• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlarrrr, 29 Mart Cumartesi günü buluşmamıza katılmak isteyen arkadaşlar yeri ve saati öğrenmeleri için bana özelden msj atabilirler. Yaşasınnn nihayet tanışacağız :46:

Çizim falan yapılmadıki. Öncesi resimleri istedim hala göndermedi.
canım belki sen uyuduktan sonra çizmiştir bilmiyorum herhalde illa ayakta olmak gerekmez benim ayakta iken çizdi ama orta çizgi önemli simetri için falan demişti bi de benim bi ara dümdüz çok güzeldi şimdi kilo aldım sistin Zayıflamak gerektiği çok dogru

Pardon canım cevabında yazmışsın devamını okumadan yazmıştim. Bi de belki sana lipo yapmamıştır belki lipo ile şişliğin gider ama klasik değil lazer lipo veya Vaser lipo bunlarla sarkma olmadan toparlanıyor başka doktorlardan görüş al bence de iyice araştır burada da paylaş bizde bakar fikir veririz sana.

Benim de bütün arkadaşlarım silinmiş bi tek ada222 kalmış ben şimdi sizlere tekrar arkadaşlık gönderiyorum.

Sistemin kafası karışık herhalde begonyadan başladım profiline girdim zaten arkadaşınız diyor albümünü de görüyorum ama arkadaş listemde gözükmüyor bekleyelim düzelcek herhalde.

Sistemin kafası karışık herhalde begonyadan başladım profiline girdim zaten arkadaşınız diyor albümünü de görüyorum ama arkadaş listemde gözükmüyor bekleyelim düzelcek herhalde.

Canım tatlım, bende de arkadaş listesi boş diyor ama içine girince arkadaşlar gözüküyor :)

Merhaba arkadaslar

Sabah 07:30 da hastanede olacagım yarın. Sanırım 09:30 da da ameliyata alınacağım. Dualarınızı esirgemeyin, cok operim hepinizi. Kendime geldiğimde yazarım

Merhaba arkadaslar

Sabah 07:30 da hastanede olacagım yarın. Sanırım 09:30 da da ameliyata alınacağım. Dualarınızı esirgemeyin, cok operim hepinizi. Kendime geldiğimde yazarım

Canim bütün dualarim seninle, insallah uyuyup uyanip sorunsuz bir ameliyat gecirirsin :52: Sonra da güzel güzel haberlerini aliriz, kendine gelince bizi haberdar etmeyi unutma :54:

Fragolacığım yarın çok güzel bi gün olacak hiç endişe etme dualarımız seninle ... Allahın izniyle yarın bu saatlerde güzel şeyleri paylaşacaksın.... Şimdiden çok çok geçmiş olsun canım....:16:

Merhaba arkadaslar

büyük gün geldi demek hadi hayırlısı :)
bu gece uyku yok sana ama boşver daha iyi hastanede kaldığın süre bol bol uyursun vakit çabuk geçer
ben çok uykusuz gitmiştim ameliyata hastanede iki gün uyuklamakla geçti bir yemeklerde oturdum :)
sıkıntısız güzel geçer herşey dilerim...

Fragolacığım yarın çok güzel bi gün olacak hiç endişe etme dualarımız seninle ... Allahın izniyle yarın bu saatlerde güzel şeyleri paylaşacaksın.... Şimdiden çok çok geçmiş olsun canım....:16:

büyük gün geldi demek hadi hayırlısı :)
bu gece uyku yok sana ama boşver daha iyi hastanede kaldığın süre bol bol uyursun vakit çabuk geçer
ben çok uykusuz gitmiştim ameliyata hastanede iki gün uyuklamakla geçti bir yemeklerde oturdum :)
sıkıntısız güzel geçer herşey dilerim...

Cokkk tesekkur ederim arkadaslar, yatayım sımdı ben, yarın inşallah görüşmek üzere hepinizi cokcana operımm :)

Merhaba arkadaslar

Canim dualarim seninle... yarindan sonra hersey cok daha guzel olacak... i y i haberlerini bekliyoruz...::15:::16:

Kizlar bende de tum arkadaslar ucmus maalesef.. yeniden arkadaslik istegi gonderecegim..

nolaccigim uzuldum gelemiyecegine ama oncelik daima cocuklarimizin.. manen yanimizda hissederiz seni..

Bir dahaki sefere gelirsin insallah..

sevgiler canim

Kızlar bende sin 11 saat aksam 6 da ameliyattayim çok dua edin çok korkuyorum refakatci arkadaş ima şimdiden şaka yapmaya başladım
Ayyy cnm çok aciyoooo
Ben pişman oldummm
Keşke yapmasaydimmm
Gülüyor oda bana
Ama İnşallah demem bunları
Hadi bakalım hayırlısı
Ilk fırsatta yazacağım
Mucukkkkk :)

nebahat ameliyatın bu günmüydü?
inşaallah iyisindir arkadaşım lütfen durumunu yaz:54:

Şekerciğim buarada senin ismide buldum "Şekerkız" hayatım mammazianın bir teklifi var birazdan herkese yazacağım caddebostan sahilde balıkadamlar klubü var oraya kendisi üyeymişl bende biliyorum orayı çok güzel, hastaneye gidene kadar oraya çok rahat gelirsin, hem biraz hastaneden uzak kalalım arkadaşlar bu ne yaaa bağımlılık yaptı Ercancığım :))

bego canım
ben bir tane 17 yaşında çok nazlı sabırsız beklemeyi hiç sevmeyen her şeyime karışan her konuda beni çok yoran ikizler burcu (ki artık gerisini sen anla)ergenim
bir tane tam anlamıyla cadı,benle yarışan bir kızım(18 yaşına gelince ilk yapacağı şey Ercan beye gidip benim göbek deliğimin aynısından yaptıracakmış:10:)
birde hiper aktif,tabiri caizse düz duvara tırmanan cinsten ve sürekli ablasıyla didişen bir minikim var
ve İstanbul trafiğine alışık olmayan sürekli söylenen beni iyice geren bir koca.ben bunlarla 4 saat yolculuk yapıp İstanbula gelicem

halimi düşün artık anacıım:)
hem doktorla görüşür hem sizlerle buluşurum diye düşünüyordum hani mesafe yakın olursa vakit problemi olmaz.malum İstanbul trafiği biliyorsun...
hastaneye yakın olsun demem bu sebeplerdendi:)

neyse nasip diyelim
bir dahaki buluşmaya inşaallah :)

Back