bego canım
ben bir tane 17 yaşında çok nazlı sabırsız beklemeyi hiç sevmeyen her şeyime karışan her konuda beni çok yoran ikizler burcu (ki artık gerisini sen anla)ergenim
bir tane tam anlamıyla cadı,benle yarışan bir kızım(18 yaşına gelince ilk yapacağı şey Ercan beye gidip benim göbek deliğimin aynısından yaptıracakmış)
birde hiper aktif,tabiri caizse düz duvara tırmanan cinsten ve sürekli ablasıyla didişen bir minikim var
ve İstanbul trafiğine alışık olmayan sürekli söylenen beni iyice geren bir koca.ben bunlarla 4 saat yolculuk yapıp İstanbula gelicem
halimi düşün artık anacıım:)
hem doktorla görüşür hem sizlerle buluşurum diye düşünüyordum hani mesafe yakın olursa vakit problemi olmaz.malum İstanbul trafiği biliyorsun...
hastaneye yakın olsun demem bu sebeplerdendi:)
neyse nasip diyelim
bir dahaki buluşmaya inşaallah :)
Canım sen nerden İstanbul'a geleceksin ??? Gelirsin canım yaa Caddebostan la Ataşehir uzak değil. Bak oralarıda görürsünüz tatlım çok güzel sahili var, Ataşehirde birşey yok sadece binalar, hem kontrol hem gezi olsun bu seferki gelişiniz Sen bizle buluşursun çocuklar bağdat cad gezerler veya caddebostan sahilinde, dolaşırlar çocuk partı da var küçük için, babası ilgilenir biraz olmadı alırsın yanına. Yani onlar içinde güzel olur demem o ki, hiçbirşey problem değil herşeyin bir çözümü var sen yeterki iste tatlım, bak gör bundan sonra onlar hep böyle gelmek isteyecekler >Bilirim çünkü bende de 2 tane var bu cinslerden