arkadaşlar ben izmirde yaşıyorum karın germe ameliyatı olmak istiyorum daha öncede mesaj yazdım ama cevap veren olmadı.buradaki bütün arkadaşlar kilo vererekmi ameliyat oldular , kilolu olarak önce lipo mu yaptırsam acaba diyorum çünkü benim sorunum midemde böyle olunca belim çok çok çok kalın buda benim moralimi tamamen bozuyor dişarı çıkmak giyinmek dahi istemiyorum benim gibi olan varsa lütfen cevap yazabilirmi acaba çok zor durumdayım şimdiden teşekkür ediyorum
Sende de öyleyse rahatlayabilirim gergindukancimbugun Dr a kontrole gittim, artık kilo vericez dedi. Nasıl olacak bakalım? Yediklerime dikkat ediyorum, bir de instagramda gördüğüm, herkesin gönül rahatlığıyla içtiği bir çaydan aldım. İcinde çeşitli doğal otlar var. Kilo vermeye yardimciymis. Bakalım faydasını görecek miyim ? Meyve olarak ağırlıklı kivi, ananas ve nar yiyorum. Ödem soktururmus.
Bana uyar ben 27 mart gecesi ordayim. Dogum günümü Havada kutluycam :)
Eveeettt kızlar bugün 1 ay 12 gün oldu. Karnımı çok seviyorum dikişlerim ilk günkü gibi çamaşırımın içinde. Ercan beyin dediği gibi tanga bile giysem görünmez:)belime yapılan lipodan çok memnunum incececik oldu:) popundan çıkan silikonlar için üzülsemde yapılan lipoyla çok hoş toparlamış. O kadar çok delik vardık vücudumda heryere dokunuş yapmış baycan. Zamanla ödemim iniyor ve diyet yapıyorum.ister istemez aml sonrası bi rehavet çökmüştü üstüme.bi arkadaş aletli pilatesten bahsetmiş çok faydalı olduğunu duydum bende ama 10 seansına 1500 lira isteyince Dedim ben Baycana veririm o paraları toplar gerer tek seansta:) kızlar ne biliyim sadece bende mi var ama bu adam bağımlılık yapıyor:) bi yeri yaptırınca bi yer batıyor gözüme:) eşime yalvarıyorum nisandaki burun ameliyatını bana ver önce ben yaptırıyım diye:) ne olucak bu Halim:)ve son zamanlarda fotoları gördükçe mutlu oluyorum. Hepimizin sonuçları bana gaz veriyor. En son begonun memelergidip diyecem bide bana tak şu silikonlardan diye. Aslında begocum silikon takmış olması çok iyi olmuş. Çünkü ben 1 yıl önce dikleştirme yaptırdım ilk zamanlar seninki gibiydi am şimdi öd olgunluğu yok.silikon sanırım dikleştirmenin ömrünü de uzatıyor:) hepinizi öptüm deli hatunlar :)
benim hala gobegim var yarin tam üç ayim doluyor, hala ödem olabilirmi bilmiyorum ama göbek deliğinin altından itibaren bildiğiniz gobegim var. İkinci ay kontrolumde doktorcugum hala şiş olduğumu söyledi ama bilmiyorumki üzerinden bir ay daha geçti... O kısımdaki derimi tutabiliyorum birşeyler tersmi gidiyor? Tecrübeli arkadaşlar yazın lutfen...
Teşekkür ederim gerginDukancı, şimdi Can Çınar ile Zekeriya Kul ile görüşeceğim.
Ameliyatla ilgili birtakım çekincelerim var; göğüs dikleştirme olmak istiyorum ben. İlk görüştüğüm dr silikon koyalım ama toparlama da olması lazım o nedenle lolipop dikiş olmalı dedi. Kesi hem göğüs ucunda olacak hem aşağıya doğru. dik ama izli bir göğüs olacak sonuçBu beni düşündürüyor.
Bir de karın germe mini yeterli diye düşünüyordum, tam olacak dedi. Üstte yeterince gerilecek deri olduğundan emin değilim. Yeni göbek deliği nasıl olur ki:44: fotolara baktığımda da tam karın germe dikiş izleri boydan boya. canım sıkıldı biraz... nisan başında ameliyat olmak istiyorum, bugünlerde dr a karar verip gün almam gerekiyor. Arkadaş olarak eklerseniz sevinirim. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Sevgiler...
Arkadaslar merhaba, bir yakinimizin vefat haberini aldik bu sabah. Cumartesi gunu kalkacak cenazesi, ben de ercan beye mesaj attim erteleme icin. Uygunsa bir sonraki cumartesiyi istedim, bilginiz olsun
onun adını hiç duymadım cnm şimdi merak ettim netten baktım özel muaynahanesi varmış.
gerçi benim doktorumda medyatik değildir zaten ben öylesinden kaçarım güven vermiyor fazla pohpohlananlar bana :)
benim doktorumu jinekoloğum tavsiye etmişti ayrıca netten araştırdığımda buldum ve hastaneye güveniyorum, görüşmeye gidincede güven verdi tamam dedim. çok şükür herşey yolunda.
