• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Aynen kızlar..ayarların hepsi değişmiş.Mesajlarada cevap vermiyorlar..Tamda benim destek zamanımı bulmuş..:45:
Ben gittim durumu bilen dostlar doktorumla konuşmaya...Adam sanki delirdi. Ben senden üzgünüm beni suçluyorsun dedi..Yalanmı söyleyim pişmanım ve mutsuzum dedim..Neyse gelelim sonuca , durum anormal değilmiş..haşa o allah değilmiş..dümdüz olamazmış karnım. Mekik çekip spor yapıp kilo verecekmişim..Aldım ağzımın payını geldim..Şimdi başka doktorlara gitmeyi planlıyorum..Bakalım nolcak:43::43::43:

canım ne desem bilemedim...
yazık bazıları doktor oluyor ama insan olamıyor işte
bunda da bir hayır vardır diyelim

yanlız spor(özellikle yürüyüş)ve diyeti sanırım tüm doktorlar öneriyor :)
en azından ordan yırttı senin doktor :1:

başka dr ile görüşürsen yaz lütfen.
bu arada hukuksal anlamda bir şeyler yapılabilirmi bilmiyorum ama istersen bir araştır
tabii uğraşmam dersen o ayrı konu

kızlar başıma neler geldi bi bilseniz; dün ayak bileğimin şiş olduğunu gördüm, hemen doktorumu aradım hemen gel bişey yoktur ama bi tomografi çekelim gerekirse yatış yaparız dedi; ve ben koptum.her yer karardı, nefesim gitti; eyvah emboli oldu ölcem dedim. eşimi aradım çabuk gel bayılıyorum dedim. hastaneye nasıl gittik bilmiyorum, tabi gidene kadar doktorumla 10 kere konuştum adam korkma panik atak krizi diyor ama ben hayır ölüyorum,nefes alamıyorum diye bağırıyorum. serviste 2 doktor kapıda karşıladı ama ben hala sakinleşemiyorum, yatış yaptılar damaryolu,kanlar alındı ama ben hala bembeyaz bir vaziyette. adam ameliyattaymış geldi apartopar ,muayne etti her şey normal dedi hatta çok iyisin dedi beni sakinleştirmek için epey uğraştı. kan sonuçlarını bile beklemedi beni eve gönderdi.Allahım bu ameliyat 40 ımdan sonra beni panik atak yaptı.hala korkuyorum sanki yeterli nefesi alamıyormuşum gibi oluyor.panik atak çok zormuş yaaa...

geçmiş olsun kasurka

o panik atak krizlerini iyi bilirim
çok zor.kesinlikle destek almadan aşılamıyor.
bilinçli bu konularda bilgili bir arkadaş çok işe yarıyor valla :)
ben jeleseci esir etmiştim bir ara :1:
Allah razı olsun çok destek oldu bana
birde tabiki doktor :)
doktorunla konuşman da rahatlıyor :)ki zaten görüşmüşsünüz :)

Merhaba arkadaslar

Sabah 07:30 da hastanede olacagım yarın. Sanırım 09:30 da da ameliyata alınacağım. Dualarınızı esirgemeyin, cok operim hepinizi. Kendime geldiğimde yazarım

büyük gün geldiii
dualarımız kalbimiz seninle
her şey çok güzel olacak canım :119:

iyi hissedince yaz merakta bırakma bizleri :16:

bego canım
ben bir tane 17 yaşında çok nazlı sabırsız beklemeyi hiç sevmeyen her şeyime karışan her konuda beni çok yoran ikizler burcu (ki artık gerisini sen anla)ergenim
bir tane tam anlamıyla cadı,benle yarışan bir kızım(18 yaşına gelince ilk yapacağı şey Ercan beye gidip benim göbek deliğimin aynısından yaptıracakmış:10:)
birde hiper aktif,tabiri caizse düz duvara tırmanan cinsten ve sürekli ablasıyla didişen bir minikim var
ve İstanbul trafiğine alışık olmayan sürekli söylenen beni iyice geren bir koca.ben bunlarla 4 saat yolculuk yapıp İstanbula gelicem

halimi düşün artık anacıım:)
hem doktorla görüşür hem sizlerle buluşurum diye düşünüyordum hani mesafe yakın olursa vakit problemi olmaz.malum İstanbul trafiği biliyorsun...
hastaneye yakın olsun demem bu sebeplerdendi:)

neyse nasip diyelim
bir dahaki buluşmaya inşaallah :)

en güzeli develi yapalım biz sen ol canım:34: hemen hastane yaparsın bende ameliyat öncesi görüşürüm iyi olu;

frogo;canım dualarımız seninle herşey çok güzel olacakkk:16:

