• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

çok geçmiş olsun.bende aranızda yeni sayılırım darısı başıma, hepsine ne kadar ödedin, sorsam sakıncası olurmu ? birde ücreti amelyattan öncemi veriyorsunuz, sonramı kime ödüyorsunuz merak ettim. lütfen beni aydınlatırsanız bu konuda sevinirim. :26:

ben ücreti paylaşmasam daha doğru olur diye düşünüyorum canım ama ünv. hastaneleri özelden daha uygun bu bir gerçek. ücreti peşinen ödedim ben.

görhan 2 hanım ameliyatınız en iyi şekilde geçer inşeallah Rabbim yardımetsin
bayırgülü hanım sizinde kurtulduğunuza sevindim darısı bana ve isteyen herkese
arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim sorunum karında var ama daha çok mide kısmımda acaba buşekilde ameliyat olan varsa paylaşabilirmi acaba

mide de nasıl bir sorun var cnm?

Canımcım çok geçmiş olsun, eeee sıkıntı çekmeden öyle beleşe güzelleşmek olurmu. Benimde ameliyattan sonra midem çok bulanmıştı tatlım. Canımcım inşallah tez toparlanırsın. Şimdi kendini fazla yormadan iyice dinlenme safhasındayız, naz yapma safhası :16:

evet, bugün oğlum bana harika yemekler yaptı :)hep ben mi yapıcam dimi ama :9:bir de şu bir gerçek ki insanın evi gibisi yok...

çok çok geçmiş olsun
10 güne baya toparlarsın
bende 2 gece hastanede kalmıştım
ik yürüme feci zordu
eve L şeklinde geldim
ne yaptım kendime falan dedim
ama heeepsi geçti :)
sonucu güzel

aynen o ilk yürüme faciası esnasında saniyelik bir pişmanlık yaşadığımı itiraf etmeliyim. ama şimdi hızla iyileşeceğiz inşallah :)

haydi bakalımmm ameliyat günüm belli olduu kızlarr :32: 26 şubat kendimi tatlı dr.um berker beye teslim edicem :16: korkuyorum ama mutluyum 18 yıllık hayellerim gerçekleşicek NOLUR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN şimdiden sigarada terkedildii:20:

haydi bakalımmm ameliyat günüm belli olduu kızlarr :32: 26 şubat kendimi tatlı dr.um berker beye teslim edicem :16: korkuyorum ama mutluyum 18 yıllık hayellerim gerçekleşicek NOLUR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN şimdiden sigarada terkedildii:20:

Hade bakalım sende fıstıklar kervanına katılacaksın, hiç korkulacak gibi deği canım anlamadan olup bitiyor. Dualarımız seninle olacak rahat ol canım :16:

Kutlama yap sevgili arkadaşım:) hayallerinin peşinden gidiyorsun daha güzeli var mı? Korkma ve gerilme:) herkese söylediğim gibi; siz gerilmeyin doktor sizi gerecek zaten:) Bol şans:46:

arkadaşlar estetik ameliyatı olanlara hibiskus çayı öneriyorlar ödem için ama dr.umuza danışın tabii bende danışıcam olduktan sonra içebilirmiyim diye hatta ben bi kaç gündür içiyorum tadıda güzel :68:

Hibiskus bağışıklığı güçlendirir ve yoğun c vitamini içerir ancak ödem çözücü özelliğinden emin değilim. Bir de ne olur size önerilen her bitkiyi hemen denemeyin zira allerjen olabilir ve böyle bir durumda vücudunuz sadece kırmızı alerji lekesi dökmek dışında da tepki verebilir. Doğa her şeyin çaresini içerisinde bulunduruyor desek de aynı zamanda tehlikeli bir saatli bombadır. Bilmediğiniz tanımadığınız bitkiden uzak durun arkadaşım:)

Merhaba arkadaşlar, az önce eve geldim. Ameliyatım çok başarılı geçti. Ancak ağrı eşiğim .çok düşük olduğu için biraz sıkıntı yaşadım.Şuan gayet iyiyim. Ağrıdan aynaya bakamamıştım, bugün sabah baktığımda sonuç çok iyi görünüyor. Darısı diğe tüm olacak arkadaşlara.:16:

Gelmiş geçmiş oldu inşallah:) en kısa zamanda kendini çok iyi hissedersin inşallah.:nazar:

kızlar ben de tecrübelerimi, ameliyat olacak arkadaşlar için kısaca paylaşayım; ben Eskişehir Osmangazi ünv. tam karın germe, meme küçültme, lipo oldum. salı günü 12.30 gibi bir iğne ile kafamı bi milyon yapıp ameliyathaneye götürdüler. doktorum yakup Karabağlı beni karşıladı, çizimlerimi orada yaptı, hemen ameliyathaneye aldılar, uyudum uyandım, odama geldiğimde saat 18.15 miş. ama tam bir uyanma ne yazık ki olamadı, sürekli bulantı ve kusmalarım oldu. çarşamba öğle saatlerindeki ilk yürütme girişimleri başarısız oldu, hop geri yatırdılar. iki saat kadar sonra birkaç adım da olsa başardım yürümeyi... hareketler kısıtlı ve devamlı birilerine bağımlı olmak açıkçası çok canımı sıktı çünkü bu kadarını beklemiyordum. Lipo olan yerlerim müthiş ağrıdı ve hala da azalarak ağrımaya devam ediyor. Perşembe günü biraz daha iyiydim ve dik yürüyebiliyordum. yalnız şu narkozdan dolayı sürekli gıcık tutması başladı bu sefer de...herşeye rağmen bu ameliyatı olduğuma pişman değilim :21: o kadar acıyı çekince daha aynaya bugün bakabildim. sonuç şimdi bile çok iyi görünüyor. Oğlum "anne bir porsiyon gittin, yarım porsiyon geldin" diyor :)))) inşallah birkaç ay sonra da aynaya baktığımda arzuladığım sonucu görebilirim. bana dren takılmadı arkadaşlar. doktorumun yöntemi farklıymış sorduğumda böyle cevap verdi. şimdi biraz ödemim var. ama çok daha iyiyim. hepinizi öpüyorum...:54:

