Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

slm benim doktorum can çınar. 7 kasımda kombine aml oldum. hastane ve doktoruma sonsuz güveniyorum.
tam karın germe oldum evet dikiş uzun ama silikleşmek üzere. ipli bikini giyince bile gözükmüyor. dikiş hattı çok ince ve özenli dikiş.
kilo fazlalığım yoktu deri sarkması vardı ve göbek deliği fitığı
göğüs dikleştirme oldum, silikon yok. ben küçük göğüs seviyorum, ayrıca 34 yaşındayım belki ilerde yine sarkarsa 40 dan sonra silikona sıcak bakabilirim ama şimdi erken.
aklına ne takılırsa sorabilirsin.

onun adını hiç duymadım cnm şimdi merak ettim netten baktım özel muaynahanesi varmış.
gerçi benim doktorumda medyatik değildir zaten ben öylesinden kaçarım güven vermiyor fazla pohpohlananlar bana :)
benim doktorumu jinekoloğum tavsiye etmişti ayrıca netten araştırdığımda buldum ve hastaneye güveniyorum, görüşmeye gidincede güven verdi tamam dedim. çok şükür herşey yolunda.

yarın görüneceğim Can beye, içime sinerse nisan başında beni de kessin bakalım

Zekeriya beyi bana kalp damar cerrahisi dr önerdi, varis ameliyatı olmuştum geçen ay. Aşağıdan yukarıya tamire başladık, sonu hayır olsun

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba, bir yakinimizin vefat haberini aldik bu sabah. Cumartesi gunu kalkacak cenazesi, ben de ercan beye mesaj attim erteleme icin. Uygunsa bir sonraki cumartesiyi istedim, bilginiz olsun

canım başın sağolsun

Zekeriya beyi bana kalp damar cerrahisi dr önerdi, varis ameliyatı olmuştum geçen ay. Aşağıdan yukarıya tamire başladık, sonu hayır olsun

Zekeriya beyle görüşmüştüm sema hastanesinde; iyi bir doktor her soruma cevap vermişti iki sonucunu görmüştüm hayırlısı olsun hakkında

Kesinlikle sana katılıyorum veni medyatik doktorlara bende sıcak bakmıyorum basın,tv hergün çıkanlar bana oldu bitti itici gelmiştir

en güzeli canlı ameliyat olan kişilerin yorum resimleri ve en önemlisi birebir görüp karar vermek

nişantaşında hüseyin bey vardı valikonağı caddesinin köşesindeki bina, benim ablam burun estetiği yaptırmıştı fiyatları piyasanın 2 katı ancak güzel oldu

Canim boy 165, kilo Suan 62,5 . Işte 60 kiloya düşmeyi bekliyorum kontrole gitmek için. Bakalım ozaman nasıl olacak..

canım herkes de farklı kiminde ödem daha geç gidiyor bekle bakalım gittiğinde doktora dersin fotoda çeksin kıyas yap

arkadaşlar ben izmirde yaşıyorum karın germe ameliyatı olmak istiyorum daha öncede mesaj yazdım ama cevap veren olmadı.buradaki bütün arkadaşlar kilo vererekmi ameliyat oldular , kilolu olarak önce lipo mu yaptırsam acaba diyorum çünkü benim sorunum midemde böyle olunca belim çok çok çok kalın buda benim moralimi tamamen bozuyor dişarı çıkmak giyinmek dahi istemiyorum benim gibi olan varsa lütfen cevap yazabilirmi acaba çok zor durumdayım şimdiden teşekkür ediyorum

hamuda merhaba; gözden kaçmıştır mesajın çok paylaşım olunca bazen atlanabiliniyor

kilon ne?Çok fazlaysa pek yanaşmıyor doktorlar,bence bir kaç doktorla görüş fikir al muayene ücreti almayan doktorlarla görüşçözümü var tabi lipo ile kombine yapılırsa sonuç alırsın canım bozma moralini

Basınız sagolsun fragola :-(

Canim başınız sağolsun, allah geride kalanlara uzun, sağlıklı omur versin...

Başın sağolsun canım (

canım başın sağolsun

Zekeriya beyle görüşmüştüm sema hastanesinde; iyi bir doktor her soruma cevap vermişti iki sonucunu görmüştüm hayırlısı olsun hakkında

Cok tesekkur ediyorum arkadaslar amin cok sagolun Allah razi olsun.

21 mart cuma gunune aldim yeni ameliyat gununu. Persembe aksami dr beni arayip saatini bildirecekmis. Hayirlisi olsun artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…