• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

bego canım
ben bir tane 17 yaşında çok nazlı sabırsız beklemeyi hiç sevmeyen her şeyime karışan her konuda beni çok yoran ikizler burcu (ki artık gerisini sen anla)ergenim
bir tane tam anlamıyla cadı,benle yarışan bir kızım(18 yaşına gelince ilk yapacağı şey Ercan beye gidip benim göbek deliğimin aynısından yaptıracakmış:10:)
birde hiper aktif,tabiri caizse düz duvara tırmanan cinsten ve sürekli ablasıyla didişen bir minikim var
ve İstanbul trafiğine alışık olmayan sürekli söylenen beni iyice geren bir koca.ben bunlarla 4 saat yolculuk yapıp İstanbula gelicem

halimi düşün artık anacıım:)
hem doktorla görüşür hem sizlerle buluşurum diye düşünüyordum hani mesafe yakın olursa vakit problemi olmaz.malum İstanbul trafiği biliyorsun...
hastaneye yakın olsun demem bu sebeplerdendi:)

neyse nasip diyelim
bir dahaki buluşmaya inşaallah :)

Canım sen nerden İstanbul'a geleceksin ??? Gelirsin canım yaa Caddebostan la Ataşehir uzak değil. Bak oralarıda görürsünüz tatlım çok güzel sahili var, Ataşehirde birşey yok sadece binalar, hem kontrol hem gezi olsun bu seferki gelişiniz :34: Sen bizle buluşursun çocuklar bağdat cad gezerler veya caddebostan sahilinde, dolaşırlar çocuk partı da var küçük için, babası ilgilenir biraz olmadı alırsın yanına. Yani onlar içinde güzel olur demem o ki, hiçbirşey problem değil herşeyin bir çözümü var sen yeterki iste tatlım, bak gör bundan sonra onlar hep böyle gelmek isteyecekler :34: >Bilirim çünkü bende de 2 tane var bu cinslerden :52:

bende alırım randevu son görüşme olur kahvaltı rahat rahat yaparız aaaa süper oda gelir şenlik olur:23:

Jelesec`cim, son randevu bende canım :-) Ben saat 16 randevusunu almıştım. Sen kaçta orada olacaksın ? Umarım denk geliriz :3:. Ben maalesef kahvaltıya katılamıyorum. Gerçi karın gerdirmediğim için alır mıydınız beni aranıza bilmiyorum ama :33: :1: :27:

Jelesec`cim, son randevu bende canım :-) Ben saat 16 randevusunu almıştım. Sen kaçta orada olacaksın ? Umarım denk geliriz :3:. Ben maalesef kahvaltıya katılamıyorum. Gerçi karın gerdirmediğim için alır mıydınız beni aranıza bilmiyorum ama :33: :1: :27:

15:00 da ben aldim :1: Dwarkelf sen meme olmustun degil mi? Ben de karin olmuyorum ama aralarina giriyorum, isterlerse almasinlar :52:

bana randevu vermezse senle dalarım içeri:1: çok iyi olur mutlaka görüşürüz canım özelden telimi yazayım orada aloo deriz sana kahve içeriz sorun değil senle de :34: fark etmez karın meme maksat tanışmak muhabbet etmek:29:

15:00 da ben aldim :1: Dwarkelf sen meme olmustun degil mi? Ben de karin olmuyorum ama aralarina giriyorum, isterlerse almasinlar :52:

ne olursan ol gene gel (Mevlana:) almazmıyız davet herkese

Nereye gidiyorsun tatlım tatil planı mı yaptın :)

Aaah aaah nerede:( Şu anda Ankara yolundayım. Tatil olması ne güzel olurdu ama değil:)

kızlar başıma neler geldi bi bilseniz; dün ayak bileğimin şiş olduğunu gördüm, hemen doktorumu aradım hemen gel bişey yoktur ama bi tomografi çekelim gerekirse yatış yaparız dedi; ve ben koptum.her yer karardı, nefesim gitti; eyvah emboli oldu ölcem dedim. eşimi aradım çabuk gel bayılıyorum dedim. hastaneye nasıl gittik bilmiyorum, tabi gidene kadar doktorumla 10 kere konuştum adam korkma panik atak krizi diyor ama ben hayır ölüyorum,nefes alamıyorum diye bağırıyorum. serviste 2 doktor kapıda karşıladı ama ben hala sakinleşemiyorum, yatış yaptılar damaryolu,kanlar alındı ama ben hala bembeyaz bir vaziyette. adam ameliyattaymış geldi apartopar ,muayne etti her şey normal dedi hatta çok iyisin dedi beni sakinleştirmek için epey uğraştı. kan sonuçlarını bile beklemedi beni eve gönderdi.Allahım bu ameliyat 40 ımdan sonra beni panik atak yaptı.hala korkuyorum sanki yeterli nefesi alamıyormuşum gibi oluyor.panik atak çok zormuş yaaa...

