• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba arkadaşlar, ben karın germe ve göğüs dikleştirmeden vazgeçtim. İzleri göze alamıyorum.
Sadece liposuction yaptıracağım. Artık ne kadar şekillenirse...
Haftaya perşembe günü gireceğim ameliyata, dr la da bugün tekrar görüşmeye gideceğim...

Merhaba arkadaşlar, ben karın germe ve göğüs dikleştirmeden vazgeçtim. İzleri göze alamıyorum.
Haftaya perşembe günü gireceğim ameliyata, dr la da bugün tekrar görüşmeye gideceğim...

izler içinse vazgeçme derim ama tabi sen bilirsin
izler yokoluyor zamanla
lipo sarkmayı yoketmez
ama ameliyat korkusuda varsa o başka tabi

izler içinse vazgeçme derim ama tabi sen bilirsin
izler yokoluyor zamanla
lipo sarkmayı yoketmez
ama ameliyat korkusuda varsa o başka tabi

Ameliyat korkum yok ama tam karın germedeki kesi izi beni çok rahatsız etti.
Eşim de görünce gözü açıldı, pek hoşuna gitmedi bu nedenle liposuction yaptırıp
ardından toparlayınca platesle sıkışsam diye düşünüyorum.
Çok zor bir süreçmiş, 10 gün kaldı sadece...

İzler içinse vazgeçmeyin derim ben. Sezeryan dogum yaptım, 4,5 sene oldu. İzi yok denecek kadar azdı. Karın germe izlerim de öyle olacak. Zaten çamaşır icinde kaldığı için gözünüze batmıyor. Aynaya baktığınızda gördüğünüz dümdüz karın paha bicilemez ;-) hakkınızda hayırlısı olsun

Merhaba, karin germe ameliyatımın 10. Günündeyim. Hala dik yürüyemesem de ağrılarım ve diğer problemlerim kalmadı. Fakat sürekli korse taktığım için cildimde ufak kırmızı alerji gibi bişeyler olmaya başladı. Doktorum Reha Yavuzer, gün içinde dinlenirken bi kaç dakika korseyi açıp hava alabilirsin dedi. Sizde de bu şekilde olan var mı?

Merhaba, karin germe ameliyatımın 10. Günündeyim. Hala dik yürüyemesem de ağrılarım ve diğer problemlerim kalmadı. Fakat sürekli korse taktığım için cildimde ufak kırmızı alerji gibi bişeyler olmaya başladı. Doktorum Reha Yavuzer, gün içinde dinlenirken bi kaç dakika korseyi açıp hava alabilirsin dedi. Sizde de bu şekilde olan var mı?

Canım bazen benimde oluyordu. Korsenin içerisine ince pamuklu bir atlet giyersen korse tenine temas etmemiş oluyor ve daha rahat ediyorun.Çok geçmiş olsun..

geçmiş olsun. ben bepanthol aldım eczaneden...ya da herhangi bir pişik kremi de olabilir tabii. bir de korseyi cildine direk temas ettirmek yerine içine atlet giyebilirsin...

Merhaba kızlaaarrr.. Lipo ve abdominoplasty yaptıralı bugün 20 gün oldu.. Karın gitti bel inceldi ama o göbekle giydiğim pantalonlarım olmuyo şimdi üzerime ???? Kilomu alıyorum diye depresyona girdim resmen :( doktorum ödem onlar zamanla geçecek dedi ama bazı fotolar gördüm yaptıranlar hemen düz olmuş.. Benim vicudum nasıl desem böyle tipsiz bir şey oldu.. Dışardan harika ama soyunup baktığımda yeni doğmuş bebeğin karnı böyle oval gibi olur ya. Aynen öyle.. :(((

şuanki karnının durumunu bilmiyorum... Elbette sen bilirsin ama iz için vazgeçme görünmeyecek ki... Ben keşke çookk daha önce olsaymışım diyorum bugünkü halime baktıkça...

