hahaha ortaklar çoğalıyor bana ne ben koca fındıklıdan kimseye pay vermem
Begonyacim sana yasak yeni ameliyat oldun. Önce zayifla sonra Yeter ki gel sana da var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahaha ortaklar çoğalıyor bana ne ben koca fındıklıdan kimseye pay vermem
28 mart hafta sonuna denk geliyorsa buluşma ayarlayalımmm kızlarr
o çikolatalardan ben de payımı almak isterim
oyy canım benim ben gelerken yine getirerim sanaaa afiyetnen yersin
Begonyacim sana yasak yeni ameliyat oldun. Önce zayifla sonra Yeter ki gel sana da var :)
Canım benim o gün hiçbir şey yemem bende sadece çikolata yerim Tatlım sen gel yeterki ve ameliyatını başarı ile ol, inşallah bende müsait olurum da gelirim yanına hem tanışmış olup yeni memişleri kutlar hemde çikolatayı birlikte yeriz
Ohhh sefamiz olsun :) Insallah canim ya sorunsuz gecsin de baska birsey istemiyorum.
Bana uyar ben 27 mart gecesi ordayim. Dogum günümü Havada kutluycam :)
ben hava alanından karşılarım seni canım çikolata dolu valizi önden alırım
Vay uyanık vay, sana o valiz dolusu çikolatayı tek başına kaptıracağımızımı sanıyorsun. Kızlarrrrr o gün havaalanındayız hepimiz
hahahahah ben alım %90 nını kalan %10. bölüştürürüm hepinize HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL DEMİ AMA
Bu topice ilk defa giren ve bunları okuyan neler düşünür acaba. Herhalde şöyle der "Amaninnn ben bir grup delinin arasına düştüm"
Gelecekte seni bunlar bekliyor canımcım : Ağzın kulaklarındayken fotolarını çekip buraya koyacaksın bizlerde sana güzel güzel yorumlar yapacağız
ağzından bal damlıyor begonyacımmmmmmm inşallahhh :) of son 3 gün, hatta 2, of kalbim yerinden çıkacak, cuma bikaç tane öncesi fotosu çekeyim bari hiho :)
Kesin deliler diyorlardır:))) doktorumu paylaştım ama çikolataları paylaşmam
Ercan'cığıma söyleyelimde, ameliyat yaptıktan sonra herkese birer korse, sütyen yanında ayrıcada 1 çanata dolusu çikolata versin, moral olur herkese iyileşme süresinde çok önemli bence bir korse bir sütyen kadar önemli
ağzından bal damlıyor begonyacımmmmmmm inşallahhh :) of son 3 gün, hatta 2, of kalbim yerinden çıkacak, cuma bikaç tane öncesi fotosu çekeyim bari hiho :)
canım sen işe sar yavruları sev bu 3.gün öyle geçsinn çek de koy yoksa sorun yazarız boşa para verme ameliyatlara
Canım tatlım, bilirim o son günleri heyecan doruktadır ama sakin ol tatlım, son hazırlıklarını yap, özelikle piskolojik olarak kafana olumsuzlukları takma çünkü emin ol bitanem inşallah allahın yarımıyla herşey çok iyi olacak, bizlerde burdan sana dualarımızla destek olacağız bitanem, evet fotolarını da çek hem önden hem yandan tatlım sonra hepberaber yeni halini görüp güzel yorumları yapalım diye
hahahah yok emin ol çok ihtiyacım var ameliyatlaraaaaaa :) koycam ameliyat sorası ama :)) annem bile gördüğünde ay hakkaten kötüymüş ol sen bu ameliyatı dedi hahah yavrusu kuzguna anka kusu gibi gelmedi yani hahah :))
inşallah canımmm çok çok sağol
anneciğinin ellerinden öpüyorum taktir ettim yavrusuna destek bu konuda süper moral bu