yarın görüneceğim Can beye, içime sinerse nisan başında beni de kessin bakalım:1Zekeriya beyi bana kalp damar cerrahisi dr önerdi, varis ameliyatı olmuştum geçen ay. Aşağıdan yukarıya tamire başladık, sonu hayır olsun
Yazarim canim ogrenir ogrenmez
Herhalde oyle begocum vardir bunda da bir hayir bakalim gec olsun guc olmasin diyelim napalim
hadi bakalım fıstık tartıda bol - ler diliyorum hem sana hem bana hem ysm e :)))
benim midem çok hassastır o yüzden çok fazla ot çöp karıştıramam ama bol yeşil çay içiyorum :)
ben de istiyorum aynı dilekleri
yeşil çayı günde 3 fincandan fazla içmeyin diyorlar yalnız güzelim dikkat et...kivi nar filan da metabolizmayı hızlandırıyormuş...
üfff yaaa
amlyt sonrası hep tartılıyoruz (özellikle kilo vermek isteyenler olarak)fakat ölçü almayı hep ihmal ediyoruz.
benimde 10 gün önce aklıma geldi bu ve ölçülerimi aldım
bu sabah yine ölçü aldım rgly döneminde olmama rağmen 10 gün içinde belden 3 göbekten 3 cm gitmiş :)
sanırım bu amlyt ve liponun etkisi.çünkü basen,kalça,sırt,ve bacak da hiç bir değişiklik yok :44:
biliyorsunuz ben diyette yapıyorum ama eğer diyetin etkisi olsaydı diğer bölgelerde de incelme olmalıydı
yani demem oki:bir 3 ay sonra sonuçlar dahada güzel olacak :)
umutla bekliyoruz bakalım...:26:
bir fotoğraf hazırladım sizler için :)
bi bakın...ben neydim ne oldum :)en son halimi biliyorsunuz zaten :)
size fikir olsun istedim
lütfen moral bozmak yok :)
azıcık sabır...
hadi bakalım fıstık tartıda bol - ler diliyorum hem sana hem bana hem ysm e :)))
benim midem çok hassastır o yüzden çok fazla ot çöp karıştıramam ama bol yeşil çay içiyorum :)
ben de istiyorum aynı dilekleri
yeşil çayı günde 3 fincandan fazla içmeyin diyorlar yalnız güzelim dikkat et...kivi nar filan da metabolizmayı hızlandırıyormuş...
üfff yaaa
oyyyy o zaman düzeltiyorum yazımı :)
bayırgülünede booool - ler :))))
vay vayyy sen gün gelecek böyle yazacaktın ha şoktayımmm panik gerginimmmevet sabır zamanla çuk oturacak herşeyyy
bu arada yazdığın konuyu ben öyle anlamamıştım bazen fazlaca pozitif olabiliyorummdediklerine katılıyorum 3.senedir forumdayım neler gördüm neler okudumm kalemine sağlık
oyyyy o zaman düzeltiyorum yazımı :)
bayırgülünede booool - ler :))))
sağol tatlımmm
fotolarına baktım ve adeta kendimi gördüm...regl de olmak üzereyim bunu pek hesaba katmamıştım açıkçası...
amlyt sonrası hep tartılıyoruz (özellikle kilo vermek isteyenler olarak)fakat ölçü almayı hep ihmal ediyoruz.
benimde 10 gün önce aklıma geldi bu ve ölçülerimi aldım
bu sabah yine ölçü aldım rgly döneminde olmama rağmen 10 gün içinde belden 3 göbekten 3 cm gitmiş :)
sanırım bu amlyt ve liponun etkisi.çünkü basen,kalça,sırt,ve bacak da hiç bir değişiklik yok :44:
biliyorsunuz ben diyette yapıyorum ama eğer diyetin etkisi olsaydı diğer bölgelerde de incelme olmalıydı
yani demem oki:bir 3 ay sonra sonuçlar dahada güzel olacak :)
sağol tatlımmm
fotolarına baktım ve adeta kendimi gördüm...regl de olmak üzereyim bunu pek hesaba katmamıştım açıkçası...
Ameliyat sonrası ilk defa regli oldum, iki gün onceden o kadar coook şiştim ki anlatamam. Regli sisligi direkt etkiliyor.
Arkadaslar merhaba, bir yakinimizin vefat haberini aldik bu sabah. Cumartesi gunu kalkacak cenazesi, ben de ercan beye mesaj attim erteleme icin. Uygunsa bir sonraki cumartesiyi istedim, bilginiz olsun
canım başınız sağolsun...
yeni ameliyat günün de hayırlı olsun tatlım...vardır bunda da bir hayır...
canım tatlım bitanem
ben senin fotoğrafını gördüğümde dedim ben uzman değilim ama karnın şiş olduğu o kadar belliki :)
yinede tabikii dr unla bu konuyu görüş.eğer bir sıkıntı varsa düzeltir.ama lütfen yüreğini ferah tut
canım bu ameliyatlar izli zaten
izsiz yapanına denk gelmedik henüz
bence özncelikle kendini oluşacak ize hazırlamalısın....
tatlım Allah sabırlar versin,başınız sağolsun...
Başınız sağolsun. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?