kızlar ben de tecrübelerimi, ameliyat olacak arkadaşlar için kısaca paylaşayım; ben Eskişehir Osmangazi ünv. tam karın germe,
meme küçültme, lipo oldum. salı günü 12.30 gibi bir iğne ile kafamı bi milyon yapıp ameliyathaneye götürdüler. doktorum yakup Karabağlı beni karşıladı, çizimlerimi orada yaptı, hemen ameliyathaneye aldılar, uyudum uyandım, odama geldiğimde saat 18.15 miş. ama tam bir uyanma ne yazık ki olamadı, sürekli bulantı ve kusmalarım oldu. çarşamba öğle saatlerindeki ilk yürütme girişimleri başarısız oldu, hop geri yatırdılar. iki saat kadar sonra birkaç adım da olsa başardım yürümeyi... hareketler kısıtlı ve devamlı birilerine bağımlı olmak açıkçası çok canımı sıktı çünkü bu kadarını beklemiyordum. Lipo olan yerlerim müthiş ağrıdı ve hala da azalarak ağrımaya devam ediyor. Perşembe günü biraz daha iyiydim ve dik yürüyebiliyordum. yalnız şu narkozdan dolayı sürekli gıcık tutması başladı bu sefer de...herşeye rağmen bu ameliyatı olduğuma pişman değilim
o kadar acıyı çekince daha aynaya bugün bakabildim. sonuç şimdi bile çok iyi görünüyor. Oğlum "anne bir porsiyon gittin, yarım porsiyon geldin" diyor :)))) inşallah birkaç ay sonra da aynaya baktığımda arzuladığım sonucu görebilirim. bana dren takılmadı arkadaşlar. doktorumun yöntemi farklıymış sorduğumda böyle cevap verdi. şimdi biraz ödemim var. ama çok daha iyiyim. hepinizi öpüyorum...