Cok sevindim senin icinkızlar ben de kaç gündür yoğunluktan giremedim foruma. sizinle şunu paylaşmak istedim; 4 haftayı geride bıraktığım şu günlerde ödemlerim dünden beri inmeye başladı, bel oyuntum çıkmaya başladı ve tartıda da 66.50 yi gördüm.ama hala lipo yapılan yerlerim ağrımaya devam ediyor ve hareketlerim kısıtlı. zaman zaman, özellikle işyerinde filan uzun süre oturduktan sonra kalktığımda birden dikleştiremiyorum bedenimi. yine de birkaç gündür çok daha uzun süre dik durabiliyorum. yediklerime dikkat etmeyi artık yaşam biçimi haline getirdim diyebilirim.pazartesi günü kontrolüm var.
aynaya bakmaktan kaçmamak harika bir duyguymuş. bunu ne kadar çok özlediğimi farkettim. bugün gardrobumu 5 yıldır bekleyen bir elbisemi denedim ve kendimi harika hissettim.
bu halimle bile ameliyattan birgün öncesine kadar üzerimde olan kıyafetlerim üzerimde ağlamaya başladıalışverişe ne zaman çıkarım diye sabırsızlanmaya başladım ama acele de etmek istemiyorum, çünkü hala ödemlerim var.
bu ameliyatı olma olanağınız varsa ertelemeyin...
Ben iyiyim canım, ödemim baya azaldı. Bir haftadır sabah yürüyüşlerime tekrar başladım. Pek cok isimi kendim yapıyorum, ağrım sızım yok cok şükür. Dikiş izleri için silikon banta başladım. Kilo veremiyorum pek, ona sıkılıyor canım. Bu kadar sıkı diyete ragmen 1 kilo verebildim
Gece uyku ilacina ragmen pek uyuyamadim kizlar agrim cok bugun doktoruma soylicem bakalim cikiyorum bugun hastaneden
Gece uyku ilacina ragmen pek uyuyamadim kizlar agrim cok bugun doktoruma soylicem bakalim cikiyorum bugun hastaneden
valla 1 kilo 1 kilodur....eski günlerimi düşünüyorum da, 7-8 kilo vermeme rağmen o göbek ve memelerin hala yerinde saydığı kabus gibi günler geride kaldı. insan kendini boşa kürek çekmiş gibi hissediyor öyle olunca ve pes ediyor. şimdi artık 1 kilo bile versen hemen farkediyor, bir küçülme, toparlanma oluyor. sonuç güzel olunca motivasyon da artıyor tabii ve o iğrenç kısır döngünün içine girmiyorsun
evet cnm olmuştum, pinkflora adımıda çok sevdim fakat kk sistemi çökünce adım eskiye döndü
Bir soru daha: karnimizi nezaman eskisi gibi hissedecegiz suanda benim karnim degil gibi cok fena bi his
bu da kişiden kişiye değişmekle birlikte, ben kendi adıma 1 aydır hala kendi karnım gibi hissetmekte zorlanıyorum...hafızam beni yanıltmıyorsa 2 ay....yarın doktoruma soracaklarım arasında bu da var :) hele korsesizken aman yarebbi...
fotoğraf yüklemeyi başardım :)
before-after :)
arkadaşlıktan çıkmışım görmedim eklersen sevinirim
fotoğraf yüklemeyi başardım :)
before-after :)
Bende cikmisim tekrr gonderdim kabul edersen cok sevinirim..
evet çıkmış
ekledim cnm
Cok sagol.
Zaten citi piti bir hatunmussun simdi de super olmussun masallahhh cnm. Darisi benim gibilerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?