Canım benim çok geçmiş olsun. Lazer lipo hakkında hiç bilgim yok ama sanırım normalmış bu şişmeler. İnşallah en kısa sürede iner şişlerin.
İnşallah cnm şişmek çok sinir bozucu inşallah çabuk geçer şişme dışında gayet İyiyim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim çok geçmiş olsun. Lazer lipo hakkında hiç bilgim yok ama sanırım normalmış bu şişmeler. İnşallah en kısa sürede iner şişlerin.
benim tanımam lazım mammazia seniii ne pozitif insansın hayranım sana
Elifim öyle şişeceksin ki beyazda ki hüsmen gibi olacaksın:)))ama geçecek sen rahat ol emi bak ben iki kere lipo oldum ilkini başka doktora ikincisini baycana hep aynı sonuç ödem lipoda kaçınılmaz[/QUOT
Akşam akşam çok iyi moral oldu buuu ( peki ne kadar sürede geçerki??? Bide bu morluk için olan kremi ne zaman kullanmaya başlayayım..
Jelesec özel mesaj hakkım bi gelsin yazarı telefonumu:)
Araşırız, tanışırız:)
Elifim öyle şişeceksin ki beyazda ki hüsmen gibi olacaksın:)))ama geçecek sen rahat ol emi bak ben iki kere lipo oldum ilkini başka doktora ikincisini baycana hep aynı sonuç ödem lipoda kaçınılmaz[/QUOT
Akşam akşam çok iyi moral oldu buuu ( peki ne kadar sürede geçerki??? Bide bu morluk için olan kremi ne zaman kullanmaya başlayayım..
bak ne şanslısınız ki tecrübe eden biri olarak yazıyorum eskiden inan ben volta atardım cevap için bende lipo ödemi uzun sürdü bu değişir kişiden kişiye tabi karın germem de ödem çok azdı mesela ödem çayını iç su iç morluk 15.günde geçti ödem 1.ay 1,5. ay sürdü bende
Arkadaslar bir sorum olacak. Hastahane de fazladan kalmak istedigimiz günler icin ekstra fiyat mi ödüyoruz. Ben Avrupa yakasin da kalacagim direnler ve dikisli halimle Anadolu yakasina gidip gelmek istemiyorum. Direnler herhalde 3 günde cikiyor, ben de o sürecte hastahanede kalmak istiyorum. Bilginiz var mi?
Elifim öyle şişeceksin ki beyazda ki hüsmen gibi olacaksın:)))ama geçecek sen rahat ol emi bak ben iki kere lipo oldum ilkini başka doktora ikincisini baycana hep aynı sonuç ödem lipoda kaçınılmaz
Ay elifnaz canının derdinde ben makaradayım. Elifnazım çok özür diliyorum senden ama gözümden yaş geldi gülmekten, kendimi düşündüm zaten bidon gibiyim bir de lipo yaptırıp şişersem beni ipe bağlayıp arabanın tavanında getirirler eve herhalde:)))
canım dr ye söylersen indirim yaptırıyor tlbden biliyorummm olmadı jelesec apart geceliği 100.tl
Valla sen de kalmak daha mantikli, simdi Ercan bey den mail geldi ekstra geceler icin 100 euro dedi :)))
gel gel benim apart ucuz:))))ataşehirde uygun apart yada öğretmen evi var tarihin netleşsin bakarız
Herşeyin hayırlısı olsun canım ama eğer düşünüyorsan bekleme bence. Ben 20 yıl bekledim de noldu. Tüm gençliğim göbeğimi örtmekle geçti. Üstelik şimdi tıpta karın germede epey bir ilerleme var. Hayrılısı olsun inşallh.
amin canım yarın gün almaya gidicem bakalım inş. pişman olmam:44: resimleri göremiyorum ben ne yapmam lazım?
CAnım arkadaş olduklarının resimlerini görebilirsin. Ben sana arkadaşlık gönderdim
Aydaxx sen fotoğraf koymamismiydin sekercim?
CAnım arkadaş olduklarının resimlerini görebilirsin. Ben sana arkadaşlık gönderdim
Valla sen de kalmak daha mantikli, simdi Ercan bey den mail geldi ekstra geceler icin 100 euro dedi :)))
Hala sargıların içinde de ondan. Dikişlerle uğraşıyorum hala bitmek üzere. Bitince koyucam canım.