Selam kızlar ben hastaneden 12 de çıktım ve evime geldim çok şükür...
Şu anda yatıp dinleniyorum.. Ağrım sızım yok ama lazer liponun deliklerinde hareket ettikçe acı var onun dışında İyiyim. kızlar belim süper oldu incecik eve gelince annem ve kardeşim şaşırdılar o kadar ince duruyorki ama diğer yerleri henüz anlayamadım sanırım ödem olup şişecekmişim onu bekliyorum inşallah çok şişmem... Hepinize sevgiler 😘
Kızlar bayırgülünden haber alan var mı? Benim kafamdaki takvime göre ya bugün ya 22 şinde de birilerinin operasyonu vardı. Imdat şuurunu kaybedene şuur nakliden Dr tanıyan var mı?
Şu anda yatıp dinleniyorum.. Ağrım sızım yok ama lazer liponun deliklerinde hareket ettikçe acı var onun dışında İyiyim. kızlar belim süper oldu incecik eve gelince annem ve kardeşim şaşırdılar o kadar ince duruyorki ama diğer yerleri henüz anlayamadım sanırım ödem olup şişecekmişim onu bekliyorum inşallah çok şişmem... Hepinize sevgiler 😘
yakında ameliyat olacaklar vardı ama bende karıştırdım kimlerse parmak kaldırsın
Sıra bende galiba22 sinde, hem heyecan hem korku bütün duyguları birarada yasıyorum. Allahım sen bana yardımcı ol, dualarınızı cuma itibariyle bana göndermeye başlayın lütfen
Sıra bende galiba22 sinde, hem heyecan hem korku bütün duyguları birarada yasıyorum. Allahım sen bana yardımcı ol, dualarınızı cuma itibariyle bana göndermeye başlayın lütfen
Ayyy sıradaki fıstık adayı da gerginleşmeye başlamış bile:) gorhancığım bak herkes keman teli gibi geriliyor geriliyor sonra bir uyanıyorlar şen bülbüllere dönüşmüş olarak:) ama işin raconu bu sanırım, gerilme güzelim bırak onu doktor yapsın:) sen fıstık ol sonra gel burada cıvılda:) dualarımız seninle.
CAnım tüm dualarım seninle olacak. Korkma canım ameliyatta zaten birşey anlamıyorsun, sonra narkozun etkisi herkesde farklı oluyor benim midem bulanmıştı onun dışında ağrı sancı falan hiçbirşey hissetmedim. Sadece yataktan kalkma biraz zahmetli oluyor. İnşallah herşey güzel geçecek canım, allah yardımcın olsun
:))emin ellerde ve iyi bir hastanede ameliyatını olacaksın rahat ol canım tüm topiğin duaları senle ve olacak arkadaşlarla
Ayyy sıradaki fıstık adayı da gerginleşmeye başlamış bile:) gorhancığım bak herkes keman teli gibi geriliyor geriliyor sonra bir uyanıyorlar şen bülbüllere dönüşmüş olarak:) ama işin raconu bu sanırım, gerilme güzelim bırak onu doktor yapsın:) sen fıstık ol sonra gel burada cıvılda:) dualarımız seninle.
Hadi geçmiş olsun canim atlattin çok şükür:))
Oh masallaahdarısı basımıza :18:
Sezeryan dısında hiç bı ameliyat olmamış biri olarak anesteziden feci korkuyorum. Sezeryanda birsey anlamamıştım, epiduraldi. Ve ikiz cocuk telaşınız ne ağrı ne sancı hissetmiştim. Evde bırakacağım iki cocuğum vs, saçma sapan seyler geliyor aklıma. Dediğin gibi hersey guzel gecer umarım. Cok teşekkürler canım ;-)
Kızlar ben şişmeye başladım ayaklarım balon gibi((
Heh iyiyim süperim derken kendine nazar degdirdin :) Canim sismen normal lazer lipo oldun, zamanla sistigin gibi geri inersin telas yapma. Ben bugün sabah kaslarimi aldirdim bende alerji var ve kasimin üzerinde bir kac baloncugum hala duruyor ki sen ameliyat oldun.
Kızlar ben şişmeye başladım ayaklarım balon gibi((
Haklısın galiba nazar değdi... İnşallah dahada şişmem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?