Karinlari gerdirin cikolatalari götürün :) istedigin cikolata olsun 2 valiz getiririm, sen nasil cikolata sevdigini söyle :)
Ben bakıyım sana tatlım:) rüşvet iyi görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karinlari gerdirin cikolatalari götürün :) istedigin cikolata olsun 2 valiz getiririm, sen nasil cikolata sevdigini söyle :)
güzelim yedirmem sana boşuna araya girme
Allahim cikolota sen nelere kadirsin :))
güzelim yedirmem sana boşuna araya girme
Hepinize getiririm kavga etmeyin 30 kilo hakkim var kiyafetlerden kalan kilo hakkimi cikolotadan yana kullanirim :)
Gulümmm karnını kıskandım özellikle dikişinin çok altta olmasını yeni resimde dahada incelmiş güzel olmuş maşallah arkadaşım
Sagol canim. Ben dr.a ben boyle ic camasiri giymek istiyorum, izler mumkun oldukca altda olsun dedim. Ama amelyat sonrasida dikis kenarlarininda cok asagi indiyini gorunce pisman olmustum, keske oyle soylemeseydim diyodum. Ama artik alistim. Sende oyle kiskaninca, iyiki boyle olmus dedim.😉😄
Hepinize getiririm kavga etmeyin 30 kilo hakkim var kiyafetlerden kalan kilo hakkimi cikolotadan yana kullanirim :)
Bak ya gece benim yatmamı kollamışlar ve hemen çikolata pazarlığına girmişler ayıp denen birşey var bu diyarda hele başkaları kilo vermeye çabalarken sizin yaptığınız asla ama asla onaylanamaz. Canım benimki bol fındıklı olsun
Kızlar Ercan'cığımın sanırım artık stil değiştirdi, benim dikişlerde çok aşağıda hatta daha ilk hafta bile çamaşır altında kalıyordu. Gülüm tatlım bende aynı şekilde senin gibi yan dikişlerin iç çamaşırından yakında çıkacağı korkusu taşıyorum çok aşağıdalar amanasıl olsa dikişler çok silik oluyor hatta Ercan'cığımın yaptığı dikişler 2 ayda bile belli olmuyor, sendeki gibi :)))
Evet canim! Artik ic camasirini mumkun oldukca asagida tutucaz.😊 yada 1,2 sm gozukse bile olsun. Izler solunca catlaklar icinde kayb olucak.😄
Sagol canim. Ben dr.a ben boyle ic camasiri giymek istiyorum, izler mumkun oldukca altda olsun dedim. Ama amelyat sonrasida dikis kenarlarininda cok asagi indiyini gorunce pisman olmustum, keske oyle soylemeseydim diyodum. Ama artik alistim. Sende oyle kiskaninca, iyiki boyle olmus dedim.😉😄
Evet canım maalesef çatlaklarımızın arasında kaybolacak, keşke o çatlaklarda kaybolsaydı
Bir keske de benden gelsin. Göbek üstünde bu kadar çatlağım varmiymis benim deyip duruyorum. Kaldı ki benim göbeğimin üstünden iki cm almış, bunu da benlerimden anlıyorum simdi ödemem var, cok belliler. Zamanla siliklesir mı acaba ?
Merhabalar melosb, arkadaşlık istegi gönderdim size, kabul ederseniz sevinirim. Dr unuz kimdi ?merhaba kızlar sonunda foto yükleyebildim yorumlarinizi bekliyorum 3nisanda revizyon yapacak doktorum çok fena hala sis dikiş izlerim çok kötü onları revize edecek
merhaba kızlar sonunda foto yükleyebildim yorumlarinizi bekliyorum 3nisanda revizyon yapacak doktorum çok fena hala sis dikiş izlerim çok kötü onları revize edecek
:) tatlım aynanın karşısına geçip aynadaki goruntunu çek çok kolay oluyor...
karnımda, dikişlerde hiçbirşeyde sorun yok ama belim bildiğin bir kalas gibi görünüyor. hiç incelmeyecek mi hep böyle mi kalıcak diye de evham yapmaya başladım itiraf ediyorum...:18: ben belimin daha ince olmasını istiyordum. üstelik yediğime içtiğime de dikkat ediyorum. bu sabah tartıda 67,50 gelmem de bunun ispatıdır herhalde dimi? neyse ya ben akşam eve gidince foto çekip koyayım siz de yorumlarınızı yapın...
Resimler gözükmüyo mu kızlar ya ben görüyorum ama