Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

lipoyu zaten karın germe sırasında yapıyorlar
fakat kilo verdirmek amaçlı değil, şekil vermek amaçlı
hem ameliyat risklerini azaltmak hemde daha güzel sonuçlar almak için fazla kilolardan kurtulmak en sağlıklısı
tabi en doğru yorumu iyi bir doktor yapacaktır

hadi bakalım fıstık tartıda bol - ler diliyorum hem sana hem bana hem ysm e :)))
benim midem çok hassastır o yüzden çok fazla ot çöp karıştıramam ama bol yeşil çay içiyorum :)

Bana uyar ben 27 mart gecesi ordayim. Dogum günümü Havada kutluycam :)

bir gün sonrada beraber kutlarız

yazını atlamışım canım senin adına çok mutlu oldum aman kem gözlere karşı nazar boncuklarını dizeyim

canım tatlım bitanem
ben senin fotoğrafını gördüğümde dedim ben uzman değilim ama karnın şiş olduğu o kadar belliki :)
yinede tabikii dr unla bu konuyu görüş.eğer bir sıkıntı varsa düzeltir.ama lütfen yüreğini ferah tut

canım bu ameliyatlar izli zaten
izsiz yapanına denk gelmedik henüz
bence özncelikle kendini oluşacak ize hazırlamalısın....

Arkadaslar merhaba, bir yakinimizin vefat haberini aldik bu sabah. Cumartesi gunu kalkacak cenazesi, ben de ercan beye mesaj attim erteleme icin. Uygunsa bir sonraki cumartesiyi istedim, bilginiz olsun

tatlım Allah sabırlar versin,başınız sağolsun...

evet ben senin dr un adını hiç duymamıştım.bu forumu iki kere hatmettim 6 ay dr araştırdım ama ona amlyt olan sadece sensin galiba yanılıyormuyum?

canım her kezin önceliği farklı
benim önceliğim sonuçtan ve dr dan memnun kalmamdı.senin için ücret önemli demekki.eğer bu kadar önemsiyorsan neden devlet hastanelerindeki dr larla görüşmüyorsun?

bu arada şu pohpohlama muhabetti pek hoş deil kızlar
eğer pohpohlamak memnuniyetimizi belirtmekse pardon ama sizde yapıyorsunuz..:44:
burada aynı dra amlyt olan çok kişi var.amaç pohpohlamak olsaydı her birimiz ayrı ayrı başlık açardık
ameliyat sürecimizde yaşadıklarımızı samimiyetle aktarıyoruz burda.beğenen de beğenmeyende yazıyor.ve reklam için olan üyelikler o kadar belli ediyorki kendini...ayrıca siz kafanızı yormayın medyatik dr ların burada pohpohlanmaya hiççç ihtiyaçları yok,banka hesapları epeyce dolu

Son düzenleme:
amlyt sonrası hep tartılıyoruz (özellikle kilo vermek isteyenler olarak)fakat ölçü almayı hep ihmal ediyoruz.

benimde 10 gün önce aklıma geldi bu ve ölçülerimi aldım
bu sabah yine ölçü aldım rgly döneminde olmama rağmen 10 gün içinde belden 3 göbekten 3 cm gitmiş :)
sanırım bu amlyt ve liponun etkisi.çünkü basen,kalça,sırt,ve bacak da hiç bir değişiklik yok :44:
biliyorsunuz ben diyette yapıyorum ama eğer diyetin etkisi olsaydı diğer bölgelerde de incelme olmalıydı
yani demem oki:bir 3 ay sonra sonuçlar dahada güzel olacak :)

Son düzenleme:

umutla bekliyoruz bakalım...:26:

bir fotoğraf hazırladım sizler için :)
bi bakın...ben neydim ne oldum :)en son halimi biliyorsunuz zaten :)
size fikir olsun istedim
lütfen moral bozmak yok :)
azıcık sabır...

bir fotoğraf hazırladım sizler için :)
bi bakın...ben neydim ne oldum :)en son halimi biliyorsunuz zaten :)
size fikir olsun istedim
lütfen moral bozmak yok :)
azıcık sabır...

vay vayyy sen gün gelecek böyle yazacaktın ha şoktayımmm panik gerginimmm evet sabır zamanla çuk oturacak herşeyyy

bu arada yazdığın konuyu ben öyle anlamamıştım bazen fazlaca pozitif olabiliyorummdediklerine katılıyorum 3.senedir forumdayım neler gördüm neler okudumm kalemine sağlık

ben kendimi aştım dimii :)))))
jelesec sabrı senden öğrendim yeminle...seni ve doktorumu öyle can kulağıyla dinlemişimki

burad a yazılanları öylesine sindirerek okumuşumkiii
ben bile şaşıyorum kendime

çok şey öğretti bana da bu ameliyat.neler var neler....
hepimiz için dileğim-duam;hepimiz sonuçlarımızdan çok mutlu olalım (amin):)

Gercekten keske ameliyat oncesi ve sonrası göbek ve bel çevremizi olcseydik. Hemen simdi ölçüp bı yere not ediyorum

Son düzenleme:
canım başınız sağolsun...

yeni ameliyat günün de hayırlı olsun tatlım...vardır bunda da bir hayır...

Başınız sağolsun. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Cok cok tesekkur ederim kizlar sagolun

Bayirgulu26 bende haftaya vaser lipo olucam basen ve kol .cok morarma var mi ve hangi dr a oldun acaba paylasirsan cok memnun olurum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…