Yeni ameliyat olacak tüm arkadaşlara umarın en güzel sonucu yaşarsınız geçmişler olsun hepinize:21:

en güzeli develi yapalım biz sen ol canım:34: hemen hastane yaparsın bende ameliyat öncesi görüşürüm iyi olu;

frogo;canım dualarımız seninle herşey çok güzel olacakkk:16:

develi uyuyordu banada
ama benim için plan değişmesin lütfen zaten zar zor toparlanıyor millet :)
yani oyun bozanlık yapmış olmak istemem :(

ama ben geldiğimde mutlaka buluşalım biz
hiç olmadı hastane yanındaki cafe de otururuz :)

develi uyuyordu banada
ama benim için plan değişmesin lütfen zaten zar zor toparlanıyor millet :)
yani oyun bozanlık yapmış olmak istemem :(

ama ben geldiğimde mutlaka buluşalım biz
hiç olmadı hastane yanındaki cafe de otururuz :)

ya ne alakası var zaten kalabalık toplanmak amaç illa orası denmedi bebeğim uyarsa orada var dendi:31: hadi gel gel kim isterse gelsin hatta rahat rahat takılırz :32:

bego canım
ben bir tane 17 yaşında çok nazlı sabırsız beklemeyi hiç sevmeyen her şeyime karışan her konuda beni çok yoran ikizler burcu (ki artık gerisini sen anla)ergenim
bir tane tam anlamıyla cadı,benle yarışan bir kızım(18 yaşına gelince ilk yapacağı şey Ercan beye gidip benim göbek deliğimin aynısından yaptıracakmış:10:)
birde hiper aktif,tabiri caizse düz duvara tırmanan cinsten ve sürekli ablasıyla didişen bir minikim var
ve İstanbul trafiğine alışık olmayan sürekli söylenen beni iyice geren bir koca.ben bunlarla 4 saat yolculuk yapıp İstanbula gelicem

halimi düşün artık anacıım:)
hem doktorla görüşür hem sizlerle buluşurum diye düşünüyordum hani mesafe yakın olursa vakit problemi olmaz.malum İstanbul trafiği biliyorsun...
hastaneye yakın olsun demem bu sebeplerdendi:)

neyse nasip diyelim
bir dahaki buluşmaya inşaallah :)

Canim sen cumartesi kacta hastahanede olacaksin? Benim de o gün 15:00 da randevum var.

ya ne alakası var zaten kalabalık toplanmak amaç illa orası denmedi bebeğim uyarsa orada var dendi:31: hadi gel gel kim isterse gelsin hatta rahat rahat takılırz :32:

he tamam o zaman ben oyumu develiden yana kullanıyorum :)

inşallah benim oy verdiğim yer kazanır :) zira aynı gün oralarda olupta görüşemessek üzülürüm :)

seninde hastanede tanıştığın(benden bir gün önce amlyt olan varya)ona buluşma ayarladığımızdan bahsetmiştim,saat uyarsa o da gelecek.

kesşe nolac ta gelebilseydi:(

he tamam o zaman ben oyumu develiden yana kullanıyorum :)

inşallah benim oy verdiğim yer kazanır :) zira aynı gün oralarda olupta görüşemessek üzülürüm :)

seninde hastanede tanıştığın(benden bir gün önce amlyt olan varya)ona buluşma ayarladığımızdan bahsetmiştim,saat uyarsa o da gelecek.

kesşe nolac ta gelebilseydi:(

bende alırım randevu son görüşme olur kahvaltı rahat rahat yaparız aaaa süper oda gelir şenlik olur:23:

Canim sen cumartesi kacta hastahanede olacaksin? Benim de o gün 15:00 da randevum var.

önce buluşmayı netleştirelim istedim,henüz doktorla görüşmedim.
o ne derse o biliyorsun :)

aslında mamazia ile konuştuğumuzda hep birlikte geçeriz Ercan beye demiştik ama son durum nedir bilemiyorum...

bende alırım randevu son görüşme olur kahvaltı rahat rahat yaparız aaaa süper oda gelir şenlik olur:23:

valla süper olur :)
aslında eşimde şu burun ameliyatını konuşacaktı dr la ama ona hep sen dur diyorum :)
onun burnu beklesin bunca yıl beklemiş dimi :)önce bennn :))))
çok bencilim farkındayım ama yapacak bişiy yok :10:

erken gelirsin 10.11.gibi kahvaltıya gideriz sonrası baycan

Ben gelmeyi istiyorum. Begonya yeri ve saati yazmisti hatta ona numarami verdim birsey olursa arasiriz diye ama benim icin sorun yok neresi olursa gelirim. Tabi ben ilk kez anadolu yakasina gidecegim kaybolmazsam 11 e kadar gelirim :52:

Back