları okuyarak nelerle karşılaşabileceğimi kestirip kabullenmeye çalışıyorum.
Dün akşam da kahverengiye çalan bir dudak kalemiyle çizim yaptım karnıma:1:
oluru var yani:1::1:

Ahh ilk 3-4 gunden sonra rahatlayacaksin insallah canim bana oyle oldu ilk gunler sabah iyi uyansam bile aksama kabus gibi bi agri oluyodu butun vucudumda simdi gecti cok sukur. Sen nerde kime ameliyat oldun canim ?

Ahhh ben de universite zamanindan bir suru kiyafet saklamistim onlara bakiyorum surekli :))))

Canım ben İzmir'de Ufuk Bilkay 'a oldum baktım bi tane şikayet,memnuniyetsiz insan yok kadınlar Ufuk hocaya resmen aşık ben de gittim ona oldum☺️Allah sonumu hayretsin en çok göğsümün altı ağrıyor sanırım oraya da lipo yaptı kesi yerlerindeki ağrı solda sıfır kalıyor o derece ama 4.gün ciddi değişiklik oluyor diyosun ya yemin ederim yüreğime su serptin bıcını da yapmışsın ohhh misss her şey gönlünce olsun arkadaşım

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Benim ameliyatım için de geriye sayım başladı.
Önümüzdeki perşembe ameliyat olacağım. Zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum.
Burada yazılanları okuyarak nelerle karşılaşabileceğimi kestirip kabullenmeye çalışıyorum.
Dün akşam da kahverengiye çalan bir dudak kalemiyle çizim yaptım karnıma:1:
oluru var yani:1::1:

Sağol tatlım sana iyi operasyonlar dilerim şimdiden benim yaşadığım aslına bakarsan biraz extrem bi durum sırtıma taktıkları epidural oynamış mı ucunda mı takmışlar nedir bilmem hemşire gelip oradan ilaç veriyor sırtım sırılsıklam oluyor ama ben uyuyorum fena değilim o sıralar ama operasyondan tam 12 saat sonra anestezinin de etkisi iyice geçtikçe çok şiddetli ağrılarım başladı eğer ki epidural oynamış olmasaydı o ağrıları çekmemiş olucaktım neyse ki hemşireyi zorla da olsa ikna ettim ve epidurali çektirdim zaten kendi de o sırada gördü ve haklıymışsınız dedi tam ucunda durduğu için ilaç içine gitmemiş işte burası Türkiye ne yazık ki böyle durumlar sıkça yaşanıyor orda canımın derdine mi düşeyim kendi kendimin doktoru mu olayım bilemedim bi yandan hemşireyi ikna çabalarım Offff diyorum ya benimki gerçekten extrem bi durumdu kolay kolay kimsenin başına gelmez merak etme sen o ağrı kesiciler vücuda girdikten sonra anlamazsın bile nasıl geçtiğini rahat ol ama tedbiri de elden bırakma şimdiden geçmiş olsun öpüyorum

Back