• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Akılları fikirleri boğaz brnim kalça silikonlarını çıkarırken bile baycan oradaki adamlara tatlı ısmarlamaktan bahsediyordu bu arada kızlar orda uyanık olmak çok enteresandı:)

Canım benim ayarlarsak sen burdayken buluşuruz. Bu arada ameliyathane çok boş ve soğuk bir yeri ben çok ürktüm, neyseki Ercan bey fazla bekletmedi bir 5 dak kaldım orda öyle. Sen tabii epey bir kalmışsındır.:30:

Günaydın kızlar ben hastaneye geldim odama yerleştim bakalım nasıl bir süreç olacak... Ayrıntıları an ve an yazacağım takipte kalın :)))

Günaydın kızlar ben hastaneye geldim odama yerleştim bakalım nasıl bir süreç olacak... Ayrıntıları an ve an yazacağım takipte kalın :)))

CAanım allah yardımcın olsun. Hemşire gelip kan alacak. Ercan bey gelip çizecek seni :52: Sonra yatakta oyalanacaksın. O acı şurubu içeceksin herşeyi toz pembe gömek için:52: sonra ameliyathaneye gidiş. Orada uyuyacaksın odanda uyanacaksın ve sonuç. fıstık gibim taş gibim olacaksın :16: Canikom sakın heyecan yapma korkulacak birşey yok canım rahat ol :34:

CAanım allah yardımcın olsun. Hemşire gelip kan alacak. Ercan bey gelip çizecek seni :52: Sonra yatakta oyalanacaksın. O acı şurubu içeceksin herşeyi toz pembe gömek için:52: sonra ameliyathaneye gidiş. Orada uyuyacaksın odanda uyanacaksın ve sonuç. fıstık gibim taş gibim olacaksın :16: Canikom sakın heyecan yapma korkulacak birşey yok canım rahat ol :34:

Aynen dediğin gibi çizildim acı şurubu içtim gidiyorum sarhoşum :))

Hoşçakalın beni bekleyin hepinizi öpüyorum sevgiler...😘

Canım şu anda uyuyorsun büyük bi ihtimal Rabbim hayırlısıyla ameliyatını sağlıklı bi şekilde geçirsin.İyi haberlerini beliyoruz... emin ol ben takipteyim....merak ve heyecan da yanında valla.

Arkaşlar şu anda yatağıma uzunmış anın keyfini çıkartıyorum :))
Ameliyatım süper geçti gerçekten dediğiniz gibi çok rahattı sorunsuz önce güzel bir deli önlüğümü giydim sonra 😘Ercan bey heryeri çizdi etti sonra acı bir su içirdiler yarı sarhoş bakmaya başladım... Sonra ameliyata.... ameliyathane çok soğuktu dondumm şaşkın şaşkın bakarken doktorumu gördüm hayal meyal derken uyumusum... Uyandığımda odamdaydım yarı uyur yarı uyanık bütün vücudum sallanıyordu yok böle bir titreme hemen üstümü örttüler klima son gaz1 saate yakın sinir bozucu bir titreme ve ağrıyla başbaşa kaldım :(( sonra ağrı kesici vurdularda kendime geldim çok şükür şimdi yemeğimizde yedim oohhh değmeyin keyfime...
Bu süreçte yanımda olan siz dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum hepinize kocaman öpücükler ve sevgiler yolluyorum 😘😘😘

Back