Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mail attım bakalım.
bu arada buluşun siz buluşunn ahhh kıskanıyom yauvv
ben göğüs artı karın olucam 2 gece mi kalıcam??? 1 gece olmaz mı????
Bana bilet bak istanbulda kahvaltıya gitcem diyorum:) adam garip garip bakıyor
Jelesecciimm nerde bizim gergin ? O da gelebilse..... baski yapalim mi?
Belki karşıdan gelecekleri düşünerek Kadıköy'de de buluşabiliriz. Belki arkadaşlar vapula geçerler belki metrobüs kullanırlar o açıdan Kadıköy daha uygun olabilir
Aah ah dedigim gibi keske kalsam :) ama iste bende bi de psikolojik baski da cok esim kaldiramaz 2 gunu duyunca bile agzi yuzu egildi farkettirmemeye calisiyo ama bozuldu :)
Kahvaltida ayran falan icilmez ki yani ayran satilsa bile :)
Ya ben de gelmek istiyorjm ama 1 haftalik ameliyatli olarak herhalde mumkun olmayacak ((
Canım süpersin. Çok teşekkürler..Resimleri ekleyebildim. Ama arkadaşlar görebilsin diye seçim yaptım. Göremk isteyenler lütfen eklesin..Kontrolden önde yorumlara ihtiyacım var..
Massalll ben de tatile cikiyorum bir yanim orman bir yanim denizz asagi ayaklarima dogru bi bakiyorum aaa ayaklarimi net gorebiliyorumm gobek gitmisss :))))) boyle hayaller kuruyorum cokcaa :)))) sunu giyerim bunu giyerim oyle cok kafamda donuyor ki bu dusunceler, odum kopuyor sonra biseyler ters giderse diye, boyle bir kisir dongu ama engel olmaya calisiyorum kendime bakalim hayirlisi, son iki gunnn
hadi bana isim bulalım :))
isim annem olun
çok haklısın canım
moralini yüksek tut
doktorun gerekeni yapar diye düşünüyorum
yapmazsa o zaman bildir burdan hep birlikte basarız orayı
ha ha milleti galyana getirme
Ben geldi oraya, inmiyo muyuz
ben tek başıma hallederimm telini versin arkadaş doktorun 2.konuşma tamamdır iş
Bana bilet bak istanbulda kahvaltıya gitcem diyorum:) adam garip garip bakıyor
tatlım ben 5 gün kaldım
inan bana ne kadar çok kalsan o kadar iyi:)
yatak açısından yani yoksa evini özlüyor insan :))
tahmin ediyorum o bakışı :)))
benim kontrölüm var ya mecburen geliyorum o bakımdan bakış felan yok
geliyorum massalım
tabi son anda bir sınav bir seminer çıkmassa(bu sınav ve seminerleri çıkaranın diyorum başkada bişiy demiyorum.)
hastaneye yakın olalım bego
ben teee nerelerden geliyorum birde and.yakasını hiç bilmiyorum
kaybolurum oralarda
Kızlar bende sin 11 saat aksam 6 da ameliyattayim çok dua edin çok korkuyorum refakatci arkadaş ima şimdiden şaka yapmaya başladım
Ayyy cnm çok aciyoooo
Ben pişman oldummm
Keşke yapmasaydimmm
Gülüyor oda bana
Ama İnşallah demem bunları
Hadi bakalım hayırlısı
Ilk fırsatta yazacağım
Mucukkkkk :)
Adam maillerden de bikti :)))
yazada senli yaparız
Arkadaşlık isteği gönderiyorum. Kabul edersen sevinirim.
Fragolacığım kurduğun o güzel rüya bulutundan inmeden gerçek hayatta da bu kadar mutlu olacaksın inan bana.
Ay bugün misafir çoktu yarın düşünüp cevap vereyim:) şekermişeker bişey olsun değil mi ama:)
Aaaa birilerine mi girişeceğiz? Söz konusu şahsın eşkalini 15 yıl önceden hatırlıyorum:) ankaradaydı o, haftasonu öngösterim olarak ziyaret etmem gerekirse bilgim olsun:)
Ahhhhaaahhhaahh:) nolac bakışı gözümün önüne getirdim:))) çoook fena sesli güldüm:))) köpek uykudan sıçradı:) ay varolun:)))
forum bir kaç gün hata verdi
kullanıcı ayarlarım bozuldu
ismim değişti ((
Canım ya ben de de aynı oldu bütün ayarlarım değişmiş site yönetimine yazdım fakat cevap gelmedi henüz arkadaşlarımın resimlerini göremiyorum ve en az 25 yorum yazacaksınız diyor ben o kuralların hepsini çok tan tamamlamıştım oysa kiiiiiiii