benim hala gobegim var yarin tam üç ayim doluyor, hala ödem olabilirmi bilmiyorum ama göbek deliğinin altından itibaren bildiğiniz gobegim var. İkinci ay kontrolumde doktorcugum hala şiş olduğumu söyledi ama bilmiyorumki üzerinden bir ay daha geçti... O kısımdaki derimi tutabiliyorum birşeyler tersmi gidiyor? Tecrübeli arkadaşlar yazın lutfen...
ben hava alanından karşılarım seni canım çikolata dolu valizi önden alırım
Vay uyanık vay, sana o valiz dolusu çikolatayı tek başına kaptıracağımızımı sanıyorsun. Kızlarrrrr o gün havaalanındayız hepimiz
Sende de öyleyse rahatlayabilirim gergindukancimbugun Dr a kontrole gittim, artık kilo vericez dedi. Nasıl olacak bakalım? Yediklerime dikkat ediyorum, bir de instagramda gördüğüm, herkesin gönül rahatlığıyla içtiği bir çaydan aldım. İcinde çeşitli doğal otlar var. Kilo vermeye yardimciymis. Bakalım faydasını görecek miyim ? Meyve olarak ağırlıklı kivi, ananas ve nar yiyorum. Ödem soktururmus.
hihi inşallahhhh dukancımmm :))) valla ağzım kulaklarımda gezersem offf daha ne isterim yaa allahım inşallahhhhh
benim hala gobegim var yarin tam üç ayim doluyor, hala ödem olabilirmi bilmiyorum ama göbek deliğinin altından itibaren bildiğiniz gobegim var. İkinci ay kontrolumde doktorcugum hala şiş olduğumu söyledi ama bilmiyorumki üzerinden bir ay daha geçti... O kısımdaki derimi tutabiliyorum birşeyler tersmi gidiyor? Tecrübeli arkadaşlar yazın lutfen...
doktorumu tavsiye ederim
7 kasımda karın germe ve göğüs dikleştirme oldum
çok memnunum
istanbul kozyatağı yeditepe hast. doç.dr can çınar. çok başarılı ve güvenilir bir doktor
16000 tl ödemedim. 8000 de değil :)
açıkçası ben fiyatı en son sordum muayenede makul geldi tamam dedim (6 aya kadar kontrol ücreti, korse, sütyen ve gerekirse revizyon ücreti hepsi ameliyat rakamına dahil ekstra bedel alınmıyor)
hoş geldin matruşka
hangi doktor ?
bence 16000 iyi.yani sadece karın 7-8 arası diye biliyorum.doktorların geneli bu fiatı veriyor...
Teşekkür ederim gerginDukancı, şimdi Can Çınar ile Zekeriya Kul ile görüşeceğim.
Ameliyatla ilgili birtakım çekincelerim var; göğüs dikleştirme olmak istiyorum ben. İlk görüştüğüm dr silikon koyalım ama toparlama da olması lazım o nedenle lolipop dikiş olmalı dedi. Kesi hem göğüs ucunda olacak hem aşağıya doğru. dik ama izli bir göğüs olacak sonuçBu beni düşündürüyor.
Bir de karın germe mini yeterli diye düşünüyordum, tam olacak dedi. Üstte yeterince gerilecek deri olduğundan emin değilim. Yeni göbek deliği nasıl olur ki:44: fotolara baktığımda da tam karın germe dikiş izleri boydan boya. canım sıkıldı biraz... nisan başında ameliyat olmak istiyorum, bugünlerde dr a karar verip gün almam gerekiyor. Arkadaş olarak eklerseniz sevinirim. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Sevgiler...
henüz tecrübeli değilim ama ödemdir canım 6 ay - 1 sene diye boşa demiyolardırr, kimdi doktorun?
Benim henüz 19 gün oldu, ödemim cok. Ne diyeceğimi bilemedim. 3-6 ay arası karın oturur dedi. Fotosunu çekip koyarsanız herkes daha rahat yorum yapar. Dr. Kimdi, iyice karıştım kim kime yaptırdıgöbek altı deride çatlak var mı ?
Doktorum ercan bey gorhancim. Göbek üzerinde olan çatlaklar gerilme sonrası aşağı indi
Dr a sor bence birdaha ysmnts, benim de göbek ustu catlaklarim aşağı indi. Bende bir süre sonra derisinin sallanmasindan korkuyorum.
Arkadaşlar, dr Can Çınar ile dr Zekeriya Kul ile görüşeceğim. Randevu aldım...
Ameliyatla ilgili birtakım çekincelerim var; göğüs dikleştirme olmak istiyorum ben. İlk görüştüğüm dr silikon koyalım ama toparlama da olması lazım o nedenle lolipop dikiş olmalı dedi. Kesi hem göğüs ucunda olacak hem aşağıya doğru. dik ama izli bir göğüs olacak sonuçBu beni düşündürüyor.
Bir de karın germe mini yeterli diye düşünüyordum, tam olacak dedi. Üstte yeterince gerilecek deri olduğundan emin değilim. Yeni göbek deliği nasıl olur kifotolara baktığımda da tam karın germe dikiş izleri boydan boya. canım sıkıldı biraz... nisan başında ameliyat olmak istiyorum, bugünlerde dr a karar verip gün almam gerekiyor. Arkadaş olarak eklerseniz sevinirim. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Sevgiler...
Canim biraz kilo vermemi söyledi ercan bey son kontrolden buyana iki kilo vermişim. Ay başına kadar biraz daha verebilirsem tekrar kontrole gidicem. Bu aradada 3,5 ay olmus olacak ameliyat olalı bakalım ne diyecek. Sonuç bu olacaksa mutsuzum beeeen
Arkadaslar merhaba, bir yakinimizin vefat haberini aldik bu sabah. Cumartesi gunu kalkacak cenazesi, ben de ercan beye mesaj attim erteleme icin. Uygunsa bir sonraki cumartesiyi istedim, bilginiz olsun
Ysmnts boy kilon ne canım ? Mutsuz olmak için cok erken, evrene guzel mesajlar gönderbiraz daha kilo verince, nasıl olacak bakalım.
Arkadaslar merhaba, bir yakinimizin vefat haberini aldik bu sabah. Cumartesi gunu kalkacak cenazesi, ben de ercan beye mesaj attim erteleme icin. Uygunsa bir sonraki cumartesiyi istedim, bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?