maşallah cnm, senin adına mutlu oldum :)
sağol güzelim inşallah hepimiz çok mutlu olalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah cnm, senin adına mutlu oldum :)
sırada ki plan ne bego?
bir ara popo istiyordun :)
kararlımısın?
Kizlar bu agrilar nezaman azalirr??
Bende baya buyuk bir fitik varmis begocum sanirim agrim ondan bukadar cok (( kollarim sisti her yerim feci sabredicez bakalim burasi iyi de evde napicam onu merak ediyorum kizim ustume atlayacak :)
Çok sevindim canım, inşallah daha da güzel sonuçlara
canımm
böyle haberler almak beni de çok mutlu ediyor
sen hele 3. aydan sonra gör :)
inan bana dahada güzel olacak
Bayirgulu haberler süper 😉 yaza kendimize yeni ciciler, bikiniler alırız artık. Hakkımız ne de olsa 😉
Bende baya buyuk bir fitik varmis begocum sanirim agrim ondan bukadar cok (( kollarim sisti her yerim feci sabredicez bakalim burasi iyi de evde napicam onu merak ediyorum kizim ustume atlayacak :)
kızlar ben de kaç gündür yoğunluktan giremedim foruma. sizinle şunu paylaşmak istedim; 4 haftayı geride bıraktığım şu günlerde ödemlerim dünden beri inmeye başladı, bel oyuntum çıkmaya başladı ve tartıda da 66.50 yi gördüm. ama hala lipo yapılan yerlerim ağrımaya devam ediyor ve hareketlerim kısıtlı. zaman zaman, özellikle işyerinde filan uzun süre oturduktan sonra kalktığımda birden dikleştiremiyorum bedenimi. yine de birkaç gündür çok daha uzun süre dik durabiliyorum. yediklerime dikkat etmeyi artık yaşam biçimi haline getirdim diyebilirim.pazartesi günü kontrolüm var.
aynaya bakmaktan kaçmamak harika bir duyguymuş. bunu ne kadar çok özlediğimi farkettim. bugün gardrobumu 5 yıldır bekleyen bir elbisemi denedim ve kendimi harika hissettim.
bu halimle bile ameliyattan birgün öncesine kadar üzerimde olan kıyafetlerim üzerimde ağlamaya başladı alışverişe ne zaman çıkarım diye sabırsızlanmaya başladım ama acele de etmek istemiyorum, çünkü hala ödemlerim var.
bu ameliyatı olma olanağınız varsa ertelemeyin...
Ciktim arkadaslar agrim var sagolun hepiniz
Yazını okurken gözlerim doldu canım senin adına çok mutlu oldum benim de kaldı 5 günüm umarım ben de senin gibi memnuniyetimi paylaşırım buradan senin gibi☺️sağlıklı günler dilerim tatlım ve tebrik ediyorum cesaretinden dolayı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım yaaa iyice bir iyileşseydik, toparlansaydık şöyle dimi sende ne var ne yok?
Ciktim arkadaslar agrim var sagolun hepiniz
Canımcım bu konuda usta olan nolac'ın kararı ile popodan vazgeçtim. 2-3 ay daha bekleyeceğim belim incelmezse bele bir lipo gerekebilir 73 cm şuan 65 cm olmalıyım diye düşünüyorum ve ciddi spor yapamıyorum kontrole gidince Ercancığıma soracağım artık bisiklete asılmak istiyorum çünkü kiloda 2 hafta yediklerime dikkat ettim yürüyüş yaptım ama veremiyorum. Belki kilo verince belde incelir onada gerek kalmaz ama spor şart
Nerdeyse hiç selüliti olmayan bi popon var arkadaşım sımsıkı hemde:)