Kasurka geçmiş olsun. Çabucak panik atak hastası olmayı kabullenme rica ederim. Bir anksiyete krizi geçirmişsin anladığım kadarıyla. Olabilir bunlar, ağır bir operasyon geçirdin uzun süre narkoz aldın. Vücudun biraz panik yaratmak istemiş, beynin de desteklemiş. Öyle 3-5 tantanaya pabuç bırakacak kadın olsaydın bıçak altına yatma cesaretini gösteremezdin:) geldi geçti canım:) hemen panik atak demeyi tıp doktorları pek sever oldular. Siz siz olun o kadar kolay bi hastalığı sahiplenmeyin. Hepiniz aslında çok güçlü kadınlarsınız. Aynaya bakın ve farkedin:)
develi uyuyordu banada
ama benim için plan değişmesin lütfen zaten zar zor toparlanıyor millet :)
yani oyun bozanlık yapmış olmak istemem :(

ama ben geldiğimde mutlaka buluşalım biz
hiç olmadı hastane yanındaki cafe de otururuz :)

önce buluşmayı netleştirelim istedim,henüz doktorla görüşmedim.
o ne derse o biliyorsun :)

aslında mamazia ile konuştuğumuzda hep birlikte geçeriz Ercan beye demiştik ama son durum nedir bilemiyorum...

Karnı dümdüz şekerkadın:) sen taaaaa nerelerden ne badirelerle geleceksin de biz gidilecek yerin pazarlığını mı yapacağız:) develideyiz ve isteyen herkesle 2 lafın belini kıracağız:) ya ben de gelirim diyordum da baktım millet randevu kapışmış:) dert değil yanınızda olurum. Bir ara ben de gider tanışırız Ercan beyle:)

Ya kızlar siz hiç olmazsa bit yerinizden bişey yapıyorsunuz:) ben tırnağımı bile kestiremiyorum şu aşamada:) ne alakası var ameliyat cinsinin:))) buradaki ekip KK tarihinin en estetik delisi ve en sevgi pıtırcığı ekibi olabilmek için insan üstü gayret gösteriyor o kadar:)
Yineben kullandığın telefon akıllı telefonlardan ise yandex navigasyon yükle ücretsiz. Sesli ve süper:) yaz develide ataşehir diye pat yanımızdasın :)

Kızlar şu mesajı yazabilmek ve paylaşabilsek için sistem 4 kez attı silindi abuk sabuk şeyler oldu. Gönderiyorum mesajı ama nasıl görünecek merak içindeyim doğrusu:(

Hastanedeyim damar yolum acildi. Bekliyorummmm

Güçlü ve güzel bir kadının güne merhaba mesajı olarak bu cümleleri seçmesi ne kadar hoş:) uzun bir bekleyiş, araştırma, umutlar, hayaller şu anda uyuduğun derin uykuyla hayata geçiyorlar. Uyandığında belki kendine kızacaksın kendime neden yaptım ben bunu diye ama buradaki tüm kızlar sana destek vermek için yanında olarak 1 hafta sonra nelerin hayatında olmayacağını sana söyleyecekler.
Uyandığında bu mesajı okuyacağını düşünüyorum;
GÜNAYDIN FISTIK:) Bugün dünden daha mı güzelsin ne:)

Aaah aaah nerede:( Şu anda Ankara yolundayım. Tatil olması ne güzel olurdu ama değil:)

Kasurka geçmiş olsun. Çabucak panik atak hastası olmayı kabullenme rica ederim. Bir anksiyete krizi geçirmişsin anladığım kadarıyla. Olabilir bunlar, ağır bir operasyon geçirdin uzun süre narkoz aldın. Vücudun biraz panik yaratmak istemiş, beynin de desteklemiş. Öyle 3-5 tantanaya pabuç bırakacak kadın olsaydın bıçak altına yatma cesaretini gösteremezdin:) geldi geçti canım:) hemen panik atak demeyi tıp doktorları pek sever oldular. Siz siz olun o kadar kolay bi hastalığı sahiplenmeyin. Hepiniz aslında çok güçlü kadınlarsınız. Aynaya bakın ve farkedin:)

