Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh bol bol keyif yap bakalim sonra bu günlerini ararsin :) O kadar agzi sizi normal canim daha cok yenisin. 15 gün dinlenirim sorun degilde yine de en az 1 ay bence agir kaldirmaman lazim ki bu bende mümkün degil. Ben temizlik firmasinda calisiyorum ve isim sürekli egilip kalkmadan olusuyor. Gögüs de de dikkat gerekiyor ama karin kadar olacagini sanmiyorum. 3 hafta izin alsam gögüs icin yeterlidir diye düsündüm ama karin icin sanmiyorum. Yine de Ercan bey ile görüsüp soracagim. Birde benim 4,5 yasinda findik kurdum var onu da düsünüyorum, digeri kendini kurtardi 15 yasina girecek de kücük daha benim süt kuzum ona kiyamam :)
Ohhh bol bol keyif yap bakalim sonra bu günlerini ararsin :) O kadar agzi sizi normal canim daha cok yenisin. 15 gün dinlenirim sorun degilde yine de en az 1 ay bence agir kaldirmaman lazim ki bu bende mümkün degil. Ben temizlik firmasinda calisiyorum ve isim sürekli egilip kalkmadan olusuyor. Gögüs de de dikkat gerekiyor ama karin kadar olacagini sanmiyorum. 3 hafta izin alsam gögüs icin yeterlidir diye düsündüm ama karin icin sanmiyorum. Yine de Ercan bey ile görüsüp soracagim. Birde benim 4,5 yasinda findik kurdum var onu da düsünüyorum, digeri kendini kurtardi 15 yasina girecek de kücük daha benim süt kuzum ona kiyamam :)
canım sana iyi dinlenmeler arada korseni eşine düzelttir katlanmasın dr demiştir belki ama ben yine hatırlatayım birde çırt çıtlı yeri yana getir
Evet haklısın canım, çabuk katlanıyor korse sürekli dikkat ediyorum ama çırt çırtın yana geleceğini bilmiyordum iyiki söyledin sağol
ortada yara yapma ihtimali yüksek yana kullan risk alma hadi iyileşin toplanıp yemeğe gidelimmm başlık olarak:)))
healde şuan hekes seksenleri izliyor ben buradayım
Ben de gelim mi? Çömez lipoları da alıyo musunuz
ha ha ha yerim seni ben gel gel k.k nın en çok banını alan kankam başladın mı spora
Kızlar artık sıra bana geldi yarın bende giriyorum ameliyata düşündükçe mide bulantısı vuruyor valla sarhoş gibiyim dualarınızı eksik etmeyin hepinize şimdiden çok teşekkür ediorum...
başlamadım
ama yarın başlıyorum yürüyüşe..plates için azcık daha beklicem jelom..Acıyo hala etlerim ya:26:
ortada yara yapma ihtimali yüksek yana kullan risk alma hadi iyileşin toplanıp yemeğe gidelimmm başlık olarak:)))
:)))iyi sana birkaç gün izin sonra marş marş yaza bomba gezeceksin sık dişini
benide eklermisinz. birde resim koysanız . karın gerenler resim neden koymuyorlar çokmu kötü duruyor
Oyyy oy inşallah jelom
İstanbula geldiğimde seni bi yemeğe çıkarcam zaten
Evet tatlım çok iyi olur hepimiz toplanıp harika, şimdiden heyecanlandım
canım sana iyi dinlenmeler arada korseni eşine düzelttir katlanmasın dr demiştir belki ama ben yine hatırlatayım birde çırt çıtlı yeri yana getir
Geçen akşam bir arkadaşımla Kadıköyde bir yere gittik hem fiyatı uygun hem fasıl mezeler yemekler oraya toplanırız süper olur eskilerede facede telde derimmm ohhhh mekan estetikli hatun topluluğu görsünnn