• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

gergincim ben hiçbir zaman karnımdan memnun olamadım hep bi şişlik vardı ve bu şişlik gün geçtikce artarak devam etti doktorum o yüzden içteki dikişlerin açılabileceğini söyledi ve revizyona karar verdi .

melosb canım özür valla ben iyice yaşlandım bu ara
karıştırdım demkki

nerede amlyt olmuştun tatlım
birde şikayetin neydi yani karnın nasılki dr dikişler açılabilir vs dedi?
çok sordum canım seni bunaltmak istemem ama kafama takıldı...

Yap yap yarın farkı göreceksin hele 3 gün sonra normal göbüşün olacak :)))

sonradan yapmadım ama ben kendime geldiğimde göbek deliğimde vardı öyle bişiy....acaba dahada durmasımı gerekiyordu:44:
ama öyle olsaydı doktorum söylerdi banada :)

Jelesec, mammazia, yineben, gerginciğim ve diğer tatlişkomlar ben maalesef gelemiyorum o kadarda çok istemiştim hatta son günler forma bile uzun uzun girmeye vaktim olmadı. Bu hafta sonu eşim kötü tutuldu, 3 tane fıtık var belinde zaten bu yıl ameliyatı düşünüyordu, en yakın hastaneden mr çektirdik durumlar iç açıcı değil neyseki kas gevşeticilerle biraz düzleşti fakat cumartesi günü ameliyat olmayı düşündüğü doktora muayeneye gideceğiz bakalım o ne diyecek. O yüzden bu sefer beni afedin, hatta kahvaltı yaparken gülmek eğlenmek yok :20: eee arada bir konuşabilirsiniz, hiçbirşeyi kaçırmak istemiyorum. Birdahaki sefere inşallah birlikte oluruz. Sizleri seviyorummmm:16::5:

Canım çok geçmiş olsun .... elbette önce sağlık... nasılsa toplanılır yine... sağlıklı haberler inşallah..

Merhaba kızlar 3nisanda revizyon ameliyatim var ve ben çok korkuyorum tekrar aynı sorunları yaşamak istemiyorum resim yukleyemedim maalesef doktor içteki dikişlerin açılabileceğini söyledi onları sıklaştıracak, göbek deliği çukur olmamışti onu yapacak skar izimi duzeltecek o da berbat gözüküyor yani baştan ameliyat olucam resmen ve ben çok korkuyorum. revizyon ameliyati olanlar lütfen beni aydınlatin çok zor değil diyin lütfen

Korkma canım... ilkini atlattın bunu daha rahat atlatırsın inşallah...

Kızlarrr sabah 6:15 de ameliyata girdim,9:00 da çıktım hafif bulantım oldu 2 sefer bulantı kesici verdiler saat 14:00 den sonra bulantım bitti yürüdüm her şey yolunda şimdilik Allahıma şükürler olsun ama bir şey merak ediyorum ilk gün en zoru değil mi?ilerleyen günlerde giderek daha da kolaylaşacak sanırım yani 2.gün ağrılarda çoğalma falan olmaz değil mi☺️☺️☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun tatlım.. yok daha fazla ağrımaz ..ağrı kesici iç zorlanarsan.. doktorun verecektir mutlaka.

Canım tam nereden geliyorsun? Ben yinebene de aynı teklifi yaptım. Caddebostan sahildeki Migros'a gelirsen (taksim Bostancı dolmuşuyla) ben sizi oradan alırım Ataşehire geçeriz. Sana arkadaşlık gönderdim kabul edersen özelden telefonumu vereyim.