Karnı dümdüz şekerkadın:) sen taaaaa nerelerden ne badirelerle geleceksin de biz gidilecek yerin pazarlığını mı yapacağız:) develideyiz ve isteyen herkesle 2 lafın belini kıracağız:) ya ben de gelirim diyordum da baktım millet randevu kapışmış:) dert değil yanınızda olurum. Bir ara ben de gider tanışırız Ercan beyle:)

Ya kızlar siz hiç olmazsa bit yerinizden bişey yapıyorsunuz:) ben tırnağımı bile kestiremiyorum şu aşamada:) ne alakası var ameliyat cinsinin:))) buradaki ekip KK tarihinin en estetik delisi ve en sevgi pıtırcığı ekibi olabilmek için insan üstü gayret gösteriyor o kadar:)
Yineben kullandığın telefon akıllı telefonlardan ise yandex navigasyon yükle ücretsiz. Sesli ve süper:) yaz develide ataşehir diye pat yanımızdasın :)

Kızlar şu mesajı yazabilmek ve paylaşabilsek için sistem 4 kez attı silindi abuk sabuk şeyler oldu. Gönderiyorum mesajı ama nasıl görünecek merak içindeyim doğrusu:(

Yaa bir dakika tatlım mammazia, Caddebostan diye kararlaştırdık seninle, tatlım bende insanlara o yönde bilgi gönderdim, noldu şimi tatlım :19:

Yaa bir dakika tatlım mammazia, Caddebostan diye kararlaştırdık seninle, tatlım bende insanlara o yönde bilgi gönderdim, noldu şimi tatlım :19:

aman kızlar çok sorun değil yer mekan maksat herkese uyan yer olsun herkes gelebilsin :34: doktora gidecek olanlara daha kolay mekandan çıkar damlarlar benim gibi:))yollarda zaman geçmez daha sonraki buluşmalarda mamazinin mekanına gideriz yer nasılsa mamazinin ben annemi babamı 7.sülaleyi getirimm fiyat tanıdık hesabı olur

Mamazi ben aradan kaçacağım saat yoksa dalarız beraber geliver iki bağırma iki olay tamamdır alırlar

aman kızlar çok sorun değil yer mekan maksat herkese uyan yer olsun herkes gelebilsin :34: doktora gidecek olanlara daha kolay mekandan çıkar damlarlar benim gibi:))yollarda zaman geçmez daha sonraki buluşmalarda mamazinin mekanına gideriz yer nasılsa mamazinin ben annemi babamı 7.sülaleyi getirimm fiyat tanıdık hesabı olur

Haklısın tatlım elbette. O zaman ben devreye hiç girmiyorum. Buradan kızlar yazışsın, son aşama neyse ona göre davranırız. :40:

Kahvaltı için mekan develiye olmus sanırım, bir mani olmazsa ben de ordayim. Sizlerle tanışmak için sabirsizlaniyorun kk nun guzel bayanları :34: :kkk:

Hastanedeyim damar yolum acildi. Bekliyorummmm

fragola canım sen çok araştırdın çok bilinçlisin
fakat insanın başına gelince bazı şeylere tepkisi farklılaşıyor

ilk zamanlar olmasamıydımki vs diyelibilirsin(ben hiç demedim ama diyenler var:ssz:)
sakın sabrını ve pozitif enerjini yitirme
eminim her şey yolunda gidecek istediğin sonucu alacaksın :)

ben iyiyim demeni bekliyoruz canım :16:

