Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hadi geçmiş olsun canim atlattin çok şükür:))

Kızlar bayırgülünden haber alan var mı? Benim kafamdaki takvime göre ya bugün ya 22 şinde de birilerinin operasyonu vardı. Imdat şuurunu kaybedene şuur nakliden Dr tanıyan var mı?

Sıra bende galiba 22 sinde, hem heyecan hem korku bütün duyguları birarada yasıyorum. Allahım sen bana yardımcı ol, dualarınızı cuma itibariyle bana göndermeye başlayın lütfen

Canım geçmiş olsun. Şimdi güzelce dinlen.

Oh masallaah darısı basımıza :18:

Sıra bende galiba 22 sinde, hem heyecan hem korku bütün duyguları birarada yasıyorum. Allahım sen bana yardımcı ol, dualarınızı cuma itibariyle bana göndermeye başlayın lütfen

Ayyy sıradaki fıstık adayı da gerginleşmeye başlamış bile:) gorhancığım bak herkes keman teli gibi geriliyor geriliyor sonra bir uyanıyorlar şen bülbüllere dönüşmüş olarak:) ama işin raconu bu sanırım, gerilme güzelim bırak onu doktor yapsın:) sen fıstık ol sonra gel burada cıvılda:) dualarımız seninle.

CAnım tüm dualarım seninle olacak. Korkma canım ameliyatta zaten birşey anlamıyorsun, sonra narkozun etkisi herkesde farklı oluyor benim midem bulanmıştı onun dışında ağrı sancı falan hiçbirşey hissetmedim. Sadece yataktan kalkma biraz zahmetli oluyor. İnşallah herşey güzel geçecek canım, allah yardımcın olsun

Son düzenleme:

sonrası ödem olacak canım panic yapma ödem çayı verdiyse kullan araba çarpmış gibi olur yağ alınan yerler benim mosmordu:)

:))emin ellerde ve iyi bir hastanede ameliyatını olacaksın rahat ol canım tüm topiğin duaları senle ve olacak arkadaşlarla

QUOTE=Elifnaz41;34111893]Selam kızlar ben hastaneden 12 de çıktım ve evime geldim çok şükür...
Şu anda yatıp dinleniyorum.. Ağrım sızım yok ama lazer liponun deliklerinde hareket ettikçe acı var onun dışında İyiyim. kızlar belim süper oldu incecik eve gelince annem ve kardeşim şaşırdılar o kadar ince duruyorki ama diğer yerleri henüz anlayamadım sanırım ödem olup şişecekmişim onu bekliyorum inşallah çok şişmem... Hepinize sevgiler 😘[/QUOTE]

çok geçmiş olsun canıcım. Sen yinede yorma kendini, dinlenme bak

Guzel temennileriniz için coook tesekkur ederim doktor germeden ben kendi kendimi gerdim fazlasıyla ) inşallah rahat bir süreç geçiririm pek cok arkadasim gibi ;-)

Sezeryan dısında hiç bı ameliyat olmamış biri olarak anesteziden feci korkuyorum. Sezeryanda birsey anlamamıştım, epiduraldi. Ve ikiz cocuk telaşınız ne ağrı ne sancı hissetmiştim. Evde bırakacağım iki cocuğum vs, saçma sapan seyler geliyor aklıma. Dediğin gibi hersey guzel gecer umarım. Cok teşekkürler canım ;-)

benim tanımam lazım mammazia seniii ne pozitif insansın hayranım sana

Son düzenleme:
Hadi geçmiş olsun canim atlattin çok şükür:))

Oh masallaah darısı basımıza :18:

Canım benim hiç korkup telaşlanma herşey okadar çabuk geçiyorki sen anlayana kadar herşey bitmiş oluyor
Benim 2. Günüm olmasına rağmen hiç acı sancı bişey duymadım. Sonuçlarını düşün ve hayeller kur ben mesela şimdiden incecik olan belimin keyfini sürüyorum :)) darısı başına cnm

Canım benim, anesteziden inan bende çok korkuyordum. Benim alt bronşlarım tıkalı olduğu halde anestezi sorunsuz geçti. Sadece çok fazla aç kaldığımdan düşün en son yemeğimi hatta sadece salata yemiştim saat 19:00 gibi ertesi gün ameliyathanede acil vakalar olduğundan anca saat 15:30 da ameliyathaneye girdim, odaya gelmem 20:00 yani, 24 saat aşkın bir zaman aç kalmıştım eee narkozda yiyince mide bulantısı normal olmalı. Onun dışında hiç bir sıkıntı olmuyor tatlım, aklına öyle şeyler getirme rahat ol ve doktoruna güven önemli olan bu. İnşallah sorunsuz geçer tüm süreç. Bittikten sonra diyeceksinki boşuna bu kadar korkmuşum, ben şahsen öyle dedim

Kızlar ben şişmeye başladım ayaklarım balon gibi ((

Heh iyiyim süperim derken kendine nazar degdirdin :) Canim sismen normal lazer lipo oldun, zamanla sistigin gibi geri inersin telas yapma. Ben bugün sabah kaslarimi aldirdim bende alerji var ve kasimin üzerinde bir kac baloncugum hala duruyor ki sen ameliyat oldun.

Haklısın galiba nazar değdi... İnşallah dahada şişmem ...

Haklısın galiba nazar değdi... İnşallah dahada şişmem ...

Elifim öyle şişeceksin ki beyazda ki hüsmen gibi olacaksın:)))ama geçecek sen rahat ol emi bak ben iki kere lipo oldum ilkini başka doktora ikincisini baycana hep aynı sonuç ödem lipoda kaçınılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…