Merhaba kızlaaarrr.. Lipo ve abdominoplasty yaptıralı bugün 20 gün oldu.. Karın gitti bel inceldi ama o göbekle giydiğim pantalonlarım olmuyo şimdi üzerime ???? Kilomu alıyorum diye depresyona girdim resmen :( doktorum ödem onlar zamanla geçecek dedi ama bazı fotolar gördüm yaptıranlar hemen düz olmuş.. Benim vicudum nasıl desem böyle tipsiz bir şey oldu.. Dışardan harika ama soyunup baktığımda yeni doğmuş bebeğin karnı böyle oval gibi olur ya. Aynen öyle.. :(((

Merhaba capoeira öncelikle çok geçmiş olsun... 20 günde eski pantolanlara sığmak biraz zor ...hala ödem devam ediyordur. benim 3 ay oldu hala karnımın içinde ödem hissediyorum.. ama dikkat etmek lazım ben gerçekten kilo aldım bu süreçte ama karnım eskiye oranla harika tabii...kilo vermeye karar verdim nihayet...:emir_bebek:

Merhaba capoeira öncelikle çok geçmiş olsun... 20 günde eski pantolanlara sığmak biraz zor ...hala ödem devam ediyordur. benim 3 ay oldu hala karnımın içinde ödem hissediyorum.. ama dikkat etmek lazım ben gerçekten kilo aldım bu süreçte ama karnım eskiye oranla harika tabii...kilo vermeye karar verdim nihayet...:emir_bebek:

Cnm cvp için çok teşşekkür ederim.. Off ne zormuş beklemek, bilmemek.. Ödemmi kilomu diye kendini yemek :( sen 3 aylık olmuşsun 2 sorum var.. Göbekteki dikişler ne alemde? Kendisi düşüyo onlar dimi.. Ben bir ay sonra spora başlamak istiyorum yani yaklaşık iki aylıkken.. Sence mümkünmü? Şimdi imkansız çünkü hala lipo yerlerim acıyo ama 1 aya geçer dimi?

Canım izler geçiyor onu kafana takma. Şayet sarkan bir göbeğin varsa maalesef hiçbir şey onu yok etmiyor canım tecrübe konuşuyor 20 yıl denemediğim yöntem kalmadı ama göek bir türlü gitmiyor canım en sonunda karın germede çareyi buldum. Keşke ben gençkende bu kadar basit ve başarılı karın germe ameliyatları yapılsaydı da bende senelerdir koca sarkık bir göbekle dolaşmasaydım. Ama karar senin elbette, senin için hayırlısı neyse o olsun tatlım.:40:

Begonya senin karnının uyusuklugu gectimi? Tüm noktalarını hissediyormusun sekercim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ameliyat günü aldığım dr la konuştum. Karın germe yaptırmayacaksan liposuction hiç yaptırma,
çok sarkarsın dedi. Ben yapmam dedi. İyice moralim bozuldu:19:
Merak ettiğim birşer var, daha önce ameliyat olan arkadaşlar;
kocalarınızla bu izler sorun yarattı mı? Soğukluk oldu mu aranızda? Onu bile düşünüyorum artık...:37:

Ameliyat günü aldığım dr la konuştum. Karın germe yaptırmayacaksan liposuction hiç yaptırma,
kocalarınızla bu izler sorun yarattı mı? Soğukluk oldu mu aranızda? Onu bile düşünüyorum artık...:37:

Tatlım izler sorun yaratmadı hiç bende, eşimde de öyle. Hatta ilk hafta iyileşmeye başladı bile hayatım. 2 hafta kontrole gittiğimde nerdeyse dikişlerin hepsi kendiliğinden düşmüştü. Gerçi kişiden kişiye değişiyor ama bende ameliyattan önce öyle boydan boya kesilmek istemiyorum diyordum fakat gerçekten iyileşme çabuk oluyor, güngeçtikte izler silikleşiyor. Bence dikişlere fazla takılma derim.:16:

matruska; doktorun çok doğru söylemiş ben Ercan beye karın,meme yaptıracakken son anda karından vazgeçtim (doktorun üzerimde çıkaracağı işten emin olmadığım için) tek meme olup göreyim izi dedim sadece ısrarla karına lazer lipo olmak istiyorum karın kalsın dedim,doktorda karında lazer liponun işe yaramayacağını anlattı uzun uzun ''bende karın germe daha pahalı diye beni kekliyor dedim içimden''benim ısrarım sonucu ben razıyım yapın yapıldı çok sarkma olmadı ama sarkan derimde toplanmadı o yüzden sonrası karın germe oldum ama içim çok rahat bi şekilde sonuçlarını gördüm tamam dedim:34:

Gelelim sana eğer sorunun az ise karın germe izine tahammül edemeyebilirsin en başlarda :ssz:öncesi fotolarını koy foruma bizlerde yorum yapalım istersen sarkma varsa germe dışında sonuç alamazsın :ssz:

Son düzenleme:
Back