• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Herkese selamlar :-) Ameliyat günüme dair bir seyler yazayım, ameliyat olacak arkadaslara fikir vermiş olayım. Dun sabah 7 de hastanedeydim, esim refakatçim oldu. Pek çok kişiye fıtık ameliyatı olduğumu söyledim. Once damar yolu açıldı, kan alındı. Anestezi Dr U gelip bazı sorular sorup dosyamı doldurdu. Hastane görevlisi ameliyat oncesi imzalamam gereken belgeleri imzalatti. Ve en son Ercan bey geldi. Once ameliyat oncesi çekimlerimi yaptı, hemşire acı şurubu verdi. Çizimlerim tamamlandı ve 10 dk icinde ameliyathaneye indim. Ercan beyi göremeden bayıldım. Odaya geldigimde saat 12 idi, karın germe ve lazer lipo oldum. Ağrım fazla olmadı ama narkozdan ötürü çok bulantım oldu. Aksam 22 ye kadar sürekli midem bulandı, bisi yiyemedim. Çok şükür sonra bulantı bitti ve rahatladım. 20.00 de ilk yürüyüşümü yaptım. Dikiş ağrısı hic yok gibi bir sey ama kaslarda hafif ağrı hissediyorum. Ilk gun idrar sondasi takılı. Çok dik durmamakla beraber yürüyorum. Şimdi çıkmak için Dr U bekliyorum. Inşallah evime gideceğim. Dualarını esirgemeyen ve gecmis olsun dileklerini gönderen tüm arkadaslara Çook teşekkürler. Birer masallahlarinizi gönderirseniz sevinirim. Sevgiler🙏❤️

:nazar:eeeeen kocaman maaşallahlar senin olsun tatlım:) her gün bir öncekinden daha iyi hissedeceğin ve de bomba olacağın keyifli bir yaz seni bekliyor:) Gelmiş geçmiş olsun:nazar:

Canım benim, korseniz yukarıdan sıkıştırıp ittiği ve henüz 1 hafta önce operasyon geçirmiş bir bölgeye bakıp kendine niye mutsuzluk veriyorsun. Adet dönemini hatırla, öyle mucize gibi hah kanama başladı biz ödem olarak vücudu terkedelim mi diyor? Elimiz kolumuz en çok göbek mide arası balon misali şiş dolaşıyoruz değil mi? Güzeliim, kendini iyi hissediyor olabilirsin ama unutma zorlu ve ağır bir ameliyat geçirdin. Vücudun o ödemi yapıyor ki içerde işler karışmadan çözülsün. Sen de beynine hükmet, çabuk iyileşebilirler hızlansınlar mesajını fikren kötüyken nasıl versin zavallı beyin vücudun diğer yerlerine? Sabret canımcığım, bu mevsimde az sıkıntı yaza boooool ferahlık:) moral bozmak out kahkaha atmak in olmuş duymadın mııııı????:9:

Canım benim, bende zaten moralim yerine gelsin diye açıp açıp göğüslerime bakıyorum :9: çünkü onlar gerçekten harika oldular:nazar: İnşallah göbeğiminde toparlanıp harika bir görünüme kavuşur.

Canım benim, bende zaten moralim yerine gelsin diye açıp açıp göğüslerime bakıyorum :9: çünkü onlar gerçekten harika oldular:nazar: İnşallah göbeğiminde toparlanıp harika bir görünüme kavuşur.

aaaaa bak ben unuttum sende meme de vardı ayyy öncesi sonrası koysana bir görelimmm :27:yada mailden at koymak istemiyorsan nazar değer diye

:29::29::29::29::46::46::46::46: sen muhteşimsin ameliyat olmamış birinden böyle pozitif yazılar sen kankam ol benimmm pozitif insanlara hayatta ihtiyaç var :16:

Canım olayım kankan:) ben ameliyatlarımı bol bol oldum da estetik olanı tutmadı:))) revizyon sıramı bekliyorum ben:))az buçuk ameliyat ve ameliyathane deneyimim de mevcut:) bir de işin içinde sağlıkçılık var:) demiştim ya ben eğitimli kocakarıyım:) doktor değilim ama yıllardır onlara destek veriyorum:) hayata pozitif bakmak zorlasa da denedikçe insan beyninin yapamayacağı hiç bir şey yok:)

canım sen ağla dövün kafayı kır :ssz:ne desek yazsak boş şimdi sen kendin yaşayacak göreceksin sonucu :34:bak en yakın örnek ysm sana oda yazılarında ağlıyordu şimdi memnun erken evre ameliyat sonrası beklemek zor geliyor hepimize bende dahil:))doktoruna gittiğinde söyle yine en iyi açıklama onda

