Aynen kızlar..ayarların hepsi değişmiş.Mesajlarada cevap vermiyorlar..Tamda benim destek zamanımı bulmuş..
Ben gittim durumu bilen dostlar doktorumla konuşmaya...Adam sanki delirdi. Ben senden üzgünüm beni suçluyorsun dedi..Yalanmı söyleyim pişmanım ve mutsuzum dedim..Neyse gelelim sonuca , durum anormal değilmiş..haşa o allah değilmiş..dümdüz olamazmış karnım. Mekik çekip spor yapıp kilo verecekmişim..Aldım ağzımın payını geldim..Şimdi başka doktorlara gitmeyi planlıyorum..Bakalım nolcak
Çizim falan yapılmadıki. Öncesi resimleri istedim hala göndermedi.
Uzak canım benim yeri, hem evime iş yerime..Evde kuzum var bekleyen. İşten izin almak ayrı sorun. Valla midem bulanıyo sinirden..Sanal çizim yapılmadı. Ama opr öncesi çizdi karnımı..Öncesi ile kıyaslamam zaten mümkün değil. Benim karnım, bira içip şişen erkek karnı gibiydi..Göğüs altından başlayan bir toptu. Ne olduğumu ben biliyordum zaten.:2:Ama ameliyatın amacı ne..Düzkarına sahip olmak değilmi..
günümü aldım:)) 3 Nisan da ben kesileceğim gönül rızamla:)
hani arada ne derdin var sağlıklısın durduk yere niye ameliyat olacaksın dese de iç sesim hemen susturuveriyorum,
güzel olacaksın daha ne istiyorsun diye
inşallah hepimiz için bu süreç kolay ve başarılı geçer...
nasıl yapılmadı!!!
neye göre kesti karnını çizim olmadan
cnm sen bas şunun ofisini tekrar diğer hastaların yanında rezalet çıkartırım de al fotoğraflarını bak nasıl veriyor
Uzak canım benim yeri, hem evime iş yerime..Evde kuzum var bekleyen. İşten izin almak ayrı sorun. Valla midem bulanıyo sinirden..Sanal çizim yapılmadı. Ama opr öncesi çizdi karnımı..Öncesi ile kıyaslamam zaten mümkün değil. Benim karnım, bira içip şişen erkek karnı gibiydi..Göğüs altından başlayan bir toptu. Ne olduğumu ben biliyordum zaten.:2:Ama ameliyatın amacı ne..Düzkarına sahip olmak değilmi..
Şükür kavuşturana. Forum ve ayarlar sapıtmış durumdaDilerim mağdur olan herkes sonunda rahatlar.
Veni sana fena halde katılıyorum. Rezaleti muayenehane basarak değilse bile burada Ketene memnuniyetsizliği forumu oluşturarak yaratmak mümkün. Zcakir lütfen başlık açarak bu kişiyi KK da afişe et.
Burası Türkçe kullanan tüm kadınların hayatlarında en az 1 kez uğradığı bir platform. gücünü paylaşmaktan alan ve hergün daha da güçlenen bu platform o şahsın da hakettiği değeri bulmasını sağlayacaktır. Muvaffak hoca vardı Ankara'da soyadını tam hatırlayamıyorum. Sipahioğlu gibi bir soyadıydı galiba. Sanırım Google hazretleri ipucu vererek kendisini bulmaya yardım eder. Karnını ona gösterip görüş almanı tavsiye ediyorum. Revizyon yapılabilir ya da iyileşme süreci sürüyor görüşünü ondan alabilirsin. Ya da tanıtıp güvendiğin bir başka hekimden mutlaka görüş al:) Dilerim hayat herşeyi gönlüne göre verir.