Son düzenleme:
Canım sen nerden İstanbul'a geleceksin ??? Gelirsin canım yaa Caddebostan la Ataşehir uzak değil. Bak oralarıda görürsünüz tatlım çok güzel sahili var, Ataşehirde birşey yok sadece binalar, hem kontrol hem gezi olsun bu seferki gelişiniz :34: Sen bizle buluşursun çocuklar bağdat cad gezerler veya caddebostan sahilinde, dolaşırlar çocuk partı da var küçük için, babası ilgilenir biraz olmadı alırsın yanına. Yani onlar içinde güzel olur demem o ki, hiçbirşey problem değil herşeyin bir çözümü var sen yeterki iste tatlım, bak gör bundan sonra onlar hep böyle gelmek isteyecekler :34: >Bilirim çünkü bende de 2 tane var bu cinslerden :52:

inşallah begocuum
bilmediğim için zor geliyor bana
ama ben değil sadece ysm arkadaşımızın da ufak çocuğu var
hastane yakınında olursa onunda gelmesi kolay olur
yinede dediğim gibi oyun bozan olmak istemem :71:
günler çuvala girmedi başka zaman yine ayarlarız bir buluşma :)

dwarkelf umarım benlede denk geliriz:9:
zira acaip bir meme görme isteği var bende :37:

bana randevu vermezse senle dalarım içeri:1: çok iyi olur mutlaka görüşürüz canım özelden telimi yazayım orada aloo deriz sana kahve içeriz sorun değil senle de :34: fark etmez karın meme maksat tanışmak muhabbet etmek:29:

ne olursan ol gene gel (Mevlana:) almazmıyız davet herkese

ne güzel yazmışsın :16:
aynı dr aynı amlyt olması gerekmiyor kızlar maksat bol muhabbet :)
gelebilecek her kez gelsin
hatta amlyt olmayıp olmayı düşünenler,canlı canlı gerilmiş karın,dikleşmiş meme görmek isteyenler de gelsin :)
ben olsam kaçırmazdım bu fırsatı valla :))

sahi jelesec ben amlyt olmadan önce neden yapmadınız bunu yaa:19:

bebeem bende daha randevu almadım
birlikte gireriz işte ayriyetten sana bana gerek yok jelesecin de dediği gibi kapı açılınca dalarız içeriye :4::)

Haklısın tatlım elbette. O zaman ben devreye hiç girmiyorum. Buradan kızlar yazışsın, son aşama neyse ona göre davranırız. :40:

organizatör sensin şekerim kaçmaya çalışma :20:

aynen
çoğunluk ne derse o :)

Kahvaltı için mekan develiye olmus sanırım, bir mani olmazsa ben de ordayim. Sizlerle tanışmak için sabirsizlaniyorun kk nun guzel bayanları :34: :kkk:

valla bende hepinizi görmek istiyorum
inşallah bir aksilik olmaz da buluşuruz :)

inşallah begocuum
bilmediğim için zor geliyor bana
ama ben değil sadece ysm arkadaşımızın da ufak çocuğu var
hastane yakınında olursa onunda gelmesi kolay olur
yinede dediğim gibi oyun bozan olmak istemem :71:
günler çuvala girmedi başka zaman yine ayarlarız bir buluşma :)

dwarkelf umarım benlede denk geliriz:9:
zira acaip bir meme görme isteği var bende :37:

ne güzel yazmışsın :16:
aynı dr aynı amlyt olması gerekmiyor kızlar maksat bol muhabbet :)
gelebilecek her kez gelsin
hatta amlyt olmayıp olmayı düşünenler,canlı canlı gerilmiş karın,dikleşmiş meme görmek isteyenler de gelsin :)
ben olsam kaçırmazdım bu fırsatı valla :))

sahi jelesec ben amlyt olmadan önce neden yapmadınız bunu yaa:19:

Şeker kadın tatlım, hiç önemili değil canımcım mekan orası olmuş burası olmuş, develi çoğunluğa daha uygunsa develi olsun, sanırım birçok kişinin o gün kontrolü var aslında benimde 2 gün öncesine randevum var bakarım ayarlarsam bende o güne iyi olur iki defa oralara gelmeyeyim. Birdahaki sefere sahilde yaparız tatlım, yeterki birlikte olalım canım :16:

Son düzenleme:
Şeker kadın tatlım, hiç önemili değil canımcım mekan orası olmuş burası olmuş, develi çoğunluğa daha uygunsa develi olsun, sanırım birçok kişinin o gün kontrolü var aslında benimde 2 gün öncesine randevum var bakarım ayarlarsam bende o güne iyi olur iki defa oralara gelmeyeyim. Birdahaki sefere sahilde yaparız tatlım, yeterki birlikte olalım canım :16:

evet bak güzel fikir
iki kere gitmemiş olursun
hep birlikte geçeriz Ercancığına :9:

yanlız bizi görünce kaçabilir :52:

Back