Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cok sevindim senin icin

Gece uyku ilacina ragmen pek uyuyamadim kizlar agrim cok bugun doktoruma soylicem bakalim cikiyorum bugun hastaneden

valla 1 kilo 1 kilodur ....eski günlerimi düşünüyorum da, 7-8 kilo vermeme rağmen o göbek ve memelerin hala yerinde saydığı kabus gibi günler geride kaldı. insan kendini boşa kürek çekmiş gibi hissediyor öyle olunca ve pes ediyor. şimdi artık 1 kilo bile versen hemen farkediyor, bir küçülme, toparlanma oluyor. sonuç güzel olunca motivasyon da artıyor tabii ve o iğrenç kısır döngünün içine girmiyorsun

Gece uyku ilacina ragmen pek uyuyamadim kizlar agrim cok bugun doktoruma soylicem bakalim cikiyorum bugun hastaneden

canım çok geçmişler olsun kusura bakma hava güzel olunca hafta sonu gezmece gezdirmece durumu arayamadım gelemedim lipo yerleri ağrır canım bende de lipo çok ağrımıştı ilk haftadan sonra geçer çokca şişersin tartılma sakın hemen

Aynen canım ben birtürlü kilo veremiyorum ama belimde 4-5 cm bir incelme oldu ve kıyafetleri giyince artık göbek çıkmıor dimi bu en büyük mutltuk. İnşallah hepimiz daha yiyi sonuçlara gideceğiz ve şu üçüncü ayın bitimini dört gözle bekliyrum

Son düzenleme:
Bayirgulu cok tesekkue ederim canim

Kizlar cepten giriyorum kolum agridigi icin tam yazamiyorum hepinize ayri ayri tesekkur ederim alinti yapamadim cok cok sagolun

evet cnm olmuştum, pinkflora adımıda çok sevdim fakat kk sistemi çökünce adım eskiye döndü

Her 2 adinida sevdim ben ....:)

Canim en zor gunleri yasiyorsun .... bitmicek gecmicek gibi geliyor ama inan gececek....sabirlar diliyorum tatlim sana...

Son düzenleme:
Bir soru daha: karnimizi nezaman eskisi gibi hissedecegiz suanda benim karnim degil gibi cok fena bi his

bu da kişiden kişiye değişmekle birlikte, ben kendi adıma 1 aydır hala kendi karnım gibi hissetmekte zorlanıyorum...hafızam beni yanıltmıyorsa 2 ay....yarın doktoruma soracaklarım arasında bu da var :) hele korsesizken aman yarebbi...

merhaba kızlar
doktorum eski ve yeni fotoğraflarımı gönderdi
fakat pdt ve ppt formatında
en fazla word e atabildim fakat yükleyememiyorum of...

3.aydan sonra his baya normale dönüyor cnm
korsesizliğe alışmak banada zor gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…