• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ben göğüs artı karın olucam 2 gece mi kalıcam??? 1 gece olmaz mı????

tatlım ben 5 gün kaldım
inan bana ne kadar çok kalsan o kadar iyi:)
yatak açısından yani yoksa evini özlüyor insan :))

Bana bilet bak istanbulda kahvaltıya gitcem diyorum:) adam garip garip bakıyor

tahmin ediyorum o bakışı :)))
benim kontrölüm var ya :32: mecburen geliyorum o bakımdan bakış felan yok :37:

Jelesecciimm nerde bizim gergin ? O da gelebilse..... baski yapalim mi?

geliyorum massalım
tabi son anda bir sınav bir seminer çıkmassa(bu sınav ve seminerleri çıkaranın diyorum başkada bişiy demiyorum.)

Belki karşıdan gelecekleri düşünerek Kadıköy'de de buluşabiliriz. Belki arkadaşlar vapula geçerler belki metrobüs kullanırlar o açıdan Kadıköy daha uygun olabilir :42:

hastaneye yakın olalım bego
ben teee nerelerden geliyorum birde and.yakasını hiç bilmiyorum
kaybolurum oralarda :37:

Son düzenleme:
bu arada kızlar kahvaltıda eminsiniz değilmi?

ayranlı bir buluşma olursa ben katılamam size :14::50:
benim için uygun olmaz yani

Son düzenleme:
Aah ah dedigim gibi keske kalsam :) ama iste bende bi de psikolojik baski da cok esim kaldiramaz 2 gunu duyunca bile agzi yuzu egildi farkettirmemeye calisiyo ama bozuldu :)

Aah ah dedigim gibi keske kalsam :) ama iste bende bi de psikolojik baski da cok esim kaldiramaz 2 gunu duyunca bile agzi yuzu egildi farkettirmemeye calisiyo ama bozuldu :)

:)))
hayırlısı olsun canım

Kahvaltida ayran falan icilmez ki yani ayran satilsa bile :)

evet işte o yüzden kahvaltıdan eminmisiniz diyorum :)))
yani satış önemli değilde hani öyle bir ortamda ben biraz sırıtırım :1:

Canım süpersin. Çok teşekkürler..Resimleri ekleyebildim. Ama arkadaşlar görebilsin diye seçim yaptım. Göremk isteyenler lütfen eklesin..Kontrolden önde yorumlara ihtiyacım var..

Arkadaşlık isteği gönderiyorum. Kabul edersen sevinirim.

Massalll ben de tatile cikiyorum bir yanim orman bir yanim denizz asagi ayaklarima dogru bi bakiyorum aaa ayaklarimi net gorebiliyorumm gobek gitmisss :))))) boyle hayaller kuruyorum cokcaa :)))) sunu giyerim bunu giyerim oyle cok kafamda donuyor ki bu dusunceler, odum kopuyor sonra biseyler ters giderse diye, boyle bir kisir dongu ama engel olmaya calisiyorum kendime bakalim hayirlisi, son iki gunnn

Fragolacığım kurduğun o güzel rüya bulutundan inmeden gerçek hayatta da bu kadar mutlu olacaksın inan bana.

hadi bana isim bulalım :))
isim annem olun :51:

Ay bugün misafir çoktu yarın düşünüp cevap vereyim:) şekermişeker bişey olsun değil mi ama:)

çok haklısın canım
moralini yüksek tut
doktorun gerekeni yapar diye düşünüyorum

yapmazsa o zaman bildir burdan hep birlikte basarız orayı :41::37:

Aaaa birilerine mi girişeceğiz? Söz konusu şahsın eşkalini 15 yıl önceden hatırlıyorum:) ankaradaydı o, haftasonu öngösterim olarak ziyaret etmem gerekirse bilgim olsun:):47:

ha ha milleti galyana getirme :51:

Ben geldi oraya, inmiyo muyuz:27:

ben tek başıma hallederimm telini versin arkadaş doktorun 2.konuşma tamamdır iş:31:

Bana bilet bak istanbulda kahvaltıya gitcem diyorum:) adam garip garip bakıyor

Ahhhhaaahhhaahh:) nolac bakışı gözümün önüne getirdim:))) çoook fena sesli güldüm:))) köpek uykudan sıçradı:) ay varolun:)))

Kızlar bende sin 11 saat aksam 6 da ameliyattayim çok dua edin çok korkuyorum refakatci arkadaş ima şimdiden şaka yapmaya başladım
Ayyy cnm çok aciyoooo
Ben pişman oldummm
Keşke yapmasaydimmm
Gülüyor oda bana
Ama İnşallah demem bunları
Hadi bakalım hayırlısı
Ilk fırsatta yazacağım
Mucukkkkk :)

tatlım ben 5 gün kaldım
inan bana ne kadar çok kalsan o kadar iyi:)
yatak açısından yani yoksa evini özlüyor insan :))

tahmin ediyorum o bakışı :)))
benim kontrölüm var ya :32: mecburen geliyorum o bakımdan bakış felan yok :37:

geliyorum massalım
tabi son anda bir sınav bir seminer çıkmassa(bu sınav ve seminerleri çıkaranın diyorum başkada bişiy demiyorum.)

