• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ödem için verdiği karışımdan aklımda kalan mısır püskülü ve kiraz sapı gerisi :50: yaşlılık :34:
Meil at döner,Tel aç müsait olmazsa ezgi açıyor ona sordur.

Canım ben mail ile rahatsız ediyorum Ercan'cığımı :52: Bana mail atmış, avakado yaprağı, enginar yaprağı birde kiraz sapı demiş canım ama mısır püskülü dememişti acaba onu unuttumu. Gerçi ben diğerlerini bugün aldım ilk çayımı içtim bile :16:

Evet kesinlikle, kabul ediyorum düşünsene geçen hafta daha 1 hafta bile olmadan resim çekip koydum buraya sonrada sizleri endişelerimle sinir ettim :27: Hepinize anlayışlarınız ve beni sakinleştirmeleriniz ve bilgilendirmenizden dolayı tekrardan teşekkürler tatlım :16:

canım yaa sinir etmek olurmu hiç
hepimiz geçiriyoruz bu dönemleri
daha sürecemizi tamamladık çoğumuz :)
hem birbirimizle fikir alışveri yapmayacaksak birbirimize destek olmayacaksak burada olmanın bir anlamı yok değil mi? :)

Sağol canım teşekkür ederim.Ben daha hangi doktor ona da karar veremedim ki:(

ben liste yapmıştım :)
burada okuduğum yorumlardan yola çıkarak...
önce yakın olan çevre illerden başladım doktor görüşmelerine :)
sonra ya istanbulda ya da ankarada olacağım bu ameliyatı dedim çünkü çevre illerdeki doktorların tekniklerinden pek hoşlanmadım..

ve nihayet doktorumu buldum :)

sen de öyle yapabilirsin :)

canım yaa sinir etmek olurmu hiç
hepimiz geçiriyoruz bu dönemleri
daha sürecemizi tamamladık çoğumuz :)
hem birbirimizle fikir alışveri yapmayacaksak birbirimize destek olmayacaksak burada olmanın bir anlamı yok değil mi? :)

Çok sağol canım, sizler sayesinde bende burdayım inşallah bende başkalarına vesile olacağım :16:

Canlarım, az önce kendimi aynada inceledim. Varya bu benmiyim dedim. Geçen hafta ile alakam kalmamış epey bir daralmışım yani aradan 6 gün geçti o bile etki etmiş ki aslında hala şişim. Birde 6 hafta geçse kimbilir nasıl olacağım. Birde kızlar size birşey söyleyeyimi :nazar::nazar::nazar: yani memişlerim harika olmuşlar, aynada bakıp bakıp benim olduklarına inanamıyorum. :21: kimse alınmasın ama:51: herhalde Ercan beyin yaptığı en güzel memişler benimkiler :33: :nazar::nazar::nazar:

tatlı begoo öyle aynada baktım beğendim,en güzel benim memişlerim felan yokkkk
develideki yemek sonrası kahve ısmarliycan hepimize :)
ben gelemessem benimkinide sen içeceksin :) sen ordan yudumliycan ben burdan yutkunacam :)))

çok çok daha güzel olacak arkadaşım Allah gönlüne göre versin :):nazar:

bu arada laf aramızda en güzel karını da bana yaptı :nazar::82::119::118::17:

dün geceden beri sağ göğsümde bir kitle hissediyorum :(

eşime aileme hiç kimseye henüz hiç bir şey söylemedim
içimde tutmakta zorlanıyorum :(

tatlı begoo öyle aynada baktım beğendim,en güzel benim memişlerim felan yokkkk
develideki yemek sonrası kahve ısmarliycan hepimize :)
ben gelemessem benimkinide sen içeceksin :) sen ordan yudumliycan ben burdan yutkunacam :)))

çok çok daha güzel olacak arkadaşım Allah gönlüne göre versin :):nazar:

bu arada laf aramızda en güzel karını da bana yaptı :nazar::82::119::118::17:

:16: canım benim kahveler feda olsun sizlere, sende olmalısın kahveler daha bi tatlı olur o zaman :54:
:nazar:Gerçekten tatlım karnın harika olmuş bitanem çok beğendim:nazar::nazar::nazar:

Merak etme ama doktora gitmeyi de ihmal etme.Türk bayanlarının kistik meme yapısı varmış doktorum söylemişti.Bende de var on yıla yakındır kontrolde.Moralini bozma tüm hastalıkların başı stres :34: unutma

Canim öncelikle gecmis olsun. Bence korkma benim iki gögüste toplam 3 tane sulu kistlerim var 3 yildir onlarla yasiyorum :) Tabi ihmal etme hemen doktora git benim de elime gelmisti gece stresten uyuyamadim hemen hastaheneye gittim ve doktor iltihap oldugunu söyledi. Gecen gün yine elime geldi azcik SIKTIm yine iltihap olmus. Ben, sulu kistlerim ve iltihaplarim ayrilmaz 3'lü olduk :))

ben liste yapmıştım :)
burada okuduğum yorumlardan yola çıkarak...
önce yakın olan çevre illerden başladım doktor görüşmelerine :)
sonra ya istanbulda ya da ankarada olacağım bu ameliyatı dedim çünkü çevre illerdeki doktorların tekniklerinden pek hoşlanmadım..

ve nihayet doktorumu buldum :)

sen de öyle yapabilirsin :)
Benim listemde de iki doktor var,üçtü birini eledim :) Çevre iller zor olur diye düşündüm.Senin doktorunda mı Ercan Karacaoğlu?

