Ameliyat günü aldýðým dr la konuþtum. Karýn germe yaptýrmayacaksan liposuction hiç yaptýrma,
çok sarkarsýn dedi. Ben yapmam dedi. Ýyice moralim bozuldu
Merak ettiðim birþer var, daha önce ameliyat olan arkadaþlar;
kocalarýnýzla bu izler sorun yarattý mý? Soðukluk oldu mu aranýzda? Onu bile düþünüyorum artýk...
Ameliyat günü aldığım dr la konuştum. Karın germe yaptırmayacaksan liposuction hiç yaptırma,
çok sarkarsın dedi. Ben yapmam dedi. İyice moralim bozuldu
Merak ettiğim birşer var, daha önce ameliyat olan arkadaşlar;
kocalarınızla bu izler sorun yarattı mı? Soğukluk oldu mu aranızda? Onu bile düşünüyorum artık...
(msj sapıttı baştan yazdım)
Can bey doğru söylemiş
Benim ameliyat çizimlerimi yaparkende vazgeçtim mini yapın demiştim
Yapmam işe yaramaz boşuna keserim seni, acında, paranda boşa gider demişti
İyiki dinlemiş tam germe yaptırmışım yoksa bunca eziyet boşa gidecekti
aslında foto eklesen çok iyi olur, yorum yapabiliriz.
göğüs ve karında deri sarkması varsa tek çözüm ameliyat
bak ben foto ekledim zayıfım ama sarkma kötüydü
1.hafta dikişlerime bakınca fenalaşmıştım
şimdi izlerim baya hafifledi ve silikleşti
bende vücut yapısı ile ilgili
benim seseryan izim kaybolmuştu tamamen
bu izlerimde çabuk ve iyi iyileşiyor
eş konusuna gelince izi görmüyor, taş gibi oldun diyor.
Çarşamba gününe kadar müsade istedim Can beyden, ameliyat günümü tutmasını rica ettim. Kararımı netleştirip arayacağım. 3 Nisan perşembe de nasip olursa ameliyat olacağı. Gözükara biriyimdir, ameliyat değil beni ürküten, dediğim gibi iz... İçselleştirebilirsem kurtulacağım bu yağlardan.
Destekleriniz için çok teşekkür ederim. Vazgeçmişken acaba demeye başladım yeniden. Kafayı yemeden bir karar verebilirim umarım
Merhaba kızlaaarrr.. Lipo ve abdominoplasty yaptıralı bugün 20 gün oldu.. Karın gitti bel inceldi ama o göbekle giydiğim pantalonlarım olmuyo şimdi üzerime ???? Kilomu alıyorum diye depresyona girdim resmendoktorum ödem onlar zamanla geçecek dedi ama bazı fotolar gördüm yaptıranlar hemen düz olmuş.. Benim vicudum nasıl desem böyle tipsiz bir şey oldu.. Dışardan harika ama soyunup baktığımda yeni doğmuş bebeğin karnı böyle oval gibi olur ya. Aynen öyle.. ((
Cnm cvp için çok teşşekkür ederim.. Off ne zormuş beklemek, bilmemek.. Ödemmi kilomu diye kendini yemeksen 3 aylık olmuşsun 2 sorum var.. Göbekteki dikişler ne alemde? Kendisi düşüyo onlar dimi.. Ben bir ay sonra spora başlamak istiyorum yani yaklaşık iki aylıkken.. Sence mümkünmü? Şimdi imkansız çünkü hala lipo yerlerim acıyo ama 1 aya geçer dimi?
Ameliyat günü aldığım dr la konuştum. Karın germe yaptırmayacaksan liposuction hiç yaptırma,
çok sarkarsın dedi. Ben yapmam dedi. İyice moralim bozuldu
Merak ettiğim birşer var, daha önce ameliyat olan arkadaşlar;
kocalarınızla bu izler sorun yarattı mı? Soğukluk oldu mu aranızda? Onu bile düşünüyorum artık...
selam canım çok geçmiş olsun. ben de ameliyat olalı 4 haftayı geride bıraktım ve benim yeni göbeğim de seninki gibiyken birkaç gündür toparlanmaya başladı. hele birgün çatlayacaktım neredeyse ödemden...yediklerine dikkat edip yürüyüş yapabilirsen ödemler daha çabuk iyileşiyor. geçecek canım fıstık gibi olucaz hepimiz
Göbek dikişlerimi dr.um aldı az bir kızadıklık var onun haricinde gayet iyi.. 2 ay sonraki spor konusuna
gelince dr.una sormalısın canım ve tabiiki hangi tür spor yapacağında önemli bence. Ben kendi adıma sadeceyürüyüş
yapıyorum fazla zorlamak istemiyorum.
Lipo yerlerin geçmesi biraz zaman alıyor.. lütfen sabırlı ol.
Hangi dr.ameliyat olmuştun .
