Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

boy 1,63 canım...ben sanırım beklemekten sıkıldım patladım sonunda...:26:

merhaba kızlar sonunda foto yükleyebildim yorumlarinizi bekliyorum 3nisanda revizyon yapacak doktorum çok fena hala sis dikiş izlerim çok kötü onları revize edecek

tatlım fotoğrafına baktım ama göremedim

tekrar hoş geldin massal
ben bir kaç gün girmediğim halde büssürü büssürüüü mesaj yazılmış :) oku oku bitiremedim :) bende son sayfalardan devam etme kararı aldım :)
anam bizim kızlar çok çenecii hızlarına yetişemiyoruz

bel oyuntusu hemen belli oluyor aslında
ama sıkma canını.doktoruna sorsana tatlım ne üzüyosun kendini..

Demi ama servet ödüyoruz o kadarcik da jest yapsin Jelesec sen mi geleceksin refakatci olmaya :) Valla bana kalsa yarin gelicem ama annemin vize islemleri olmadi onlari bekliyorum. Mart sonuna anca yetiscek, ama ben 28 martta ordayim :)

28 mart hafta sonuna denk geliyorsa buluşma ayarlayalımmm kızlarr
o çikolatalardan ben de payımı almak isterim

baycan burada paraya bakar yine gerdiririm olmadı sağol canım sevmem miii gerginin getirdiği hala gözümün önünde pis boğaz jelibon ben

oyy canım benim ben gelerken yine getirerim sanaaa afiyetnen yersin

hoş geldin matruşka

hangi doktor ?
bence 16000 iyi.yani sadece karın 7-8 arası diye biliyorum.doktorların geneli bu fiatı veriyor...

çokkk sağol gorhancım, simdi sabırlı hissediyorum ama ameliyat sonrası psikolojimi çok merak ediyorum hakkatenn :))

çok iyi olacak her şey:)
benim gibi karnına bakıp etrafına gülücükler saçacaksın
yanlız dikkatli ol gülücükleri çaktırmadan savur zira buna ne olmuş sıyırmışmı diyenler olabilir :)))

kimlerde kesilip biçilme sırası el kaldırsın

ben olabilirim
kızım dalga geçiyor benle
anne memişlerin çok sarkık çizgi filmlerdeki yaşlı teyzeler gibisin gel popona yastık koyalım elinede bir çubuk verelim aynı olursun diyip gülüyor
hele kız kardeşimin söylediklerini hiç yazmıyorum bile :120:
dövecem ben kızları

Kızlarrr bir doktor arkadaşım liposaction sonrasında 1 ay sonra aletli plates önerdi çok daha iyi sonuçları oluyormuş vücut çok güzel şekle giriyor kesinlikle tavsiye ediyorum dedi bende sizlerle paylaşmak istedim... Hepinize sevgiler

benim durum daha da vahim hala 1 kilo fazlayım tartıda

Sende de öyleyse rahatlayabilirim gergindukancim bugun Dr a kontrole gittim, artık kilo vericez dedi. Nasıl olacak bakalım? Yediklerime dikkat ediyorum, bir de instagramda gördüğüm, herkesin gönül rahatlığıyla içtiği bir çaydan aldım. İcinde çeşitli doğal otlar var. Kilo vermeye yardimciymis. Bakalım faydasını görecek miyim ? Meyve olarak ağırlıklı kivi, ananas ve nar yiyorum. Ödem soktururmus.

Hade bakalım şimdi sıra kilo vermekte, hepberaber rejim yapacağız

hihi inşallahhhh dukancımmm :))) valla ağzım kulaklarımda gezersem offf daha ne isterim yaa allahım inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…