• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

benim çatlaklarım sadece göbek deliği çevresindeydi
çoğu gitti, kalan biraz çatlakta bikini içinde kalıyor

göbek deliğimin hemen üzerinde çok az bir çatlağım vardı. ameliyattan önce doktoruma bunlar da gidecek mi diye sordum, gitmez dedi...gitmemiş ama yarısına yakını bikininin içinde kalıyor...buna da şükür...peki popodaki çatlakları napcaz? bilen varsa beri gelsin...

gorhan2 'cigim göbek üstü catlaklarim duruyor diye belirtmissn, cok mu vardi... sonuctan yinede memnun musun?

Bnim göbek üstümden iki cm daha germesine ragmen catlaklarim gitmedi, göbek altıma indiler. Su anda göbek deliğimin altında kaldı çatlaklar. Zamanla, ödem gittikçe daha aşağıya iner mı bilmiyorum.

gorhan2 'cigim göbek üstü catlaklarim duruyor diye belirtmissn, cok mu vardi... sonuctan yinede memnun musun?

Su anda memnunum yada değilim demek için cok erken. Ödemin gitmesini bekliyorum. Ama en kotu ihtimalle artık karnımı gizleyecek seyler giymeyeceğim insaallah

Ameliyatın sonrasında hemen bikini bölgesi altında miydi, yoksa zamanla mı bikini bölgesine indi canım ?

canım ben onun paniğini çok yaşamıştım benim ilk ay bitene kadar 4.parmak çamaşırdan yukarıda idi ölçmüştüm aslında çok aşırı ödemim olmamıştı 1.ayın sonunda çamaşırın içine girdi :34:

Diğer tarafa yazdım ama bakan olmamış oraya. Buradaki arkadaşlardan fikir almak isterim.

Ben biraz kilolu biriyim laser lipo için internetten okuduğum yazılara göre çok uygun bir hasta değilim. Yine de doktor olur derse lipo için kararımı vermiş öyle gitmiştim .Belki zayıflama değil ama belli bölgelerdeki yağlanmaları azaltacak önerisi olur diye. Bu kanımda yanılmadığımı doktora gidince öğrendim. Ancak yinede klasik yöntemle basenlerimdeki yağa lipo yapabileceğini karnım için lipo+karın germe gerektiğini aksi halde sarkmanın daha fazla olacağını ( ki bu çok mantıklı ) söyledi. Bu tür bir ameliyat hem zaman açısından hem de maliyet açısından fark yaratıyor tabi. haliyle çok kararsızım.

Karın germe ameliyatı hiç aklımda olmadığı için ne soracağımı bilemedim sadece göbek deliği konusunda gazetede bir haber okumuştum onu sorabildim. Eve geldiğimde internetten baktım ameliyat korkunç felan demeyeceğim Sezeryan yaptırmış biri olarak karnın sadece deri ile kas arasının açılmasının çok önemli olmadığını düşünüyorum .

Lakin bazı animasyonlarda göbekten aşağı dik inen kesi de görünüyor . Ben kasığımdan kasığıma bir kesiyi bile kabul edemiyorum şuan da ki dik inen kesiyi sanırım hiç edemem. Bu konuda yaptıranlar ne söyleyebilir. Dik inen kesiniz var mı?

Birde basenler konusunda hiç teredütüm yok göbeğimi özel spor hocasıyla çalışsam acaba biraz düzeltebilir miyim sizce? ameliyata vereceğim parayı oraya veririm :D
çok geçmiş olsun;diker inen karın sadece ''aynurözde ''gördüm kötü idi revizyon olmak için bekliyordu en son..umarım düzelir sorununuz ne ise

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende 3gün önce Ankara hacettepede abdominoplasti ve lipo oldum. Benim için herşey çok ani oldu bi anda karar verdim ve 1 hafta içerisinde oldu bitti. Şimdi evde dinleniyorum .ilk 2 gün haliyle biraz zor oldu şimdi biraz daha iyiyim. Ilk başta çokpişman olmuştum çok zormuş çünkü .bide şudirenlerden kurtulsam .

geçmiş olsun zaman geçtikçe iyi ki olmuşum diyeceksin

Ameliyatın sonrasında hemen bikini bölgesi altında miydi, yoksa zamanla mı bikini bölgesine indi canım ?

