fotoğraf yüklemeyi başardım :)
before-after :)
maşallah süper olmuşsun; harika bayıldım.ameliyat olalı ne kadar oldu. bende böyle olcakmıyım ki.resmen 18 lik çıtır olmuşsun.
Merhaba arkadaşlar, ben karın germe ve göğüs dikleştirmeden vazgeçtim. İzleri göze alamıyorum.
Sadece liposuction yaptıracağım. Artık ne kadar şekillenirse...
Haftaya perşembe günü gireceğim ameliyata, dr la da bugün tekrar görüşmeye gideceğim...
izler içinse vazgeçme derim ama tabi sen bilirsin
izler yokoluyor zamanla
lipo sarkmayı yoketmez
ama ameliyat korkusuda varsa o başka tabi
Merhaba arkadaşlar, ben karın germe ve göğüs dikleştirmeden vazgeçtim. İzleri göze alamıyorum.
Haftaya perşembe günü gireceğim ameliyata, dr la da bugün tekrar görüşmeye gideceğim...
fotoğraf yüklemeyi başardım :)
before-after :)
Merhaba, karin germe ameliyatımın 10. Günündeyim. Hala dik yürüyemesem de ağrılarım ve diğer problemlerim kalmadı. Fakat sürekli korse taktığım için cildimde ufak kırmızı alerji gibi bişeyler olmaya başladı. Doktorum Reha Yavuzer, gün içinde dinlenirken bi kaç dakika korseyi açıp hava alabilirsin dedi. Sizde de bu şekilde olan var mı?
Merhaba, karin germe ameliyatımın 10. Günündeyim. Hala dik yürüyemesem de ağrılarım ve diğer problemlerim kalmadı. Fakat sürekli korse taktığım için cildimde ufak kırmızı alerji gibi bişeyler olmaya başladı. Doktorum Reha Yavuzer, gün içinde dinlenirken bi kaç dakika korseyi açıp hava alabilirsin dedi. Sizde de bu şekilde olan var mı?
Merhaba kızlaaarrr.. Lipo ve abdominoplasty yaptıralı bugün 20 gün oldu.. Karın gitti bel inceldi ama o göbekle giydiğim pantalonlarım olmuyo şimdi üzerime ???? Kilomu alıyorum diye depresyona girdim resmendoktorum ödem onlar zamanla geçecek dedi ama bazı fotolar gördüm yaptıranlar hemen düz olmuş.. Benim vicudum nasıl desem böyle tipsiz bir şey oldu.. Dışardan harika ama soyunup baktığımda yeni doğmuş bebeğin karnı böyle oval gibi olur ya. Aynen öyle.. ((
Merhaba capoeira öncelikle çok geçmiş olsun... 20 günde eski pantolanlara sığmak biraz zor ...hala ödem devam ediyordur. benim 3 ay oldu hala karnımın içinde ödem hissediyorum.. ama dikkat etmek lazım ben gerçekten kilo aldım bu süreçte ama karnım eskiye oranla harika tabii...kilo vermeye karar verdim nihayet...
Begonya senin karnının uyusuklugu gectimi? Tüm noktalarını hissediyormusun sekercim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ameliyat günü aldığım dr la konuştum. Karın germe yaptırmayacaksan liposuction hiç yaptırma,
çok sarkarsın dedi. Ben yapmam dedi. İyice moralim bozuldu
Merak ettiğim birşer var, daha önce ameliyat olan arkadaşlar;
kocalarınızla bu izler sorun yarattı mı? Soğukluk oldu mu aranızda? Onu bile düşünüyorum artık...
Ameliyat günü aldığım dr la konuştum. Karın germe yaptırmayacaksan liposuction hiç yaptırma,
çok sarkarsın dedi. Ben yapmam dedi. İyice moralim bozuldu
Merak ettiğim birşer var, daha önce ameliyat olan arkadaşlar;
kocalarınızla bu izler sorun yarattı mı? Soğukluk oldu mu aranızda? Onu bile düşünüyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?