Merak etme ama doktora gitmeyi de ihmal etme.Türk bayanlarının kistik meme yapısı varmış doktorum söylemişti.Bende de var on yıla yakındır kontrolde.Moralini bozma tüm hastalıkların başı stres :34: unutma
Canım bu kistik yapı neden Türk kadınlarında acaba,stresimiz mi yediklerimiz içtiklerimizle mi coğrafyamızla mı alakalı ki

Kizlarrrr şuanda saat 02:06 sabah 8 de hastanede olcam 9 gibi ameliyat olucak kismetse şişlide apeks de olucam dua edin olur mu bol bol çünkü tırsiyorum :18::5:

Kizlarrrr şuanda saat 02:06 sabah 8 de hastanede olcam 9 gibi ameliyat olucak kismetse şişlide apeks de olucam dua edin olur mu bol bol çünkü tırsiyorum :18::5:

Canım, tırsmıyorsun çünkü gerek yok:) tırsacak kişi doktorun olmalı zira bu kadar estetik delisi kadının şerrine uğrayabilme riski taşıdığını şu anda bilemese de canımızı sıkarsa öğrenir:)
Deriin ve huzurlu bir güzellik uykusuna yatacaksın. Bir uyanacaksın ki sen de bombalar arasındasın. Sonrasını biliyorsun zaten. Bize çıktım iyiyim kızlar diyeceksin. Biz de nefesimizi tutmuş sana dua ediyor olacağız. Hep birlikte bağıracağız, geçmiş oldu inşallah, bombaya bakın maşallah diye:) Şansın bahtın açık olsun. Sağlıkla uyu sağlıkla uyan inşallah:)

Cevapların için teşekkürler,sağol arkadaşım.Size takılmaya başladım:) Başım döndü epeyce okumuşum kim kime kaça oldu karıştırmaya başladım inan :) Sence hangi doktora gideyim ne kadara yapıyorlar kaç para hazırlamak lazım :(

Fiyattan önce yüreğinin de tercih ettiği doktoru bulmak için kafanı yor canım. En az 3-4 doktor ziyareti yapmalısın. Tekniklerini, sana yaklaşımını ve en önemlisi gerçekliğinden emin olacağın öncesi sonrası görüntülerini görmelisin. Doktora, uygulayacağı tekniğe ve operasyonun niteliğine göre bütçen de ortalama ortaya çıkacaktır. Burada bizlerle olmalısın tabii ama icraat de şart. Hepimizin durumu, yaşı, sağlık şartları farklı ve bu nedenle de ödenen fiyatlar da farklı oluyor. Doktorlarımız, hastanelerimiz de fiyatları çeşitlendiriyor. Ilk etapta sen de oluşturduğun listedeki doktorları ziyaret ederek işe başla. Ilk bütçen ameliyat olmayacağın doktorlara ödeyeceğin muayene ücreti olacak ne yazık kı:( ameliyata karar verdiğinde doktorun senden muayene ücreti almayacak ya da ameliyat ücretinden düşecektir:) sana hiç birimiz a doktoruna git ya da b doktoruna git diyemeyiz. Kendini hangisi ile iyi hissedeceksen doğru doktor o olacaktır.

Fiyattan önce yüreğinin de tercih ettiği doktoru bulmak için kafanı yor canım. En az 3-4 doktor ziyareti yapmalısın. Tekniklerini, sana yaklaşımını ve en önemlisi gerçekliğinden emin olacağın öncesi sonrası görüntülerini görmelisin. Doktora, uygulayacağı tekniğe ve operasyonun niteliğine göre bütçen de ortalama ortaya çıkacaktır. Burada bizlerle olmalısın tabii ama icraat de şart. Hepimizin durumu, yaşı, sağlık şartları farklı ve bu nedenle de ödenen fiyatlar da farklı oluyor. Doktorlarımız, hastanelerimiz de fiyatları çeşitlendiriyor. Ilk etapta sen de oluşturduğun listedeki doktorları ziyaret ederek işe başla. Ilk bütçen ameliyat olmayacağın doktorlara ödeyeceğin muayene ücreti olacak ne yazık kı:( ameliyata karar verdiğinde doktorun senden muayene ücreti almayacak ya da ameliyat ücretinden düşecektir:) sana hiç birimiz a doktoruna git ya da b doktoruna git diyemeyiz. Kendini hangisi ile iyi hissedeceksen doğru doktor o olacaktır.
Teşekkür ederiim:))

Back