Canımsınız..Derin düşüncelerdeyim...İyiki varsınız..Diğer doktor görüşlerinide alayım..Dediklerini yapmayı kesinlikle düşünüyorum..Tşk
Sakın!!!! Derin düşünecek kadar büyük dert vermesin Allah. Bak ben 15 sene bekledim. Çaresizleri gördükçe karnımı sıvazlayıp derdime şükrettim. Şimdi de şükrediyorum ve 2015 in benim yılım olacağını hayal ediyorum:) yavaş yavaş görüşleri al bekle zamanı gelince yol karşına çıkacak. O yolda ne sen ne buradaki diğer kızlar yalnız yürümüyor:) Birbirinin elini tutmaya hazır pek çok kadın buradayız:)
Kızlar, özel mesaj atamadığım için genel sayfayı meşgul ediyorum kusura bakmayınSabah erken saatte yola çıkacağım 2-3 gün sisteme verimli giremeyebilirim. Telefonuma ulaşabilenler ile haberleşiriz. Geceleri geç saatlerde gelip sistem bana izin verirse hepinize selam ve sevgilerimi iletmeye çalışacağım. Olmaz da hafta başı görüşürsek, o zamana kadar herkes kendine iyi baksın. Bensiz kimseye girişeyim demeyin sakın:) Heyecanlanan, gerildim diyenler olursa aman diyim sıkın dişinizi valla azzz sonra gelicem:) Eh hadi öptüm o zaman şekerler
kızlar başıma neler geldi bi bilseniz; dün ayak bileğimin şiş olduğunu gördüm, hemen doktorumu aradım hemen gel bişey yoktur ama bi tomografi çekelim gerekirse yatış yaparız dedi; ve ben koptum.her yer karardı, nefesim gitti; eyvah emboli oldu ölcem dedim. eşimi aradım çabuk gel bayılıyorum dedim. hastaneye nasıl gittik bilmiyorum, tabi gidene kadar doktorumla 10 kere konuştum adam korkma panik atak krizi diyor ama ben hayır ölüyorum,nefes alamıyorum diye bağırıyorum. serviste 2 doktor kapıda karşıladı ama ben hala sakinleşemiyorum, yatış yaptılar damaryolu,kanlar alındı ama ben hala bembeyaz bir vaziyette. adam ameliyattaymış geldi apartopar ,muayne etti her şey normal dedi hatta çok iyisin dedi beni sakinleştirmek için epey uğraştı. kan sonuçlarını bile beklemedi beni eve gönderdi.Allahım bu ameliyat 40 ımdan sonra beni panik atak yaptı.hala korkuyorum sanki yeterli nefesi alamıyormuşum gibi oluyor.panik atak çok zormuş yaaa...
kızlar başıma neler geldi bi bilseniz; dün ayak bileğimin şiş olduğunu gördüm, hemen doktorumu aradım hemen gel bişey yoktur ama bi tomografi çekelim gerekirse yatış yaparız dedi; ve ben koptum.her yer karardı, nefesim gitti; eyvah emboli oldu ölcem dedim. eşimi aradım çabuk gel bayılıyorum dedim. hastaneye nasıl gittik bilmiyorum, tabi gidene kadar doktorumla 10 kere konuştum adam korkma panik atak krizi diyor ama ben hayır ölüyorum,nefes alamıyorum diye bağırıyorum. serviste 2 doktor kapıda karşıladı ama ben hala sakinleşemiyorum, yatış yaptılar damaryolu,kanlar alındı ama ben hala bembeyaz bir vaziyette. adam ameliyattaymış geldi apartopar ,muayne etti her şey normal dedi hatta çok iyisin dedi beni sakinleştirmek için epey uğraştı. kan sonuçlarını bile beklemedi beni eve gönderdi.Allahım bu ameliyat 40 ımdan sonra beni panik atak yaptı.hala korkuyorum sanki yeterli nefesi alamıyormuşum gibi oluyor.panik atak çok zormuş yaaa...
Kızlar ben gelemiyorum çünkü büyük kızımın 24 Mart doğum günü ama 29 Mart'ta Mart ayında doğan arkadaşlarıyla bi parti yapıcaktık tamamen aklımdan çıkmış.bi sonraki toplantıya mutlaka katılıcam öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?