Arkadaşlar, dr Can Çınar ile dr Zekeriya Kul ile görüşeceğim. Randevu aldım...
Ameliyatla ilgili birtakım çekincelerim var; göğüs dikleştirme olmak istiyorum ben. İlk görüştüğüm dr silikon koyalım ama toparlama da olması lazım o nedenle lolipop dikiş olmalı dedi. Kesi hem göğüs ucunda olacak hem aşağıya doğru. dik ama izli bir göğüs olacak sonuç Bu beni düşündürüyor.
Bir de karın germe mini yeterli diye düşünüyordum, tam olacak dedi. Üstte yeterince gerilecek deri olduğundan emin değilim. Yeni göbek deliği nasıl olur kifotolara baktığımda da tam karın germe dikiş izleri boydan boya. canım sıkıldı biraz... nisan başında ameliyat olmak istiyorum, bugünlerde dr a karar verip gün almam gerekiyor. Arkadaş olarak eklerseniz sevinirim. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Sevgiler...
slm benim doktorum can çınar. 7 kasımda kombine aml oldum. hastane ve doktoruma sonsuz güveniyorum.
tam karın germe oldum evet dikiş uzun ama silikleşmek üzere. ipli bikini giyince bile gözükmüyor. dikiş hattı çok ince ve özenli dikiş.
kilo fazlalığım yoktu deri sarkması vardı ve göbek deliği fitığı
göğüs dikleştirme oldum, silikon yok. ben küçük göğüs seviyorum, ayrıca 34 yaşındayım belki ilerde yine sarkarsa 40 dan sonra silikona sıcak bakabilirim ama şimdi erken.
aklına ne takılırsa sorabilirsin.