:))) cnm benim aml tan çıktığımda karnım dümdüzdü hala aynı
ödem şişlik falan olmadı
gergin dukancı beni canlı gördü bir aylıkken o bilir :)
ayda bir falan foto çekiyorum kıyaslamak için aynı

Son düzenleme:
dukan diyeti bogocuuum

Dr.Pierre Dukanın bulduğu protein ağırlıklı bir diyet :)))

Canım fıstığım, protein diyeti denince aklıma seneler önce kafama göre denediğim ve felaketle sonuçlanan diyet aklıma geldi.:52: Sırf Proteinle beslenince bağırsaklarım çalışmadı 3 şişe müshil içtiğim halde doktor müdahalesi ile rahatlamıştım feci bir tecrübe ama sanırım sizinki farklı birşey :53:

canım ben onun paniğini çok yaşamıştım benim ilk ay bitene kadar 4.parmak çamaşırdan yukarıda idi ölçmüştüm aslında çok aşırı ödemim olmamıştı 1.ayın sonunda çamaşırın içine girdi :34:

Inşallah jelesec 😉 Cook teşekkürler tecrubelerini paylaştığın için

Canım fıstığım, protein diyeti denince aklıma seneler önce kafama göre denediğim ve felaketle sonuçlanan diyet aklıma geldi.:52: Sırf Proteinle beslenince bağırsaklarım çalışmadı 3 şişe müshil içtiğim halde doktor müdahalesi ile rahatlamıştım feci bir tecrübe ama sanırım sizinki farklı birşey :53:

ooo naapmışsınn sen:(
dukana başlayınca ilk evre olan atak döneminde de saf proteinle besleniliyor.aldığın sıvı miktarı ve yulaf kepeği yemek en önemli şey bu diyetin mihenk taşı da diyebiliriz :)))

sonra seyir dönemi başlıyor bir gün saf protein bir gün protein +sebze....öyle ce istediğin kiloya gelene kadar devam ediyorsun sonrada verdiğin her kilo için 10 gün güçlendirme yani kilonu sabitleme programı yapıyorsun :)
kurallara uyunca güzel zararsız bir diyet fakat beni artık sıktı
çok fazla duraklama oldu bende ve diyet uzadııı

aynı ben :) aslında karın germeye ihtiyacım yoktu sırf fıtıklarımdan kurtulmak için oldum :)
çok ağrı yapıyordu :)

$12150_577285209034739_1072367078_n.jpg

:))) cnm benim aml tan çıktığımda karnım dümdüzdü hala aynı
ödem şişlik falan olmadı
gergin dukancı beni canlı gördü bir aylıkken o bilir :)
ayda bir falan foto çekiyorum kıyaslamak için aynı

evet çook güzeldi gerçekten :nazar:
sen şanslı olanlardansın canım ödem neyim 0 sende
ben neredeyse çatlayacaktım...

Son düzenleme:
ooo naapmışsınn sen:(
dukana başlayınca ilk evre olan atak döneminde de saf proteinle besleniliyor.aldığın sıvı miktarı ve yulaf kepeği yemek en önemli şey bu diyetin mihenk taşı da diyebiliriz :)))

sonra seyir dönemi başlıyor bir gün saf protein bir gün protein +sebze....öyle ce istediğin kiloya gelene kadar devam ediyorsun sonrada verdiğin her kilo için 10 gün güçlendirme yani kilonu sabitleme programı yapıyorsun :)
kurallara uyunca güzel zararsız bir diyet fakat beni artık sıktı
çok fazla duraklama oldu bende ve diyet uzadııı

Elbette senin yaptığın kontrollü ve bilinçliymiş tatlım sonuçta iyi olur elbette ama bende hiç gelemem öyle uzun diyetlere aynen çok sıkılırım :40:

Back