Diğer tarafa yazdım ama bakan olmamış oraya. Buradaki arkadaşlardan fikir almak isterim.
Ben biraz kilolu biriyim laser lipo için internetten okuduğum yazılara göre çok uygun bir hasta değilim. Yine de doktor olur derse lipo için kararımı vermiş öyle gitmiştim .Belki zayıflama değil ama belli bölgelerdeki yağlanmaları azaltacak önerisi olur diye. Bu kanımda yanılmadığımı doktora gidince öğrendim. Ancak yinede klasik yöntemle basenlerimdeki yağa lipo yapabileceğini karnım için lipo+karın germe gerektiğini aksi halde sarkmanın daha fazla olacağını ( ki bu çok mantıklı ) söyledi. Bu tür bir ameliyat hem zaman açısından hem de maliyet açısından fark yaratıyor tabi. haliyle çok kararsızım.
Karın germe ameliyatı hiç aklımda olmadığı için ne soracağımı bilemedim sadece göbek deliği konusunda gazetede bir haber okumuştum onu sorabildim. Eve geldiğimde internetten baktım ameliyat korkunç felan demeyeceğim Sezeryan yaptırmış biri olarak karnın sadece deri ile kas arasının açılmasının çok önemli olmadığını düşünüyorum .
Lakin bazı animasyonlarda göbekten aşağı dik inen kesi de görünüyor . Ben kasığımdan kasığıma bir kesiyi bile kabul edemiyorum şuan da ki dik inen kesiyi sanırım hiç edemem. Bu konuda yaptıranlar ne söyleyebilir. Dik inen kesiniz var mı?
Birde basenler konusunda hiç teredütüm yok göbeğimi özel spor hocasıyla çalışsam acaba biraz düzeltebilir miyim sizce? ameliyata vereceğim parayı oraya veririm