Fragola canıımm tekrar çok geçmiş olsun. Elbette zor bir süreç ameliyat sonrası ama herşey gibi oda gelip geçiyor.. Ben de cesaret edememiştim karnıma bakmaya hatta önce eşim baktı '' bak bişey yok korkma '' dediyse de ben yok bakmıcam daha hazır değilim falan diye direttiydim.. şimdi gülüyorum
Ben en az 10 gün falan dikilmedim desem yalan olmaz biraz pipirikliyim galiba ..
Karın hissizliğin epey sürecek benim hala var.. Lipo yerleri izleri diren delikleri gibi büyük olmuyor merak etme sonrasında minicik bi beyazlık kalıyor ciltte bence o da cilt yapısı ile yakıdan ilgili.. Yani korkma tatlım Direnlerin çıktımı ??
Sagol canim cok. Benim bugun 4. Gunum ve dik yurumem mumkun degilmis gibi hissediyorum, fazla geriliyo karnimin ust kismi valla agriiyo yapamiyorum. Hissizlik cok moral bozucu ama alisacagiz artik. Direnlerimin 3u hastaneden cikarken cikti digeri de ertesi gun yani 3. Gun cikti cok sukur allah yuzume bakti da onlardan cabucak kurtuldum. Ben de yarin banyo yapicam en gec persembe ama kara kara nasi yapicami dusunuyorum. Korseyi nasi takicammm geri poff