Canııımmm çok teşekkür ederim.. elbette arkadaşlık teklifini kabul ederim.. tatlım ymnts bana daha yakın kırılmazsan onun teklifini kabul edeyim :54:

Kocaelinde bu hocanın adı çok duyorum ve birdizi operasyonlarımı kombinolarak yaptırmak istiyorum ameliyat olmuş arkadaslara arkadsdlık isteği yolluylrum hem cesaret hem güzel buruşuk sarkmış olmayan bir karın hayalimi devam etyşrmem için:) forumlarda risus adlı üye tonguç veye estetik yaptırmış risususu ekledim umarım beni farkder :/ risus duy sesimiii tanışalım lütfen the nesste bi öğlen yemeği bi kahve ısmarlamak istiyorum sana ve operasyonlarımı görmek istiyorum gerçekten hamilelikte 40 kilo almış 2 sene öncesine kadar çok güzel anılan biriyken şindi sarkık buruş bakımsız biriyim senden fikir birazda cesaret almalıyım brni ekle lütfen

Merhaba kızlar 3nisanda revizyon ameliyatim var ve ben çok korkuyorum tekrar aynı sorunları yaşamak istemiyorum resim yukleyemedim maalesef doktor içteki dikişlerin açılabileceğini söyledi onları sıklaştıracak, göbek deliği çukur olmamışti onu yapacak skar izimi duzeltecek o da berbat gözüküyor yani baştan ameliyat olucam resmen ve ben çok korkuyorum. revizyon ameliyati olanlar lütfen beni aydınlatin çok zor değil diyin lütfen

Çok geçmiş olsun arkadaşım, revizyon ameliyatları daha kolay olur her zaman içini ferah tut. Ben de aynı gün ameliyata gireceğim göğüs, karın germe. Rabbim yardımcımız olsun...

İzlerden dolayı karın germeden vazgeçmiştim ya, dün akşam elime bir kırmızı kalem alıp germeden sonra kalacak olan iz yaptım:1:
çamaşırımın içine sakladım, arada gidip gelip baktım karnımı içime çekerek tabii:1::1:
Ki ameliyat sonrası karnımın çok daha güzel olacağını düşünerek...
Kendimi bir nevi ameliyat sonrasına hazırladım, kabullenmeye çalıştım.
Sonuç; " öyle karnım olsun, iz de çamaşır altında dursun" oldu:1::1:
Ameliyat günümü değiştirmedim, nasipse 3 Nisan perşembe günü göğüs karın germe olacağım.
Bana destek olan, moral veren arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Şimdi de göğüs dikleştirme daha sonra sarkar mı, silikon daha kesin çözüm müdür? diye düşünmekteyim...
Büyüklüğünden memnunsan gerek yok demişti ameliyatımı yapacak dr.um.
İlk görüştüğüm dr da silikon koyalım demişti.
Bu konudaki fikir ve tecrübeleriniz rica ediyorum. Sevgiler...:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::

Son düzenleme:
İzlerden dolayı karın germeden vazgeçmiştim ya, dün akşam elime bir kırmızı kalem alıp germeden sonra kalacak olan iz yaptım:1:
çamaşırımın içine sakladım, arada gidip gelip baktım karnımı içime çekerek tabii:1::1:
Ameliyat günümü değiştirmedim, nasipse 3 Nisan perşembe günü göğüs karın germe olacağım.
Şimdi de göğüs dikleştirme daha sonra sarkar mı, silikon daha kesin çözüm müdür? diye düşünmekteyim...
Bu konudaki fikir ve tecrübeleriniz rica ediyorum. Sevgiler...:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::

Hahaha süpersin :))) sen kendini o kırmızı çizgiye alıştırki sonuç dahada memnun etsin seni çünkü çizgi kırmızı kalmıyor :))) ohhh fıstık olacaksın

Valla ne diyeyim böyle akla şapka çıkarılır ancak :42: Helal olsun :54: Göğüs konusunda benim daha çok erken silikon yok sadece dikleştirme ilerde ne olur
inan bilmiyorum .... En doğru kararı vereceğine eminim ben... sevgiler canım..

aynen canım yaa
konuştuğumuz gibi şekerim hayırlısı artık

fragolamm bebeem sağol
canım sana tel den yazacaktım buradan yazayım.ilk banyoyu kısa tut.ben korseyi çıkarınca çok kötü hissetmiştim.doktorumu aradım karnını içine çek demişti ama ne mümkün :( olmadı yapamadım.bel korsesi vardı evde(yünlü bi korse)onu giyerek banyo yaptım en son çıkarıp saniyeler içinde vücuduma su tutup çıkmıştım.evde korse varsa dene iyi geliyor.
saç kurutma makinasıyla da güzelce kurut dikişler ve göbek deliği asla nemli kalmamalı.sonra zamanla alışıyorsun canım.sakın tedirgin olma.ben 3.bıcı bıcmı yanlız yaptım :) benim gibi bir panik ataklı yani düşün :1:

