• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ohhh bol bol keyif yap bakalim sonra bu günlerini ararsin :) O kadar agzi sizi normal canim daha cok yenisin. 15 gün dinlenirim sorun degilde yine de en az 1 ay bence agir kaldirmaman lazim ki bu bende mümkün degil. Ben temizlik firmasinda calisiyorum ve isim sürekli egilip kalkmadan olusuyor. Gögüs de de dikkat gerekiyor ama karin kadar olacagini sanmiyorum. 3 hafta izin alsam gögüs icin yeterlidir diye düsündüm ama karin icin sanmiyorum. Yine de Ercan bey ile görüsüp soracagim. Birde benim 4,5 yasinda findik kurdum var onu da düsünüyorum, digeri kendini kurtardi 15 yasina girecek de kücük daha benim süt kuzum ona kiyamam :)

benide eklermisinz. birde resim koysanız . karın gerenler resim neden koymuyorlar çokmu kötü duruyor :50:

canım sana iyi dinlenmeler arada korseni eşine düzelttir katlanmasın dr demiştir belki ama ben yine hatırlatayım birde çırt çıtlı yeri yana getir

Ohhh bol bol keyif yap bakalim sonra bu günlerini ararsin :) O kadar agzi sizi normal canim daha cok yenisin. 15 gün dinlenirim sorun degilde yine de en az 1 ay bence agir kaldirmaman lazim ki bu bende mümkün degil. Ben temizlik firmasinda calisiyorum ve isim sürekli egilip kalkmadan olusuyor. Gögüs de de dikkat gerekiyor ama karin kadar olacagini sanmiyorum. 3 hafta izin alsam gögüs icin yeterlidir diye düsündüm ama karin icin sanmiyorum. Yine de Ercan bey ile görüsüp soracagim. Birde benim 4,5 yasinda findik kurdum var onu da düsünüyorum, digeri kendini kurtardi 15 yasina girecek de kücük daha benim süt kuzum ona kiyamam :)

Oyyy yesinler fındık kurdunu, küçük çocuk olunca elbette evdede pek keyif yapamayabilirsin. Doğru en az 1 ay ağır kaldırmaman gerek. En iyisi seninde deiğin gibi Ercan beyle bir görüş en iyisini o sana der. Hayırlısı neyse o olsun tatlım inşallah :29:

canım sana iyi dinlenmeler arada korseni eşine düzelttir katlanmasın dr demiştir belki ama ben yine hatırlatayım birde çırt çıtlı yeri yana getir

Evet haklısın canım, çabuk katlanıyor korse sürekli dikkat ediyorum ama çırt çırtın yana geleceğini bilmiyordum iyiki söyledin sağol :16:

Kızlar artık sıra bana geldi yarın bende giriyorum ameliyata düşündükçe mide bulantısı vuruyor valla sarhoş gibiyim dualarınızı eksik etmeyin hepinize şimdiden çok teşekkür ediorum...

bol şans şimdidenn süper geçsin ameliyatın inşallah :)

kelebekliii arkadaşlık gönderdimm merak ediyorum çok seni

Evet tatlım çok iyi olur hepimiz toplanıp harika, şimdiden heyecanlandım :46:

Geçen akşam bir arkadaşımla Kadıköyde bir yere gittik hem fiyatı uygun hem fasıl mezeler yemekler oraya toplanırız süper olur eskilerede facede telde derimmm ohhhh mekan estetikli hatun topluluğu görsünnn:1:

Ameliyat olmadan tuyolari yazıyorum Köseye :-) korse arada düzeltilecek, katlanmasın! Cirt citli kısmı yana getir! Hastaneye pipet ve pastil götür ! Var mı başka artıran :-))

Bir de karar veremedim, hastaneye gecelik mı götürsem pijamamı ?

Geçen akşam bir arkadaşımla Kadıköyde bir yere gittik hem fiyatı uygun hem fasıl mezeler yemekler oraya toplanırız süper olur eskilerede facede telde derimmm ohhhh mekan estetikli hatun topluluğu görsünnn:1:

Harika, Kadıköy'de nerde tatlım belki bende biliyorumdur. İnşallah bir toparlanalım hayırlısı ile :52:

Back