Herkese selamlar Ameliyat günüme dair bir seyler yazayım, ameliyat olacak arkadaslara fikir vermiş olayım. Dun sabah 7 de hastanedeydim, esim refakatçim oldu. Pek çok kişiye fıtık ameliyatı olduğumu söyledim. Once damar yolu açıldı, kan alındı. Anestezi Dr U gelip bazı sorular sorup dosyamı doldurdu. Hastane görevlisi ameliyat oncesi imzalamam gereken belgeleri imzalatti. Ve en son Ercan bey geldi. Once ameliyat oncesi çekimlerimi yaptı, hemşire acı şurubu verdi. Çizimlerim tamamlandı ve 10 dk icinde ameliyathaneye indim. Ercan beyi göremeden bayıldım. Odaya geldigimde saat 12 idi, karın germe ve lazer lipo oldum. Ağrım fazla olmadı ama narkozdan ötürü çok bulantım oldu. Aksam 22 ye kadar sürekli midem bulandı, bisi yiyemedim. Çok şükür sonra bulantı bitti ve rahatladım. 20.00 de ilk yürüyüşümü yaptım. Dikiş ağrısı hic yok gibi bir sey ama kaslarda hafif ağrı hissediyorum. Ilk gun idrar sondasi takılı. Çok dik durmamakla beraber yürüyorum. Şimdi çıkmak için Dr U bekliyorum. Inşallah evime gideceğim. Dualarını esirgemeyen ve gecmis olsun dileklerini gönderen tüm arkadaslara Çook teşekkürler. Birer masallahlarinizi gönderirseniz sevinirim. Sevgiler🙏❤️
eeeeen kocaman maaşallahlar senin olsun tatlım:) her gün bir öncekinden daha iyi hissedeceğin ve de bomba olacağın keyifli bir yaz seni bekliyor:) Gelmiş geçmiş olsun