canım belki sen uyuduktan sonra çizmiştir bilmiyorum herhalde illa ayakta olmak gerekmez benim ayakta iken çizdi ama orta çizgi önemli simetri için falan demişti bi de benim bi ara dümdüz çok güzeldi şimdi kilo aldım sistin Zayıflamak gerektiği çok dogruÇizim falan yapılmadıki. Öncesi resimleri istedim hala göndermedi.
Sistemin kafası karışık herhalde begonyadan başladım profiline girdim zaten arkadaşınız diyor albümünü de görüyorum ama arkadaş listemde gözükmüyor bekleyelim düzelcek herhalde.
Sistemin kafası karışık herhalde begonyadan başladım profiline girdim zaten arkadaşınız diyor albümünü de görüyorum ama arkadaş listemde gözükmüyor bekleyelim düzelcek herhalde.
Merhaba arkadaslar
Sabah 07:30 da hastanede olacagım yarın. Sanırım 09:30 da da ameliyata alınacağım. Dualarınızı esirgemeyin, cok operim hepinizi. Kendime geldiğimde yazarım
Canim bütün dualarim seninle, insallah uyuyup uyanip sorunsuz bir ameliyat gecirirsinSonra da güzel güzel haberlerini aliriz, kendine gelince bizi haberdar etmeyi unutma
Merhaba arkadaslar
Sabah 07:30 da hastanede olacagım yarın. Sanırım 09:30 da da ameliyata alınacağım. Dualarınızı esirgemeyin, cok operim hepinizi. Kendime geldiğimde yazarım
Fragolacığım yarın çok güzel bi gün olacak hiç endişe etme dualarımız seninle ... Allahın izniyle yarın bu saatlerde güzel şeyleri paylaşacaksın.... Şimdiden çok çok geçmiş olsun canım....
büyük gün geldi demek hadi hayırlısı :)
bu gece uyku yok sana ama boşver daha iyi hastanede kaldığın süre bol bol uyursun vakit çabuk geçer
ben çok uykusuz gitmiştim ameliyata hastanede iki gün uyuklamakla geçti bir yemeklerde oturdum :)
sıkıntısız güzel geçer herşey dilerim...
Merhaba arkadaslar
Merhaba arkadaslar
Kızlar bende sin 11 saat aksam 6 da ameliyattayim çok dua edin çok korkuyorum refakatci arkadaş ima şimdiden şaka yapmaya başladım
Ayyy cnm çok aciyoooo
Ben pişman oldummm
Keşke yapmasaydimmm
Gülüyor oda bana
Ama İnşallah demem bunları
Hadi bakalım hayırlısı
Ilk fırsatta yazacağım
Mucukkkkk :)
Şekerciğim buarada senin ismide buldum "Şekerkız" hayatım mammazianın bir teklifi var birazdan herkese yazacağım caddebostan sahilde balıkadamlar klubü var oraya kendisi üyeymişl bende biliyorum orayı çok güzel, hastaneye gidene kadar oraya çok rahat gelirsin, hem biraz hastaneden uzak kalalım arkadaşlar bu ne yaaa bağımlılık yaptı Ercancığım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?