canım hadi bak geldi geçti :) şimdi biraz naz yapma zamanı ;)tadını çıkar
sonuçlar seni çook mutlu edecek inşaallah :)

Kızlar Ercan bey aradı, sabah 7 de hastanede olacağım, kısmetse 9 da ameliyatta olacağım. Dualarınız benimle olsun 😉 Kendimi iyi hisseder hissetmez yazarım sizlere. Sevgiler ❤️ Gülşah

gorhan cıım şimdiden geçmiş olsun
dualarımız seninle
çook güzel bir amlyt olur inş...sonuçlar seni menun mutlu eder:)
Allaha emanet ol,iyi hissedince mutlaka yaz lütfen :54:

Kızlar Ercan bey aradı, sabah 7 de hastanede olacağım, kısmetse 9 da ameliyatta olacağım. Dualarınız benimle olsun 😉 Kendimi iyi hisseder hissetmez yazarım sizlere. Sevgiler ❤️ Gülşah

Tatlım bol şans:) dualar da yürekler de seninle:)

Cnm hayırlısı ile gir çık herşey çok güzel olacak dualarımız seninle sakın korku heyecan yapma bak ben Çarşamba oldum şimdi bayan bayana eğlenmeye gidiyoruz :))) çok öpüyorum haberlerini bekliyoruz ;)

Elifnaz lütfen kendine biraz daha iyi davran. Dikkatli ol tatlım:)

s.evren kararın hayırlı uğurlu olsun :)
dualarımızda artık sen de varsın :54:

görhan 2 hanım ameliyatınız en iyi şekilde geçer inşeallah Rabbim yardımetsin
bayırgülü hanım sizinde kurtulduğunuza sevindim darısı bana ve isteyen herkese
arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim sorunum karında var ama daha çok mide kısmımda acaba buşekilde ameliyat olan varsa paylaşabilirmi acaba

Hamu merhaba
senin mide de ne gibi bir sorun var bilmiyorum.
yakın zamanda fotoğraflarımı paylaşıcam o zaman görürsün benim midemin üzerinde avuç içi kadar bir yumru gibi bişiy vardı.ben onu yağ sanıyordum.Ercan beye ilk muayeneye gittiğimde gösterdim bu yağmı bunu da alırmısınız dedim.o bariz fıtık,onuda hallederiz dedi.
şu an mide kısmım da o yumru yok :)
eğer seninde benzer bir sorunsa doktoruna belirt halleder bence :)

Son düzenleme:
Hamu merhaba
senin mide de ne gibi bir sorun var bilmiyorum.
yakın zamanda fotoğraflarımı paylaşıcam o zaman görürsün benim midemin üzerinde avuç içi kadar bir yumru gibi bişiy vardı.ben onu yağ sanıyordum.Ercan beye ilk muayeneye gittiğimde gösterdim bu yağmı bunu da alırmısınız dedim.o bariz fıtık,onuda hallederiz dedi.
şu an mide kısmım da o yumru yok :)
eğer seninde benzer bir sorunsa doktoruna belirt halleder bence :)

Aynen bendede varmış, yumru kadar kocaman bir fıtık aldım dedi Ercan bey, kesin Hamu seninde öyledir fıtıktır.

kızlar bu gün tam 10 hafta oldu
çok şiştim yine bu gün :(
ve acaip bir ağrı var bende.
ben biraz nazlı mı çıktım diyorum ama inanın ciddi canım yanıyor :(
özellikle göbek deliğinin olduğu kısım çok acıyor
belki çok şiştiğim için kaslar geriliyordur ve bunun acısıdır bilmiyorum tek bildiğim böyle devam ederse dayanamam :(

Son düzenleme:
ameliyata girecek tüm arkadaşlara herşey mükemmel gitsin inşallah :16:

iyi haberlerinizi bekliyoruz hadi kesilin biçilin gelin

belki çok şiştiğim için kaslar geriliyordur ve bunun acısıdır bilmiyorum tek bildiğim böyle devam ederse dayanamam :(

ne oldu yaa iki gün önce süperdin hay allah incele bakalım göbek deliğini varmı açılma kızarıklıkk

Canım benim ne diye şiştinki, öyle aralıklarla 10 haftadan sonrada zaman zaman şişkinlik oluyormu yoksa bu ilkmi? Yoksa yediklerin şişirmiş olmasın ama olumsuz düşünmeyelim tatlım biraz yürüsen belki iyi gelir, inşallah tez geçer tatlım:53:

Son düzenleme:
Back