Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok geçmiş olsun canım bundan sonra artık bol bol dinleneceksin, kendine dikkat edeceksin ve kendini yormayacaksın. Sonrada güzel bedeninin keyfini süreceksin.

Kız sen yeni aml olmadınmı ne bu çene :) geçmiş olsun canım enerjine hayran kaldım ameliyathaneye telefon alsalar ordada yazacaktın nerdeyse.bu arada popomdaki yeni dikişi patlatmış olmanın şokundayım(

Kız sen yeni aml olmadınmı ne bu çene :) geçmiş olsun canım enerjine hayran kaldım ameliyathaneye telefon alsalar ordada yazacaktın nerdeyse.bu arada popomdaki yeni dikişi patlatmış olmanın şokundayım(

Nolac şaka gibisin be şekerim. Ağrın sızın var mı? Ne yapmak gerekiyor sana acaba ki?

Canım ya bu ne aksilik, herhalde popoda dikiş çok zor bişey. İnşallah kendi kendine kapanır tatlım. Geçmiş olsun

Ya sen de bir dikişlerine dikkat edemedin gitti ha. Daha dikkatli otur lütfen canım yaaa. :)

Şu an biraz ağrım var iyi olunca yazarım hepinize çok teşekkürler 😘

Geçmiş olsun gülüm 1 ay hiç bir iş yapma bu tavsiye 2 aydır halen dikişlerle uğraşan birinden gelmekte. Aml sonrası daha dikkat etmek gerek arkadaşlar.
Bütün aml olan arkadaşlara geçmiş olsun sakın 1 ay zorlamayın kendinizi.

Kızlar, bu korse ne zaman çıkacak. Offf çok sıkıntı veriyor bana. Birde kas altı slikon takanlara sormak istiyorum, bir göğüsümde sıkıntı yok ama diğeri bazı hareketlerde hala cayır cayır yanıyor

Oldu da bitti masallah :) Cok cok gecmis olsun, bundan sonra kendine cok dikkat et iyiyim diye hemen ayaklanma anin tadini cikart :)

Off bu ne aksiliktir böyle ama popo iste ne kadar dikkat edeceksin ki oturmak istesen nerenle oturacaksin? Insallah tez zamanda kapanir.

Canim benim okudugum kadariyla sanirim 1 ay takiyorsun. Ercan bey kontrollerde sana söyler. Canim ya cok yeni degil mi bence yanmasi da normaldir. Daha 1 hafta olmadi. Senin lolipop kesisi ve diklestirme de olmustu degil mi?

Canim benim okudugum kadariyla sanirim 1 ay takiyorsun. Ercan bey kontrollerde sana söyler. Canim ya cok yeni degil mi bence yanmasi da normaldir. Daha 1 hafta olmadi. Senin lolipop kesisi ve diklestirme de olmustu degil mi?

Evet canımcım, lolipop ve dikleştirme kas altı slikon olduğu için herhalde. Ercan beye mail attım ama adam bende bıktı herhalde cevap vermedi henüz

İki kez karın gerdirdim göğüs yaptırdım liponun her türlüsü mevcut ben böyle bişey görmedim:) anam benim popo dikiş tutmuyor valla doktor ikisini yapıştır dedi adam ne desin artık:))

İyi olmanıza sevindim, gerginliğimi aldı yazdıklarınız. Kendinize dikkat edin, sevgiler ;-)

en az bir ay
ama merak etme 10 gün kadar sonra korseye alışıp ondan vazgeçemeyeceksin
ilk zamanlar korse yakıyo batıyo nefes aldırmıyo ama alışıyorsun

elifnaz hanım çok geçmiş olsun hayırlı bir şekilde kurtulduğunuza sevindim

Oldu da bitti masallah :) Cok cok gecmis olsun, bundan sonra kendine cok dikkat et iyiyim diye hemen ayaklanma anin tadini cikart :)

İyi olmanıza sevindim, gerginliğimi aldı yazdıklarınız. Kendinize dikkat edin, sevgiler ;-)

Sevgili bayanlar size ameliyat sürecimden bilgi vermem istiyorum:
Ben bu gün lazer lipo ve mini karın germe ameliyatına girdim çok şükür çok güzel bir ameliyat geçirdim yemeğimi yedim tek başıma gezdim hiç sıkıntı çekmedim akşam Dr um geldi fıstık gibi yaptım seni dedi 3.5 kilo yağ almış ve karın germe yapmamış sadece sezeryan izini düzeltmiş baktı etti çok düzgün olduğu için gerek olmadığını söyledi lazer lipo yeterli gelmiş.. Bende dikiş olmadığı için ağrım sızım yok çok İyiyim inşallah sonucu da iyi olur...
Mesaj yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim 😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…