Canım herhalde 20 yıl göbek takıntılı biri olarak yaşadıktan sonra şimdi ondan caba hala kurtulamadımmı korkusu devam ediyor. Sanırım bu bir piskolojik süreç inşallah yakında geçer ne diyeyim, bende çok rahatsızım kendi durumumdan :53:

Canım olayım kankan:) ben ameliyatlarımı bol bol oldum da estetik olanı tutmadı:))) revizyon sıramı bekliyorum ben:))az buçuk ameliyat ve ameliyathane deneyimim de mevcut:) bir de işin içinde sağlıkçılık var:) demiştim ya ben eğitimli kocakarıyım:) doktor değilim ama yıllardır onlara destek veriyorum:) hayata pozitif bakmak zorlasa da denedikçe insan beyninin yapamayacağı hiç bir şey yok:)

:)))ol ol:) hımmm tecrübe var yani bak bu daha iyi neren kocakarı ya süpersin gördüm resimlerini:16:

Canım herhalde 20 yıl göbek takıntılı biri olarak yaşadıktan sonra şimdi ondan caba hala kurtulamadımmı korkusu devam ediyor. Sanırım bu bir piskolojik süreç inşallah yakında geçer ne diyeyim, bende çok rahatsızım kendi durumumdan :53:

ha ha ha ya zaten hepimizde var takıntı olmasa bu ameliyatlara girmeyiz :ssz:

Begonyaaaaa:) hah bak şimdi göbişi tehdit et memeleri göster de ki; böyle olmazsanız valla küserim size:)) bak nasıl hemen kendine gelecek:)

Göbekçiler size komik bir anımı anlatayım tuta tuta gülün dikişleri:) benim bir ameliyatımda Oya aydoğanın oynadığı pembe patikler diye bir dizi yayınlanıyordu. Bir akşam o kadar güldüm ki benim dikişler fora:)) ertesi gün hastanenin asansöründe pat diye Oya Aydoğan binince anacıığım kadıncağıza dönüp; Oya hanım iyi mi kötü mü bilmem sizin dizi o kadar iyi siz o kadar komiksiniz ki kızımın dikişlerini patlatınız diyiverdi:)) kadıncağız sevinsin mi üzülsün mü bilemedi kem küm etti pat diye kendini asansörden attı:) Yani demem o ki tv izlerken bile dikkat:) Eğlendik mi? Hadi şimdi herkes göbişlere esaslı bir sıvazlama yapsın o zaman. Onlar siz daha güzel olacaksınız diye kesilip biçildiler. Arada haklarını yemeyin yani:)

:12:kızlar benim sorun bitmiyor ya ne yapcam bilmiyorum.bücudumuzun kendi sıvısı vücutta edilmesi gereken sıvı sürekli kalçamdakiler dikişden sızıyor ve Buda dikişleri patlatıp atıyor iyileşmesi gerekirken kötüye gidiyor kafayı yiyecem.etcan bey 10 güne kadar geçmesse dren koyalım diyor canım çok sıkılıyor ya

Canım ya sen harikasın:46:bayılıyorum sana, hemen şimdi göbişimi tehtide geçeceğim:52:

Hah oldu bu iş:) sabret kuzum, sen doğum yapmış kadınsın:) 9 ayda doğdu o bebeler bak hala arkaları toplanacağı zaman anneeeeee diye feryat ediyorlar:) 1 hafta ne ki:)) sev, tehdit et sonra bi daha sev:) Çok büyük bir iş başardın. Hayallerine koştun ve yeni bir bedene kavuşmak için ağrı sızı çekmeyi göze aldın. Bak 3-5 ay sonra bu yazdıklarını hatırlatacağız hepimiz sana:) Şükür ki herşeyi çok güzel gidiyor:) kendini cezalandırma hep ödüllendir zira en kıymetli olan sensin ve kıymetliye ceza olmaz ödül yakışır:)

Hah oldu bu iş:) sabret kuzum, sen doğum yapmış kadınsın:) 9 ayda doğdu o bebeler bak hala arkaları toplanacağı zaman anneeeeee diye feryat ediyorlar:) 1 hafta ne ki:)) sev, tehdit et sonra bi daha sev:) Çok büyük bir iş başardın. Hayallerine koştun ve yeni bir bedene kavuşmak için ağrı sızı çekmeyi göze aldın. Bak 3-5 ay sonra bu yazdıklarını hatırlatacağız hepimiz sana:) Şükür ki herşeyi çok güzel gidiyor:) kendini cezalandırma hep ödüllendir zira en kıymetli olan sensin ve kıymetliye ceza olmaz ödül yakışır:)

Cnaım benim daha iyi olayım seni ve Jelesec tanımayı çok istiyorum. Siz tanıdığım en positif insanlarsınız, aslında pek inandırıcı gelmeyecek belki ama bende positifimdir, bu göbek tüm piskolojmi bozdu ama sayenizde toparlıyorum. Çok sağolun :16:

