Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evet canımcım o saatte eve gelmiştim. Gelemeye niyetlenmen gelmiş kadar oldun canım, çok teşekkürler. İnşallah iyice bir toparlayalım inşallah dışarda biryerde buluşuruz tatlım.

ortada yara yapma ihtimali yüksek yana kullan risk alma hadi iyileşin toplanıp yemeğe gidelimmm başlık olarak:)))

Geçen akşam bir arkadaşımla Kadıköyde bir yere gittik hem fiyatı uygun hem fasıl mezeler yemekler oraya toplanırız süper olur eskilerede facede telde derimmm ohhhh mekan estetikli hatun topluluğu görsünnn

Tatlım çok geçmiş olsun. Tez zamanda toparlanmanın dileği ile.

Kız sen yeni aml olmadınmı ne bu çene :) geçmiş olsun canım enerjine hayran kaldım ameliyathaneye telefon alsalar ordada yazacaktın nerdeyse.bu arada popomdaki yeni dikişi patlatmış olmanın şokundayım(

Nolac yok artık tatlım ya napiyon bacım sen. Kararlisin koydurucan silikonu tekrar:)

Karar verdim kendimi doktoruma teslim edicem cok buyuk cesaret gostererek cuma aml gunu almak icin dr.umka görüşmeye gidicem kizlar bende fıstık olursam bulustugunuzda benide araniza alirmisiniz ?:18:

Kızlar resim ekledim, dün çekildim bugün ameliyat olalı tam bir hafta olacak. Fakat moralim çok bozuk. Resimlere bakıp yorum yaparsanız sevinirm, özellikle tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var

Son düzenleme:
Karar verdim kendimi doktoruma teslim edicem cok buyuk cesaret gostererek cuma aml gunu almak icin dr.umka görüşmeye gidicem kizlar bende fıstık olursam bulustugunuzda benide araniza alirmisiniz ?:18:

Herşeyin hayırlısı olsun canım ama eğer düşünüyorsan bekleme bence. Ben 20 yıl bekledim de noldu. Tüm gençliğim göbeğimi örtmekle geçti. Üstelik şimdi tıpta karın germede epey bir ilerleme var. Hayrılısı olsun inşallh.

Kızlar resim ekledim, dün çekildim bugün ameliyat olalı tam bir hafta olacak. Fakat moralim çok bozuk. Resimlere bakıp yorum yaparsanız sevinirm, özellikle tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var

canımm bende azıcık tecrübeliyim galiba :)
bi bakalım güzel fotolarına :))

tatlım özel mesaj yazacaktım sana yazamadım posta kutun doluymuş:)

Kızlar bayırgülünden haber alan var mı? Benim kafamdaki takvime göre ya bugün ya 22 şinde de birilerinin operasyonu vardı. Imdat şuurunu kaybedene şuur nakliden Dr tanıyan var mı?

Bayırgülü Ercan beye olmadı ameliyatı ve memorialde de değil. Belki yattığı hastahanede net imkanı yoktur. Eve gelince bilgi verir. Hemende panik mi yaptık ne

yakında ameliyat olacaklar vardı ama bende karıştırdım kimlerse parmak kaldırsın

Selam kızlar ben hastaneden 12 de çıktım ve evime geldim çok şükür...
Şu anda yatıp dinleniyorum.. Ağrım sızım yok ama lazer liponun deliklerinde hareket ettikçe acı var onun dışında İyiyim. kızlar belim süper oldu incecik eve gelince annem ve kardeşim şaşırdılar o kadar ince duruyorki ama diğer yerleri henüz anlayamadım sanırım ödem olup şişecekmişim onu bekliyorum inşallah çok şişmem... Hepinize sevgiler 😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…