çok teşekkür ederim tatlım.bende çok istedim ama nasip işte...

sağol mamiii
söz dimi?:))

nolacım sağol canım.
valla artık bırakmayı düşünüyordum ama bu sabah 58 i görünce tekrar fikrimi değiştirdim:17: :))(anam ne kararsız oldum ben ya)
55 olana kadar devam diyorum
tabi şimdilik :1:

massalım o kadar plan yaptık :(
hayırlısı ne diyim artık...:5:

canım ben bayadır girmedim bu iletiyi şimdi okuyorum :)
çok merak ediyordum ayrıntıları anlat diyecektim :)
ben amlyt sonrası bazı şeyleri hatırlıyordum ama şimdi pek bişiy hatırlamıyorum :) hani mezure falan demişsin ya :)bende o kısımlar yok :)))
zaten galiba benim karnım bayıldıktan sonra çizldi:44:

neyse geçti gitti :) şimdi bolca dinlenme zamanı :) :16:

fragola ben eşimin atletini kesip (yanlız niye eşiminki onu bilmiyorum :1:)karnıma sarıp üzerine korseyi giyiyordum :)
atlet giyemiyorsan böyle dene :)

elnino tatlım çok çok güzel,rahat bir amlyt ve iyleşme süreci diliyorum
şimdiden geçmiş olsun :54:

Canımmm bugun ilk banyomu yaptım nihayet ama korseyi çıkarınca tansiyonum düştü bayılıyodum kostum yattım annem basımda yazık :) biraz dinlendim kalktım dusa girdim tam gene basım dondu yine koştm yattım. Üçüncüde becerdim ama gayet de iyiydim üç şampuan yaptım (kafam çok kaşınıyodu :) ) 2 kere de vucudmu sabunladım hatta sırtımı anneme sabunlattım sonra da çıktım uzandım yataga ve yattıgım yerde sırtımı biraz dikleştirip saç kurutma makinasıyla 10 dk yakın bütün dikişlerimi kuruttum. Sonra giyinip biraz uzandım şimdi çok iyi hissediyoeum. İçime de yazlık askılı penye bi tshirt giydim korseyi ustune taktım :)

Canımmm bugun ilk banyomu yaptım nihayet ama korseyi çıkarınca tansiyonum düştü bayılıyodum kostum yattım annem basımda yazık :) biraz dinlendim kalktım dusa girdim tam gene basım dondu yine koştm yattım. Üçüncüde becerdim ama gayet de iyiydim üç şampuan yaptım (kafam çok kaşınıyodu :) ) 2 kere de vucudmu sabunladım hatta sırtımı anneme sabunlattım sonra da çıktım uzandım yataga ve yattıgım yerde sırtımı biraz dikleştirip saç kurutma makinasıyla 10 dk yakın bütün dikişlerimi kuruttum. Sonra giyinip biraz uzandım şimdi çok iyi hissediyoeum. İçime de yazlık askılı penye bi tshirt giydim korseyi ustune taktım :)

Kızlar çok birikmiş tam okuyamadım;herkes iyi galiba sorun yok:34: yeni ameliyatlar kimlerin kesilip biçilme sırası :18:

frogo canım ilk zamanlar zaten banyoda tek olma bende sorun yaşamıştım tansiyonum zaten hep düşüktür o dönem yerlerde idi; çok oyalanma banyoda dökün çık:34:

Buluşma kızlar yarına kadar netleşelim kaç kişiyiz( kalabalık olacağız belli :21:) cuma akşamı yer için alo diyeyim çocuk getirin varsa yazsın bende maymunumu getiririm :51:

Bentoprak bacım uygunsan gel sonra deme gizli buluşma olmuş:34:

Back