Cnaım benim daha iyi olayım seni ve Jelesec tanımayı çok istiyorum. Siz tanıdığım en positif insanlarsınız, aslında pek inandırıcı gelmeyecek belki ama bende positifimdir, bu göbek tüm piskolojmi bozdu ama sayenizde toparlıyorum. Çok sağolun :16:

Aaaa yemeğe gideceğiz ya zaten hep birlikte:) Eminim ki sen de pozitifsindir. Kadife gibi yumuşacık konuşan kadının neresi negatif olur :34:göbek bozmamıştır moralini astrolojik bişey olmuştur. Merkür Jüpiter ay falan bir yerlere kaçmıştır kesin. Neden göbek bozsunmuş:) ben astrolojiden zerre kadar anlamam ama işime gelince heeep gezegenlere çamuru basarım:) Dene bak çok eğleneceksin:) kesin bu Mars yapmıştır senin ödemi falan:) ( astrolojiden anlamam ama saygı duyarım anlayan bilen arkadaşlar mavralarımdan dolayı özür dilerim :52:)

Göbekçiler size komik bir anımı anlatayım tuta tuta gülün dikişleri:) benim bir ameliyatımda Oya aydoğanın oynadığı pembe patikler diye bir dizi yayınlanıyordu. Bir akşam o kadar güldüm ki benim dikişler fora:)) ertesi gün hastanenin asansöründe pat diye Oya Aydoğan binince anacıığım kadıncağıza dönüp; Oya hanım iyi mi kötü mü bilmem sizin dizi o kadar iyi siz o kadar komiksiniz ki kızımın dikişlerini patlatınız diyiverdi:)) kadıncağız sevinsin mi üzülsün mü bilemedi kem küm etti pat diye kendini asansörden attı:) Yani demem o ki tv izlerken bile dikkat:) Eğlendik mi? Hadi şimdi herkes göbişlere esaslı bir sıvazlama yapsın o zaman. Onlar siz daha güzel olacaksınız diye kesilip biçildiler. Arada haklarını yemeyin yani:)

İlahi canım ya, gerçekten hiç unutulmayacak bir anı yaşamışsın. Güldürdün beni tatlım :52:

Aaaa yemeğe gideceğiz ya zaten hep birlikte:) Eminim ki sen de pozitifsindir. Kadife gibi yumuşacık konuşan kadının neresi negatif olur :34:göbek bozmamıştır moralini astrolojik bişey olmuştur. Merkür Jüpiter ay falan bir yerlere kaçmıştır kesin. Neden göbek bozsunmuş:) ben astrolojiden zerre kadar anlamam ama işime gelince heeep gezegenlere çamuru basarım:) Dene bak çok eğleneceksin:) kesin bu Mars yapmıştır senin ödemi falan:) ( astrolojiden anlamam ama saygı duyarım anlayan bilen arkadaşlar mavralarımdan dolayı özür dilerim :52:)

Canım evet mutlaka bir yemek yemeliyiz veya şöyle güzel bir sabah kahvaltısı, harika olur :46:

:12:kızlar benim sorun bitmiyor ya ne yapcam bilmiyorum.bücudumuzun kendi sıvısı vücutta edilmesi gereken sıvı sürekli kalçamdakiler dikişden sızıyor ve Buda dikişleri patlatıp atıyor iyileşmesi gerekirken kötüye gidiyor kafayı yiyecem.etcan bey 10 güne kadar geçmesse dren koyalım diyor canım çok sıkılıyor ya

İnanamıyorum ya gerçekten amma çektin tatlım sen bu toto dan. Çokmu hareket ediyorsun çokmu yoruyorsun kendini, iş güç falanmı yapıyorsun, bırak yavrum bir müddet işi gücü sadece kendini düşün ve dinlen, inşallah drene falan gerek kalmadan geçer :44:

ben ücreti paylaşmasam daha doğru olur diye düşünüyorum canım ama ünv. hastaneleri özelden daha uygun bu bir gerçek. ücreti peşinen ödedim ben.

tşkürederim cevapladığın için, üniiversite hastanaelerini neden terciğ etmiyorlar .arada çok fiyat farkı yokmu acaba ,burdan okuduğum kadarıyla çoğu özelden olanlar :44:

Canim ben daha o kervana henüz katilamadim :) Suan takip asamasindayim esimle konusma cesaretini bir bulsam mayis ayin da dogru Türkiye ye Ercan beyin yanina ucacagim :)

hayırlısı olsun. inşallah herşey istediğiniz gibi olur. bende hayla araştırmadayım.fakat bir bakacam yaz gelmiş ve hayla bu göbişle kalacam diye korkuyorum :25:

Son düzenleme:
Back