Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Geçen akşam bir arkadaşımla Kadıköyde bir yere gittik hem fiyatı uygun hem fasıl mezeler yemekler oraya toplanırız süper olur eskilerede facede telde derimmm ohhhh mekan estetikli hatun topluluğu görsünnn

Ya ben çanta hazırlıyorum ne koyacam bilmiyorum???

Çorap, pipet, boğaz pastili koyulması gerekenlerdenmis ameliyat olanlardan okuduğum.

Ya ben çanta hazırlıyorum ne koyacam bilmiyorum???

Banada Jelesec bu konuda bilgi vermişti. Canım kesin gecelik koyma, ordan gecelik veriyorlar yandan çıtçıtlı çok rahat ediyorsun. Terlikte veriyorlar. Pipet al rahat su içersin. Havlu kağıt, ıslak mendil. Boğaz pastilli gıcık yaparsa iyi geliyor. Ameliyathaneden çıkınca üşüyorsun ayağına çorap. Banada bunların hepsini Jelesec söylemişti çok işe yaradı

Benim hastane kostümüm kadar şık olanı yoktur eminim:) dizden göğüse kadar korse üstünde danteli kilot en üsttede askılı tişört) kalçamdakiler yüzünden ne taptığımı biliyormuydum acaba:)

Çorap, pipet, boğaz pastili koyulması gerekenlerdenmis ameliyat olanlardan okuduğum.

Doğrusunu istersen çorap ve çetik dışında götürdüklerimin hepsini eve geri getirdim.Hastanenin geceliği rahat yandan çıtçıtlı

Harika, Kadıköy'de nerde tatlım belki bende biliyorumdur. İnşallah bir toparlanalım hayırlısı ile

Moda spor cülübü canım harikaydı herşey:))))

oooo hepsi akılda tam kalmış aferin

tühhh ben görsem çok gülerdim bak

Moda spor cülübü canım harikaydı herşey:))))

oooo hepsi akılda tam kalmış aferin

tühhh ben görsem çok gülerdim bak

Moda Spor klubünü biliyorum canım. Açık büfe sabah kahvaltısına gitmiştim geçen sene çok kalabalıktı ve pek bir ilgisizdi garsonlar. Fakat tabii akşam yemeği farklı olabilir. Önemli olan zaten birlikte olmamız, biz heryeri güzelleştiririz

akşam fır fırdı etrafta garsonlar arkadaşım işletme sahibini tanıyor belki ondan dolandılar etrafımız da:)))cumartesi akşamı güzeldi fasıl yemek falan olmadı develi yaparız dediğin gibi bizle heryer güzel ameliyatlar bitsin iyileşin kutlamaya

Akılları fikirleri boğaz brnim kalça silikonlarını çıkarırken bile baycan oradaki adamlara tatlı ısmarlamaktan bahsediyordu bu arada kızlar orda uyanık olmak çok enteresandı:)

Ayın 4 üne ayarlayın bende oluyum kocamın burnu yapılırken bende sizlen takılırım:)

Akılları fikirleri boğaz brnim kalça silikonlarını çıkarırken bile baycan oradaki adamlara tatlı ısmarlamaktan bahsediyordu bu arada kızlar orda uyanık olmak çok enteresandı:)

:))))adam rüşvet mi veriyor ameliyathane ekibine tatlı haa:))))

Ayın 4 üne ayarlayın bende oluyum kocamın burnu yapılırken bende sizlen takılırım:)

:)))))olur gelmek isteyen herkes gelsin tek Ercan fana özel değillll ona göre başlıktaki arkadaşlara duyrulur

Evet tatlım hiç farketmez, yeterki hepimiz toparlayalım mutlaka gidecek birsürü yer buluruz. Bize heryer güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…