• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kahvemiiii:20::19::19: valla topikte kavga çıkacaktı senin paniğin yüzünden canımmm tek kahve beni kesmez develi olursa mekan katmer tatlısı yerim senden:56:diğerlerine kahve ısmarla sen:28::1:

Elbette canım istediğin katmer tatlısı olsun, gerçi beni görünce tatlıya pek ihtiyacın olmayacak benim gibim şeker bir kadını :52:

Ya kizlar, daha doğrusu memislere silikon taktıran bacılar, bu silikonlar ömürlükmü oluyor yoksa belli bir süre sonra değişmesi gerekiyormu?

Kızlar bu sütyeni ne kadar kullanıyoruz offff çok sıkıyor ya:44:

canım o sütyene dikkat kesip yara ihtimali yüksek lütfen penye bezlerle destek yap

Ya kizlar, daha doğrusu memislere silikon taktıran bacılar, bu silikonlar ömürlükmü oluyor yoksa belli bir süre sonra değişmesi gerekiyormu?

dr ömürlük dedi bana takarken ama tam bilmiyorumm zaten bi şey olursa dr orada gider ekişirim başına

Canım seni çok iyi anlıyorum, hepimiz aynı yollardan geçtik. Bak gör herşey çok ama çok güzel olacak :21:

sağol begonyacımmm :38: senin ercan beye randevu alışın falan dün gibi aklımda yahu, zaman ne cabuk geçiyo, kasımdan beri debeleniyorum, allahım bi aksilik çıkmadan olayım şu ameliyatı inşallah

Gergin dukancı canım telefonum çöktü o yüzden arayamadım bugün seni. Şimdi daha yeni açıldı ama numaralarımın hepsi gitmiş bana mesaj atın gelsin numaralar. Bu arada çok sevindim sonuçların için

Kizlar aylardan sonra bu gece tüm cesaretimi toplayip esimle konustum. Hic ummadigim bir tepkiyle tamam ol dedi adeta dumur oldum :)) Ben kac aydir bunun stresini mi yasiyordum dedim. Cünkü esim bu tip ameliyatlara karsi ama ben ise sulu kistlerimden girerek onu can evinden vurdum :) icine azcik süslü yalanlarda ekledim daha inandirici olsun diye ve sonuc olarak hemen plani yaptik. Tabi bu ameliyatin karsiligi bu sene ki Türkiye izini kaldi ama Annemi buraya getiricez ben istanbulda iken cocuklara bakcak.Böylelikle Annemi de görmüs olucam izine gitmesem de olur. Ee sonucta yine Türkiye ye gidiyorum :)) Sabah erkenden annemi arayip pasaport islemlerine baslamasini söyleyecegim insallah mart sonuna kadar islemler biter Annem gelir. 1 Nisan da bende dogruuu Ercan beye Ucarim :) Bugün sansli günümdemiyim ne aksam üzeri de arkadas mayis ayindan agustos ayina kadar is oldugunu gelip gelemeyecegimi sordu. Insallah ameliyat sorunsuz gecer iyi olursam mayis da ayri bir is'e daha basliycam. Allahim lütfen bu güzel anlari bozmasin da hersey yolunda gitsin. Kizlar Ercan bey hemen ameliyat günü veriyor mu yoksa 1 ay öncesinden falan mi ayarlamak lazim?

Kizlar aylardan sonra bu gece tüm cesaretimi toplayip esimle konustum. Hic ummadigim bir tepkiyle tamam ol dedi adeta dumur oldum :)) Ben kac aydir bunun stresini mi yasiyordum dedim. Cünkü esim bu tip ameliyatlara karsi ama ben ise sulu kistlerimden girerek onu can evinden vurdum :) icine azcik süslü yalanlarda ekledim daha inandirici olsun diye ve sonuc olarak hemen plani yaptik. Tabi bu ameliyatin karsiligi bu sene ki Türkiye izini kaldi ama Annemi buraya getiricez ben istanbulda iken cocuklara bakcak.Böylelikle Annemi de görmüs olucam izine gitmesem de olur. Ee sonucta yine Türkiye ye gidiyorum :)) Sabah erkenden annemi arayip pasaport islemlerine baslamasini söyleyecegim insallah mart sonuna kadar islemler biter Annem gelir. 1 Nisan da bende dogruuu Ercan beye Ucarim :) Bugün sansli günümdemiyim ne aksam üzeri de arkadas mayis ayindan agustos ayina kadar is oldugunu gelip gelemeyecegimi sordu. Insallah ameliyat sorunsuz gecer iyi olursam mayis da ayri bir is'e daha basliycam. Allahim lütfen bu güzel anlari bozmasin da hersey yolunda gitsin. Kizlar Ercan bey hemen ameliyat günü veriyor mu yoksa 1 ay öncesinden falan mi ayarlamak lazim?

Allah bozmasın mutluluğunuzu maaşallah. Darısı bizim eşlerin başına

Back