• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar ameliyat olalı 1 ay odu belden 5 cm incelmişim acaba incelme devam edecekmi sanki ödem daha göbek dikiş bölgelerinde gibi acaba belden incelme olamayacakmı artık ?? Keşkem belden bir 5 cm daha incelseydim ne güzel olurdu :42:

Kızlar ameliyat olalı 1 ay odu belden 5 cm incelmişim acaba incelme devam edecekmi sanki ödem daha göbek dikiş bölgelerinde gibi acaba belden incelme olamayacakmı artık ?? Keşkem belden bir 5 cm daha incelseydim ne güzel olurdu :42:

canım özel mesaj kutusu dolmuş senin bilgine :34:konuyla alakalı değil ama şu son yazdığım başlığa bir bakıp yardım ediver ben anlamıyorum :34:

sağol tatlımmm:16:

fotolarına baktım ve adeta kendimi gördüm...:30: regl de olmak üzereyim bunu pek hesaba katmamıştım açıkçası...

hehehee işte oluyor böyle şeyler :))

Gercekten keske ameliyat oncesi ve sonrası göbek ve bel çevremizi olcseydik. Hemen simdi ölçüp bı yere not ediyorum :34:

dimiyaaa.bende akıl edemedim :(

bego bacı bego bacıııı hele durr sen incesin zaten daha fazla incelme lütfen zaten memişlerde bomba aaaaa :19:

slm. arkadaşlar bugün 8.gün dr. kontrole gittik. göbekteki dikişleri aldı. çok şükür herşey yolunda.ama araba kullanmayı 15 gün daha yasakladı.neyse de kızlar ben geceleri uyuyamıyorum.hala yarı oturur pozisyonda yatıyorum,yan yatamıyorum. siz ne yaptınız . yine akşam oldu beni stres bastı .offffffffff

slm. arkadaşlar bugün 8.gün dr. kontrole gittik. göbekteki dikişleri aldı. çok şükür herşey yolunda.ama araba kullanmayı 15 gün daha yasakladı.neyse de kızlar ben geceleri uyuyamıyorum.hala yarı oturur pozisyonda yatıyorum,yan yatamıyorum. siz ne yaptınız . yine akşam oldu beni stres bastı .offffffffff

biraz daha dayan cnm
bir aylık olunca yan yatarsın
15. günden sonra falan ben hafif dizlerimi yan koyuyordum ama bacaklarımın altında yastık vardı
göğüste olduğumdan tam yan yatmam 2/3 ayı buldu
ama yüzüstü yatmak sanırım uzun süre hayal :)

biraz daha dayan cnm
bir aylık olunca yan yatarsın
15. günden sonra falan ben hafif dizlerimi yan koyuyordum ama bacaklarımın altında yastık vardı
göğüste olduğumdan tam yan yatmam 2/3 ayı buldu
ama yüzüstü yatmak sanırım uzun süre hayal :)

kızlar foto yükledim sanırım...bu kadar beklettiğim için size bir de sürpriz yaptım :17:

ben onu atarax ile çözdüm...2. hafta bitene kadar kullandım canım...

Bak ya bana söyleyene bak sen, sen aynaya bakmıyormusun şekercik bende seni ince buluyorum :34:

ehehhee sağol tatlımmm güzel bakan güzel görüyor işte :54:

sabır canım geçecek...hep sonrasını düşün :)

kızlar foto yükledim sanırım...bu kadar beklettiğim için size bir de sürpriz yaptım :17:

gördüm senin bombalarda çokk güzel :)
hep mutlu ol arkadaşım :nazar:

Son düzenleme:

Canım benim dizlerinin altına yastık koyup öyle yat, ben 2. hafta bittiğinde yan yatmaya başladıydım. Bugün 4. hafta bitti artık yatakta cirit atıyorum hem memişlerde oldu benim. Sabret tatlım 2. haftadan sonra epey bir rahatlayacaksın.:16:

Arkadaşım takdir ediyorum seni valla her konuda bilgin müthiş, bende mi vazer lipo olsam acep :27:

:)))o başlıktaki arkadaşımın doktoru İzmirde ameliyat öncesi Medo doktorun yanında teli bana verdi doktoru başladım didiklemeye :ssz:dedim bakın ben önce klasik lipo oldum sonuç kötü oldu lazer lipo da da çok büyük incelme olmuyor kaç litre yağ alacaksınız? Peki oldu ameliyatı memnun kalmadı tekrar revizyon yaparmısınız:)))adam demiştir ajandalı manyak bu kesin diye:1::1::1:

:)))o başlıktaki arkadaşımın doktoru İzmirde ameliyat öncesi Medo doktorun yanında teli bana verdi doktoru başladım didiklemeye :ssz:dedim bakın ben önce klasik lipo oldum sonuç kötü oldu lazer lipo da da çok büyük incelme olmuyor kaç litre yağ alacaksınız? Peki oldu ameliyatı memnun kalmadı tekrar revizyon yaparmısınız:)))adam demiştir ajandalı manyak bu kesin diye:1::1::1:

Hee valla jelom, hemen el attı olaya..
Diyorum ki keşke ameliyatıma sen de girip başında bekleseydin:ssz:
4 litreden az çekerseniz buraya kitlerim sizi diye tehdit ederdin :60:

Sen müthişsin tatlım, ben bilmem bundan sonraki karar verdiğim ameliyat öncesi görüşmeme seni de götüreceğim ajandanla birlikte, işin içine sen girince sonuçlar daha bir güzel oluyor :54:

Back