Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

henüz tecrübeli değilim ama ödemdir canım 6 ay - 1 sene diye boşa demiyolardırr, kimdi doktorun?

Vay uyanık vay, sana o valiz dolusu çikolatayı tek başına kaptıracağımızımı sanıyorsun. Kızlarrrrr o gün havaalanındayız hepimiz

Ayy ayy ne sevindim beni alan yok derken koskoca KK beni karsilamaya gelecek :) Cikolatalari havaya atarak gelicem kapisin :) 27 Mart 22:30 da Atatürk havalimanina hepinizi bekliyorum :)))

Eveeettt kızlar bugün 1 ay 12 gün oldu. Karnımı çok seviyorum dikişlerim ilk günkü gibi çamaşırımın içinde. Ercan beyin dediği gibi tanga bile giysem görünmez:)belime yapılan lipodan çok memnunum incececik oldu:) popundan çıkan silikonlar için üzülsemde yapılan lipoyla çok hoş toparlamış. O kadar çok delik vardık vücudumda heryere dokunuş yapmış baycan. Zamanla ödemim iniyor ve diyet yapıyorum.ister istemez aml sonrası bi rehavet çökmüştü üstüme.bi arkadaş aletli pilatesten bahsetmiş çok faydalı olduğunu duydum bende ama 10 seansına 1500 lira isteyince Dedim ben Baycana veririm o paraları toplar gerer tek seansta:) kızlar ne biliyim sadece bende mi var ama bu adam bağımlılık yapıyor:) bi yeri yaptırınca bi yer batıyor gözüme:) eşime yalvarıyorum nisandaki burun ameliyatını bana ver önce ben yaptırıyım diye:) ne olucak bu Halim:)ve son zamanlarda fotoları gördükçe mutlu oluyorum. Hepimizin sonuçları bana gaz veriyor. En son begonun memeler gidip diyecem bide bana tak şu silikonlardan diye. Aslında begocum silikon takmış olması çok iyi olmuş. Çünkü ben 1 yıl önce dikleştirme yaptırdım ilk zamanlar seninki gibiydi am şimdi öd olgunluğu yok.silikon sanırım dikleştirmenin ömrünü de uzatıyor:) hepinizi öptüm deli hatunlar :)

akşam foto çekmeyi başardım ama yüklemeye fırsatım olmadı, ama benim göbek hala davul gibi

Benim henüz 19 gün oldu, ödemim cok. Ne diyeceğimi bilemedim. 3-6 ay arası karın oturur dedi. Fotosunu çekip koyarsanız herkes daha rahat yorum yapar. Dr. Kimdi, iyice karıştım kim kime yaptırdı göbek altı deride çatlak var mı ?

Mesajını görmeden bahsettiğin dr a randevu almıştım:) yarın iş çıkışı gidip görüşeceğim. Beni arkadaş olarak ekler misin?
Bir de bana Zekeriya Kul adında bir dr ismi önerdiler. Kendisine ameliyat olan veya bilgisi olan var mı??

Doktorum ercan bey gorhancim. Göbek üzerinde olan çatlaklar gerilme sonrası aşağı indi

Arkadaşlar, dr Can Çınar ile dr Zekeriya Kul ile görüşeceğim. Randevu aldım...
Ameliyatla ilgili birtakım çekincelerim var; göğüs dikleştirme olmak istiyorum ben. İlk görüştüğüm dr silikon koyalım ama toparlama da olması lazım o nedenle lolipop dikiş olmalı dedi. Kesi hem göğüs ucunda olacak hem aşağıya doğru. dik ama izli bir göğüs olacak sonuç Bu beni düşündürüyor.
Bir de karın germe mini yeterli diye düşünüyordum, tam olacak dedi. Üstte yeterince gerilecek deri olduğundan emin değilim. Yeni göbek deliği nasıl olur kifotolara baktığımda da tam karın germe dikiş izleri boydan boya. canım sıkıldı biraz... nisan başında ameliyat olmak istiyorum, bugünlerde dr a karar verip gün almam gerekiyor. Arkadaş olarak eklerseniz sevinirim. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Sevgiler...

Dr a sor bence birdaha ysmnts, benim de göbek ustu catlaklarim aşağı indi. Bende bir süre sonra derisinin sallanmasindan korkuyorum.

Canim biraz kilo vermemi söyledi ercan bey son kontrolden buyana iki kilo vermişim. Ay başına kadar biraz daha verebilirsem tekrar kontrole gidicem. Bu aradada 3,5 ay olmus olacak ameliyat olalı bakalım ne diyecek. Sonuç bu olacaksa mutsuzum beeeen

Hoşgeldin aramıza. Sana arkadaşlık isteği gönderdim ve özelden mesaj attım...

Ysmnts boy kilon ne canım ? Mutsuz olmak için cok erken, evrene guzel mesajlar gönder biraz daha kilo verince, nasıl olacak bakalım.

Arkadaslar merhaba, bir yakinimizin vefat haberini aldik bu sabah. Cumartesi gunu kalkacak cenazesi, ben de ercan beye mesaj attim erteleme icin. Uygunsa bir sonraki cumartesiyi istedim, bilginiz olsun

Ysmnts boy kilon ne canım ? Mutsuz olmak için cok erken, evrene guzel mesajlar gönder biraz daha kilo verince, nasıl olacak bakalım.

Canim boy 165, kilo Suan 62,5 . Işte 60 kiloya düşmeyi bekliyorum kontrole gitmek için. Bakalım ozaman nasıl olacak..

Arkadaslar merhaba, bir yakinimizin vefat haberini aldik bu sabah. Cumartesi gunu kalkacak cenazesi, ben de ercan beye mesaj attim erteleme icin. Uygunsa bir sonraki cumartesiyi istedim, bilginiz olsun

Canim başınız sağolsun, allah geride kalanlara uzun, sağlıklı omur versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…