• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evet canımcım o saatte eve gelmiştim. Gelemeye niyetlenmen gelmiş kadar oldun canım, çok teşekkürler. İnşallah iyice bir toparlayalım inşallah dışarda biryerde buluşuruz tatlım. :32:

Canım, bugününe şükür. Burada seninle sohbet bile edememiştim ama ameliyatın sonrası yaşadığın tüm sıkıntıları öğrendikçe yüreğim ağzımda dualar gönderdim diğer tüm buradaki arkadaşların,ablaların gibi. Sen yaşadıklarını yabana atma ne olursun, tabii ki nefesini daha dikkatli kullanmalısın. Narkoz içinde bulunduğun durumu biraz daha zorlaştırmış olabilir. Dinlenmeye ve nitelikli beslenmeye dikkat et lütfen. Bak biz sıradaki ablalarına anlatacak paylaşacak çok maceran var:1: şimdi artık sağlığının ve yeni bedeninin tadını yavaş yavaş çıkartma zamanı:) Kendine iyi davran ve bir daha ne kendini ne bizi üzme olur mu:)

Oyyy canım beni yerim ben senin gibi şeytanı :52:Ne güzel yazmışsın yine, valla tatlım bende aynen snein dediğin gibi yapıyorum, bugüne kadar yapmadığım tüm nazlarımın acısını şimdi çıkarıyorum. Pek bi keyifli oluyor benden söylemesi :27:

ortada yara yapma ihtimali yüksek yana kullan risk alma hadi iyileşin toplanıp yemeğe gidelimmm başlık olarak:)))

Geçen akşam bir arkadaşımla Kadıköyde bir yere gittik hem fiyatı uygun hem fasıl mezeler yemekler oraya toplanırız süper olur eskilerede facede telde derimmm ohhhh mekan estetikli hatun topluluğu görsünnn:1:

Benim hastane kostümüm kadar şık olanı yoktur eminim:) dizden göğüse kadar korse üstünde danteli kilot en üsttede askılı tişört;)) kalçamdakiler yüzünden ne taptığımı biliyormuydum acaba:)

Moda Spor klubünü biliyorum canım. Açık büfe sabah kahvaltısına gitmiştim geçen sene çok kalabalıktı ve pek bir ilgisizdi garsonlar. Fakat tabii akşam yemeği farklı olabilir. Önemli olan zaten birlikte olmamız, biz heryeri güzelleştiririz :16:

Arkaşlar şu anda yatağıma uzunmış anın keyfini çıkartıyorum :))
Ameliyatım süper geçti gerçekten dediğiniz gibi çok rahattı sorunsuz önce güzel bir deli önlüğümü giydim sonra 😘Ercan bey heryeri çizdi etti sonra acı bir su içirdiler yarı sarhoş bakmaya başladım... Sonra ameliyata.... ameliyathane çok soğuktu dondumm şaşkın şaşkın bakarken doktorumu gördüm hayal meyal derken uyumusum... Uyandığımda odamdaydım yarı uyur yarı uyanık bütün vücudum sallanıyordu yok böle bir titreme hemen üstümü örttüler klima son gaz1 saate yakın sinir bozucu bir titreme ve ağrıyla başbaşa kaldım :(( sonra ağrı kesici vurdularda kendime geldim çok şükür şimdi yemeğimizde yedim oohhh değmeyin keyfime...
Bu süreçte yanımda olan siz dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum hepinize kocaman öpücükler ve sevgiler yolluyorum 😘😘😘

Tatlım çok geçmiş olsun. Tez zamanda toparlanmanın dileği ile.

Kız sen yeni aml olmadınmı ne bu çene :) geçmiş olsun canım enerjine hayran kaldım ameliyathaneye telefon alsalar ordada yazacaktın nerdeyse.bu arada popomdaki yeni dikişi patlatmış olmanın şokundayım:((

Nolac yok artık tatlım ya:( napiyon bacım sen. Kararlisin koydurucan silikonu tekrar:)

Karar verdim kendimi doktoruma teslim edicem cok buyuk cesaret gostererek cuma aml gunu almak icin dr.umka görüşmeye gidicem kizlar bende fıstık olursam bulustugunuzda benide araniza alirmisiniz ?:18::54:

Kızlar resim ekledim, dün çekildim bugün ameliyat olalı tam bir hafta olacak. Fakat moralim çok bozuk. Resimlere bakıp yorum yaparsanız sevinirm, özellikle tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var :43:

Son düzenleme:
Karar verdim kendimi doktoruma teslim edicem cok buyuk cesaret gostererek cuma aml gunu almak icin dr.umka görüşmeye gidicem kizlar bende fıstık olursam bulustugunuzda benide araniza alirmisiniz ?:18::54:

Herşeyin hayırlısı olsun canım ama eğer düşünüyorsan bekleme bence. Ben 20 yıl bekledim de noldu. Tüm gençliğim göbeğimi örtmekle geçti. Üstelik şimdi tıpta karın germede epey bir ilerleme var. Hayrılısı olsun inşallh. :16:

Kızlar resim ekledim, dün çekildim bugün ameliyat olalı tam bir hafta olacak. Fakat moralim çok bozuk. Resimlere bakıp yorum yaparsanız sevinirm, özellikle tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var :43:

canımm bende azıcık tecrübeliyim galiba :)
bi bakalım güzel fotolarına :))

Herşeyin hayırlısı olsun canım ama eğer düşünüyorsan bekleme bence. Ben 20 yıl bekledim de noldu. Tüm gençliğim göbeğimi örtmekle geçti. Üstelik şimdi tıpta karın germede epey bir ilerleme var. Hayrılısı olsun inşallh. :16:

tatlım özel mesaj yazacaktım sana yazamadım posta kutun doluymuş:)

Kızlar bayırgülünden haber alan var mı? Benim kafamdaki takvime göre ya bugün ya 22 şinde de birilerinin operasyonu vardı. Imdat şuurunu kaybedene şuur nakliden Dr tanıyan var mı?:52:

Selam kızlar ben hastaneden 12 de çıktım ve evime geldim çok şükür...
Şu anda yatıp dinleniyorum.. Ağrım sızım yok ama lazer liponun deliklerinde hareket ettikçe acı var onun dışında İyiyim. kızlar belim süper oldu incecik eve gelince annem ve kardeşim şaşırdılar o kadar ince duruyorki ama diğer yerleri henüz anlayamadım sanırım ödem olup şişecekmişim onu bekliyorum inşallah çok şişmem... Hepinize sevgiler 😘

Back