Arkadaşlar, dr Can Çınar ile dr Zekeriya Kul ile görüşeceğim. Randevu aldım...
Ameliyatla ilgili birtakım çekincelerim var; göğüs dikleştirme olmak istiyorum ben. İlk görüştüğüm dr silikon koyalım ama toparlama da olması lazım o nedenle lolipop dikiş olmalı dedi. Kesi hem göğüs ucunda olacak hem aşağıya doğru. dik ama izli bir göğüs olacak sonuçBu beni düşündürüyor.
Bir de karın germe mini yeterli diye düşünüyordum, tam olacak dedi. Üstte yeterince gerilecek deri olduğundan emin değilim. Yeni göbek deliği nasıl olur kifotolara baktığımda da tam karın germe dikiş izleri boydan boya. canım sıkıldı biraz... nisan başında ameliyat olmak istiyorum, bugünlerde dr a karar verip gün almam gerekiyor. Arkadaş olarak eklerseniz sevinirim. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Sevgiler...
Mesajını görmeden bahsettiğin dr a randevu almıştım:) yarın iş çıkışı gidip görüşeceğim. Beni arkadaş olarak ekler misin?
Bir de bana Zekeriya Kul adında bir dr ismi önerdiler. Kendisine ameliyat olan veya bilgisi olan var mı??
Hoşgeldin aramıza. Sana arkadaşlık isteği gönderdim ve özelden mesaj attım...
slm benim doktorum can çınar. 7 kasımda kombine aml oldum. hastane ve doktoruma sonsuz güveniyorum.
tam karın germe oldum evet dikiş uzun ama silikleşmek üzere. ipli bikini giyince bile gözükmüyor. dikiş hattı çok ince ve özenli dikiş.
kilo fazlalığım yoktu deri sarkması vardı ve göbek deliği fitığı
göğüs dikleştirme oldum, silikon yok. ben küçük göğüs seviyorum, ayrıca 34 yaşındayım belki ilerde yine sarkarsa 40 dan sonra silikona sıcak bakabilirim ama şimdi erken.
aklına ne takılırsa sorabilirsin.
onun adını hiç duymadım cnm şimdi merak ettim netten baktım özel muaynahanesi varmış.
gerçi benim doktorumda medyatik değildir zaten ben öylesinden kaçarım güven vermiyor fazla pohpohlananlar bana :)
benim doktorumu jinekoloğum tavsiye etmişti ayrıca netten araştırdığımda buldum ve hastaneye güveniyorum, görüşmeye gidincede güven verdi tamam dedim. çok şükür herşey yolunda.
Arkadaslar merhaba, bir yakinimizin vefat haberini aldik bu sabah. Cumartesi gunu kalkacak cenazesi, ben de ercan beye mesaj attim erteleme icin. Uygunsa bir sonraki cumartesiyi istedim, bilginiz olsun
yarın görüneceğim Can beye, içime sinerse nisan başında beni de kessin bakalım
Arkadaslar merhaba, bir yakinimizin vefat haberini aldik bu sabah. Cumartesi gunu kalkacak cenazesi, ben de ercan beye mesaj attim erteleme icin. Uygunsa bir sonraki cumartesiyi istedim, bilginiz olsun
Zekeriya beyi bana kalp damar cerrahisi dr önerdi, varis ameliyatı olmuştum geçen ay. Aşağıdan yukarıya tamire başladık, sonu hayır olsun
onun adını hiç duymadım cnm şimdi merak ettim netten baktım özel muaynahanesi varmış.
gerçi benim doktorumda medyatik değildir zaten ben öylesinden kaçarım güven vermiyor fazla pohpohlananlar bana :)
benim doktorumu jinekoloğum tavsiye etmişti ayrıca netten araştırdığımda buldum ve hastaneye güveniyorum, görüşmeye gidincede güven verdi tamam dedim. çok şükür herşey yolunda.
canım başın sağolsun
Zekeriya beyle görüşmüştüm sema hastanesinde; iyi bir doktor her soruma cevap vermişti iki sonucunu görmüştüm hayırlısı olsun hakkında
Teşekkür ederim Jelesec, her iki drla da görüşüp karar vereceğim. Ya Can Çınar ya da Zekeriya Kul...
Canim boy 165, kilo Suan 62,5 . Işte 60 kiloya düşmeyi bekliyorum kontrole gitmek için. Bakalım ozaman nasıl olacak..
arkadaşlar ben izmirde yaşıyorum karın germe ameliyatı olmak istiyorum daha öncede mesaj yazdım ama cevap veren olmadı.buradaki bütün arkadaşlar kilo vererekmi ameliyat oldular , kilolu olarak önce lipo mu yaptırsam acaba diyorum çünkü benim sorunum midemde böyle olunca belim çok çok çok kalın buda benim moralimi tamamen bozuyor dişarı çıkmak giyinmek dahi istemiyorum benim gibi olan varsa lütfen cevap yazabilirmi acaba çok zor durumdayım şimdiden teşekkür ediyorum
Basınız sagolsun fragola :-(
Canim başınız sağolsun, allah geride kalanlara uzun, sağlıklı omur versin...
Başın sağolsun canım(
canım başın sağolsun
Zekeriya beyle görüşmüştüm sema hastanesinde; iyi bir doktor her soruma cevap vermişti iki sonucunu görmüştüm hayırlısı olsun hakkında
Cok tesekkur ediyorum arkadaslar amin cok sagolun Allah razi olsun.
21 mart cuma gunune aldim yeni ameliyat gununu. Persembe aksami dr beni arayip saatini bildirecekmis. Hayirlisi olsun artik
Cok tesekkur ediyorum arkadaslar amin cok sagolun Allah razi olsun.
21 mart cuma gunune aldim yeni ameliyat gununu. Persembe aksami dr beni arayip saatini bildirecekmis. Hayirlisi olsun artik
hayırlısı olsun canım saati bizlere yaz
Herşeyde bir hayır vardır tatlımdemekki 21 mart senin için daha hayırlı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?