Akılları fikirleri boğaz brnim kalça silikonlarını çıkarırken bile baycan oradaki adamlara tatlı ısmarlamaktan bahsediyordu bu arada kızlar orda uyanık olmak çok enteresandı:)
Benim hastane kostümüm kadar şık olanı yoktur eminim:) dizden göğüse kadar korse üstünde danteli kilot en üsttede askılı tişört) kalçamdakiler yüzünden ne taptığımı biliyormuydum acaba:)
Fotoğraf yükledim kızlar 3 hafta bitti ameliyat olalı nasıl sizce durum?
Günaydın kızlar ben hastaneye geldim odama yerleştim bakalım nasıl bir süreç olacak... Ayrıntıları an ve an yazacağım takipte kalın :)))
CAanım allah yardımcın olsun. Hemşire gelip kan alacak. Ercan bey gelip çizecek seniSonra yatakta oyalanacaksın. O acı şurubu içeceksin herşeyi toz pembe gömek için sonra ameliyathaneye gidiş. Orada uyuyacaksın odanda uyanacaksın ve sonuç. fıstık gibim taş gibim olacaksın Canikom sakın heyecan yapma korkulacak birşey yok canım rahat ol
CAanım allah yardımcın olsun. Hemşire gelip kan alacak. Ercan bey gelip çizecek seniSonra yatakta oyalanacaksın. O acı şurubu içeceksin herşeyi toz pembe gömek için sonra ameliyathaneye gidiş. Orada uyuyacaksın odanda uyanacaksın ve sonuç. fıstık gibim taş gibim olacaksın Canikom sakın heyecan yapma korkulacak birşey yok canım rahat ol
Günaydın kızlar ben hastaneye geldim odama yerleştim bakalım nasıl bir süreç olacak... Ayrıntıları an ve an yazacağım takipte kalın :)))
Simdiden gecmis olsun:)) Dualarmz seninle...
Hoşçakalın beni bekleyin hepinizi öpüyorum sevgiler...😘
Hoşçakalın beni bekleyin hepinizi öpüyorum sevgiler...😘
sıkıntısız geçsin ameliyatın canım iyi haberlerini bekliyoruz ay heyecanlandımmm
Herşey istediğin gibi olsun dualarımız seninle
Bütün iyilikler, güzellikler yaninda olsun. Belki suan uyuyorsun tüm dualarim ve güzel dileklerim seninle, iyi haberlerini bekliyoruz.
Şu an biraz ağrım var iyi olunca yazarım hepinize çok teşekkürler 😘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?