Resimler gözükmüyo mu kızlar ya ben görüyorum ama
Canım daha çok yeni elbette incelecektir, bende de bariz bir incelme olmadı ama gün geçtikçe bende umutla bekliyorum incelmeyi göreceğiz herhalde. Birde kilondan şikayet ediyorsun boy kaç ? Oda önemli elbette ama bence fazla takma çünkü ödem geçince herşey daha güzel olacaktır eminim.
Resim yuklendi yazıyo ama neyse olmadı sanırım teşekkürler kızlar
boy 1,63 canım...ben sanırım beklemekten sıkıldım patladım sonunda...:26:
boy 1,63 canım...ben sanırım beklemekten sıkıldım patladım sonunda...:26:
merhaba kızlar sonunda foto yükleyebildim yorumlarinizi bekliyorum 3nisanda revizyon yapacak doktorum çok fena hala sis dikiş izlerim çok kötü onları revize edecek
Kızlar hepinize merhaba
Uzun zaman oldu.. Seyahat ardından yoğun iş telaşı (gidermisin tatile gör gününü...) girememiştim foruma hiç... Ne çok ama ne çok yazışma olmuş hepisini okumama imkan ihtimal yok :-(
Öncelikle ameliyat olmuş olanlara çok geçmiş olsun. Dilerim sonuçlar tam istediğiniz gibi olmuştur ?? Yeni arkadaşlara merhaba
Eski arkadaşlar nasılsınız ?
Kelebekli seni çok merak ediyorum herşey yolundamı tatlım ? Geçti gitti bitti değilmi ...
Gülüm77 şimdi gördüm göbişini harika olmuş
Şimdilik hoşçakalın ... Sevgiyle sarıp sarmalanın kızlar....
karnımda, dikişlerde hiçbirşeyde sorun yok ama belim bildiğin bir kalas gibi görünüyor.hiç incelmeyecek mi hep böyle mi kalıcak diye de evham yapmaya başladım itiraf ediyorum...:18: ben belimin daha ince olmasını istiyordum. üstelik yediğime içtiğime de dikkat ediyorum. bu sabah tartıda 67,50 gelmem de bunun ispatıdır herhalde dimi? neyse ya ben akşam eve gidince foto çekip koyayım siz de yorumlarınızı yapın...
Beklemek gercekten cok gucmus! Hele regl oncesi ne kadar sistigimi tahmin edemezsiniz. Yediklerime dikkat etmeye başladım. Ameliyata girdim 55 kg idim, oldu bitti yine 55 kg yum
Demi ama servet ödüyoruz o kadarcik da jest yapsinJelesec sen mi geleceksin refakatci olmaya :) Valla bana kalsa yarin gelicem ama annemin vize islemleri olmadi onlari bekliyorum. Mart sonuna anca yetiscek, ama ben 28 martta ordayim :)
baycan burada paraya bakar yine gerdiririm olmadısağol canım sevmem miii gerginin getirdiği hala gözümün önünde pis boğaz jelibon ben
yeni üyeyim arkadaşlar. göğüs dikleştirme, liposuction ve karın germe istiyorum. günlerdir forumu takip ediyorum, iyi bir dr bulabilmek için. istanbuldayım, burada adı çok sık geçen bi dr dan dün randevu aldım. görüşmeye gittiğimde bana 16 bin lira fiyat verdi. şok geçirdim, inanaın tüm akşam kahkaha attım
burada fiyat pek yazılmıyor ama 8000-8500 lira civarında bir meblağ olduğunu düşünmüştüm mesajlardan.
İstanbul da daha makul fiyat verecek olan en önemlisi de bu ameliyatlarda başarılı , iyi bir dr önerisi istiyorum arkadaşlar...
çokkk sağol gorhancım, simdi sabırlı hissediyorum ama ameliyat sonrası psikolojimi çok merak ediyorum hakkatenn :))
kimlerde kesilip biçilme sırası el kaldırsın
benim durum daha da vahim hala 1 kilo fazlayım tartıda
Sende de öyleyse rahatlayabilirim gergindukancimbugun Dr a kontrole gittim, artık kilo vericez dedi. Nasıl olacak bakalım? Yediklerime dikkat ediyorum, bir de instagramda gördüğüm, herkesin gönül rahatlığıyla içtiği bir çaydan aldım. İcinde çeşitli doğal otlar var. Kilo vermeye yardimciymis. Bakalım faydasını görecek miyim ? Meyve olarak ağırlıklı kivi, ananas ve nar yiyorum. Ödem soktururmus.
Bu arada sözü gecen çikolatalara bende ortağımhastaneye gelir refakatçide olurum, parti de yaparım
hoş geldin matruşka
hangi doktor ?
bence 16000 iyi.yani sadece karın 7-8 arası diye biliyorum.doktorların geneli bu fiatı veriyor...
çok iyi olacak her şey:)
benim gibi karnına bakıp etrafına gülücükler saçacaksın
yanlız dikkatli ol gülücükleri çaktırmadan savur zira buna ne olmuş sıyırmışmı diyenler olabilir :)))
hihi inşallahhhh dukancımmm :))) valla ağzım kulaklarımda gezersem offf daha ne isterim yaa allahım inşallahhhhh
Bu arada sözü gecen çikolatalara bende ortağımhastaneye gelir refakatçide olurum, parti de yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?