Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Begonyacim sana yasak yeni ameliyat oldun. Önce zayifla sonra Yeter ki gel sana da var :)

Canım benim o gün hiçbir şey yemem bende sadece çikolata yerim Tatlım sen gel yeterki ve ameliyatını başarı ile ol, inşallah bende müsait olurum da gelirim yanına hem tanışmış olup yeni memişleri kutlar hemde çikolatayı birlikte yeriz

Ohhh sefamiz olsun :) Insallah canim ya sorunsuz gecsin de baska birsey istemiyorum.

Gelecekte seni bunlar bekliyor canımcım : Ağzın kulaklarındayken fotolarını çekip buraya koyacaksın bizlerde sana güzel güzel yorumlar yapacağız

ağzından bal damlıyor begonyacımmmmmmm inşallahhh :) of son 3 gün, hatta 2, of kalbim yerinden çıkacak, cuma bikaç tane öncesi fotosu çekeyim bari hiho :)

ağzından bal damlıyor begonyacımmmmmmm inşallahhh :) of son 3 gün, hatta 2, of kalbim yerinden çıkacak, cuma bikaç tane öncesi fotosu çekeyim bari hiho :)

canım sen işe sar yavruları sev bu 3.gün öyle geçsinn çek de koy yoksa sorun yazarız boşa para verme ameliyatlara

Kesin deliler diyorlardır:))) doktorumu paylaştım ama çikolataları paylaşmam

Ercan'cığıma söyleyelimde, ameliyat yaptıktan sonra herkese birer korse, sütyen yanında ayrıcada 1 çanata dolusu çikolata versin, moral olur herkese iyileşme süresinde çok önemli bence bir korse bir sütyen kadar önemli

adamın banka hesaplarını iyice şişirmeye niyetin var galiba ha ha ha çikolataları yiyin şişin tekrar gelin ameliyata yatınben çiçek istiyorum korse sütyenin yanında geçmiş olsun çiçeği doktorunuz baycandan diye

Canım tatlım, bilirim o son günleri heyecan doruktadır ama sakin ol tatlım, son hazırlıklarını yap, özelikle piskolojik olarak kafana olumsuzlukları takma çünkü emin ol bitanem inşallah allahın yarımıyla herşey çok iyi olacak, bizlerde burdan sana dualarımızla destek olacağız bitanem, evet fotolarını da çek hem önden hem yandan tatlım sonra hepberaber yeni halini görüp güzel yorumları yapalım diye

canım sen işe sar yavruları sev bu 3.gün öyle geçsinn çek de koy yoksa sorun yazarız boşa para verme ameliyatlara

hahahah yok emin ol çok ihtiyacım var ameliyatlaraaaaaa :) koycam ameliyat sorası ama :)) annem bile gördüğünde ay hakkaten kötüymüş ol sen bu ameliyatı dedi hahah yavrusu kuzguna anka kusu gibi gelmedi yani hahah :))

inşallah canımmm çok çok sağol

anneciğinin ellerinden öpüyorum taktir ettim yavrusuna destek bu konuda süper moral bu

benim hala gobegim var yarin tam üç ayim doluyor, hala ödem olabilirmi bilmiyorum ama göbek deliğinin altından itibaren bildiğiniz gobegim var. İkinci ay kontrolumde doktorcugum hala şiş olduğumu söyledi ama bilmiyorumki üzerinden bir ay daha geçti... O kısımdaki derimi tutabiliyorum birşeyler tersmi gidiyor? Tecrübeli arkadaşlar yazın lutfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…