Ben çok göbekli deildim.. Doktorumun da dediği gibi ayva göbek :)) ama artık eski halimi istiordum yırtıksız düz bir karın.. Şimdi 20 günlüğüm inan en son derdim izler.. İncecik ip gibi.. Daha sonra iyice silikleşeceğini söyledi doktorum kiii silinmesede umrumda deil.. Eşime sordum rahatsız oluomusun diye, valla gözüme bile çarpmıyor , şu vicuda baksana kim der 3 çocuk doğurdu diye boş versene izi dedi :))) doktorun küm bilmiorum ama inşallah çıkarttığı sonuç seni memnun eder
bugün kontrolüm vardı. doktorumdan ameliyat öncesi fotolarımı istedim, o fotoğraflara bakınca gözlerim yuvalarından fırladı...yürüyen bir çift memeden ibaretmişim meğer bir de koca bir göbekle birlikte düşününce... eşimle aramızda şimdiki incecik izlerin lafı bile olmaz
şimdi biraz üşeniyorum, en kısa zamanda sizlerle öncesi/sonrası fotolarımı paylaşıcam...
Merhabalar
Agrilarim tam gaz devam. İlk defa goguslerime aynada baktim dun, guzel olmus cok sevindim ama cok sis tabii, gobegime bakmaya cesaret edemedim. Yarin veya persembe gunu banyo yap dedi doktor o gucu bulabilecegimi sanmiyorum kendimde ama gozumu karartip deneyecegim. Gobegim cok hissiz ozellikle gobek deligi kismi ama cok islem yapildi oralara normal dedi doktorum. Benim sezeryanlarimin ikisinde de hic hissizlik olmadi o yuzden cok sasirdim bir bu hissizligi okumamisim herhalde veya okudum da unuttum. Dik yuru iki uc gun sonra dedi doktorum ama ne mumkun.
Bu lipo deliklerinden korkuyorum. Diren delikleri kadar kocaman mi? Onlardan da korkuyorum zaten. Ben kan gorunce bayilan bi tipim bu direnli ameliyati nasi goze almisim diyorum hahaha :)) ama simdiden gorenler baya incelmissin diyorlar feci hosuma gidiyor
Matruskaa iz konusunu dert ettgini okudum. Sezeryan olduysan zaten izin vardir o biraz uzayacak sadece. Ayrica medikal dovme yi de arastirabilirsin baktin izlerin soluklasmiyor kendi ten rengine getiriyorlar ben de izi takiyordum ozellkle goguste cubku sezeryan izimi gobegimin katindan goremiyordum, ama sarkikliktansa izleri bin kere tercih ederimmm :) esim suanda dokunmaya korkuyor bana tepkisini bilemiyorum su anda :)
sen kime ameliyat oldun arkadaşım? ne zaman olmuştun?
Dikişlerin ne kadar sonra alındı? O zaman doktorumu arar sorarım.. Aramızda binlerce kilometre var ve kendiside biliyor belki eriyen dikiş yapmıştır.. Dr um izmirde can kopal.. Aslında oda dior herşey yolunda sabırlı ol diye ama insan aynı şeyleri yaşayanlardan duyunca daha çok rahatlıyor..çok tşkr ederim
Merhabalar
Agrilarim tam gaz devam. İlk defa goguslerime aynada baktim dun, guzel olmus cok sevindim ama cok sis tabii, gobegime bakmaya cesaret edemedim. Yarin veya persembe gunu banyo yap dedi doktor o gucu bulabilecegimi sanmiyorum kendimde ama gozumu karartip deneyecegim. Gobegim cok hissiz ozellikle gobek deligi kismi ama cok islem yapildi oralara normal dedi doktorum. Benim sezeryanlarimin ikisinde de hic hissizlik olmadi o yuzden cok sasirdim bir bu hissizligi okumamisim herhalde veya okudum da unuttum. Dik yuru iki uc gun sonra dedi doktorum ama ne mumkun.
Bu lipo deliklerinden korkuyorum. Diren delikleri kadar kocaman mi? Onlardan da korkuyorum zaten. Ben kan gorunce bayilan bi tipim bu direnli ameliyati nasi goze almisim diyorum hahaha :)) ama simdiden gorenler baya incelmissin diyorlar feci hosuma gidiyor
Matruskaa iz konusunu dert ettgini okudum. Sezeryan olduysan zaten izin vardir o biraz uzayacak sadece. Ayrica medikal dovme yi de arastirabilirsin baktin izlerin soluklasmiyor kendi ten rengine getiriyorlar ben de izi takiyordum ozellkle goguste cubku sezeryan izimi gobegimin katindan goremiyordum, ama sarkikliktansa izleri bin kere tercih ederimmm :) esim suanda dokunmaya korkuyor bana tepkisini bilemiyorum su anda :)
Evet Canım olabilir belki eriyen dikiş kullanmıştır ve eminim doktorun en doğrusunu yapmıştır... benim dikiişlerim galiba 1 hafta sonunda alındı ...
birazcık sabır olurmu... harika olacak sonra bak gör ..
aranızda binlerce km ? sen neredesin ?
Büyük stresi atlattin ya gerisi yavas yavas sabirla gelecektir. Bence Lipo oldugun icin cok agrin oluyordur. Gögüsler ne durum da kollarini hareket ettirebiliyormusun? Persembe ben de Türkiye ye geliyorum ve pazartesi ameliyat simdiden korkular heyecanlar basti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?