hastaneye yakın olalım bego
ben teee nerelerden geliyorum birde and.yakasını hiç bilmiyorum
kaybolurum oralarda :37:

Şekerciğim buarada senin ismide buldum "Şekerkız" hayatım mammazianın bir teklifi var birazdan herkese yazacağım caddebostan sahilde balıkadamlar klubü var oraya kendisi üyeymişl bende biliyorum orayı çok güzel, hastaneye gidene kadar oraya çok rahat gelirsin, hem biraz hastaneden uzak kalalım arkadaşlar bu ne yaaa bağımlılık yaptı Ercancığım :))

Son düzenleme:
Kızlar bende sin 11 saat aksam 6 da ameliyattayim çok dua edin çok korkuyorum refakatci arkadaş ima şimdiden şaka yapmaya başladım
Ayyy cnm çok aciyoooo
Ben pişman oldummm
Keşke yapmasaydimmm
Gülüyor oda bana
Ama İnşallah demem bunları
Hadi bakalım hayırlısı
Ilk fırsatta yazacağım
Mucukkkkk :)

Canım güzelim sana ne kadar korkma desekte fayda etmeyecek biliyorum ama şunu bil benim gençliğimde tıp bu kadar gelişmiş olsaydı da ben keşke 15yıl önce olsaydım bu ameliyatı, onca sene bozuk bir piskolojiylke dolaştım. Ayrıca bu bir cesaret işidir estetik uğruna bıçak altına yatan kadınlar bence en cesur kadınlar. Allah yardımcın olsun tatlım, bizde burdan sana duacıyız inşallah rahat bir ameliyat geçirirsin hem sonrasıda sıkıntısız geçer inşallah :16:

Son düzenleme:
Adam maillerden de bikti :)))

Haha di mi :)))

yazada senli yaparız :32::21::32::66:

Evetttt yapalımmmmmmmm :)

Arkadaşlık isteği gönderiyorum. Kabul edersen sevinirim.

Fragolacığım kurduğun o güzel rüya bulutundan inmeden gerçek hayatta da bu kadar mutlu olacaksın inan bana.

Ay bugün misafir çoktu yarın düşünüp cevap vereyim:) şekermişeker bişey olsun değil mi ama:)

Aaaa birilerine mi girişeceğiz? Söz konusu şahsın eşkalini 15 yıl önceden hatırlıyorum:) ankaradaydı o, haftasonu öngösterim olarak ziyaret etmem gerekirse bilgim olsun:):47:

Ahhhhaaahhhaahh:) nolac bakışı gözümün önüne getirdim:))) çoook fena sesli güldüm:))) köpek uykudan sıçradı:) ay varolun:)))

Mammacım canımmm cok tesekkur ederimm inşallahhh dediğin gibi olur umut doluyum ben de aslında :16:

forum bir kaç gün hata verdi
kullanıcı ayarlarım bozuldu
ismim değişti :(((

Canım ya ben de de aynı oldu bütün ayarlarım değişmiş site yönetimine yazdım fakat cevap gelmedi henüz arkadaşlarımın resimlerini göremiyorum ve en az 25 yorum yazacaksınız diyor ben o kuralların hepsini çok tan tamamlamıştım oysa kiiiiiiii:20:

Canım ya ben de de aynı oldu bütün ayarlarım değişmiş site yönetimine yazdım fakat cevap gelmedi henüz arkadaşlarımın resimlerini göremiyorum ve en az 25 yorum yazacaksınız diyor ben o kuralların hepsini çok tan tamamlamıştım oysa kiiiiiiii:20:

ben kendi resimlerimi bile göremiyorum :)
yüzlercede mesajım var halbuki :)

Aynen kızlar..ayarların hepsi değişmiş.Mesajlarada cevap vermiyorlar..Tamda benim destek zamanımı bulmuş..:45:
Ben gittim durumu bilen dostlar doktorumla konuşmaya...Adam sanki delirdi. Ben senden üzgünüm beni suçluyorsun dedi..Yalanmı söyleyim pişmanım ve mutsuzum dedim..Neyse gelelim sonuca , durum anormal değilmiş..haşa o allah değilmiş..dümdüz olamazmış karnım. Mekik çekip spor yapıp kilo verecekmişim..Aldım ağzımın payını geldim..Şimdi başka doktorlara gitmeyi planlıyorum..Bakalım nolcak:43::43::43:

Back