• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kızlar banada yardım edin lütfen.elazığda yaşıyorum şu an.üniversite hastanesinde yaptıran var mı hiç.herkes özelde mi yaptırıyor.bi de ağrı olarak sezeryanla kıyaslayabilir misiniz?

Begonya inşallah beklentilerine kavuşursun sağlıkla mutlulukla güzel yorumlarını bekliyor olacağım... Sanırım senden sonra ameliyat sırası benim inşallah her şey çoook güzel geçer dualarım seninle :))

Sevgili arkadaşlar forumda yeni olduğum için çok bir bilgim yok ameliyat olan arkadaşların resimlerini nasıl görüyoruz yardımcı olursanız sevinirim 19 unda mini karın germe ve lazer lipo olacağım için çok merak ediyorum sevgiler...

kızlar banada yardım edin lütfen.elazığda yaşıyorum şu an.üniversite hastanesinde yaptıran var mı hiç.herkes özelde mi yaptırıyor.bi de ağrı olarak sezeryanla kıyaslayabilir misiniz?

Canım burada sanırım Elazığ ile ilgili destek bulamayabilirsin, ama bazı arkadaşlar Türkiye'nin farklı farklı yerlerinden İstanbul'a geldiler. Üniversite hastanesi deneyimli arkadaşlar da Ankara'dan haber verebilirler. Sezaryen ameliyatından çok daha kolay, ameliyat izin de hemen hemen aynı yerde olacaktır. Yazın ameliyat olmaz diye bir kural da yok sanırım. Korsen ve sıcaklarla ilişkin biraz daha aşk nefret ilişkisine dönüşür o kadar:) ya da benim gibi uzun vade plan yap 2015 yarıyıl tatiline sıkı hazırlan ve kurtul:)

Sevgili arkadaşlar forumda yeni olduğum için çok bir bilgim yok ameliyat olan arkadaşların resimlerini nasıl görüyoruz yardımcı olursanız sevinirim 19 unda mini karın germe ve lazer lipo olacağım için çok merak ediyorum sevgiler...

Canım forum yenileri olarak belli bir yorum ve mesaj kotasını doldurmadan arkadaş listesinde olsak bile fotoları göremiyoruz:) Sabırla mesaj sayını arttır. Sanırım hızlandırmak için sitede belli forumlar var orada arttırmak için bol bol atış yapabilirsin:)

Kızlarrrrrr, son 1 gün. :52:

Aaaa Begonyacık göbekli askerler bölüğünden terhis oluyormuş da şafak sayıyormuuuuş:46: en dümdüz göbiş bizirim göbiş, en fıstık memee bizim memeeeee:9:
Amaaaa en bi bomba popo nolac taaaaa:1:

Begonyacığııım, canım beniiim bak burada bütün bacıların sana en güzel dileklerini yüreklerindeki en saf dualarını hazırladı bekliyor. Sen şimdi gerilmeyi bir tarafa bırak o işi Ercan bey senin yerine yapacak. Şöööyle ayaklarını uzat tavana dik gözlerini hayal et bu yaz sahilleri fethedecek kk kızlarından olmana azıcık kaldı:46:

Aaaa Begonyacık göbekli askerler bölüğünden terhis oluyormuş da şafak sayıyormuuuuş:46: en dümdüz göbiş bizirim göbiş, en fıstık memee bizim memeeeee:9:
Amaaaa en bi bomba popo nolac taaaaa:1:

Begonyacığııım, canım beniiim bak burada bütün bacıların sana en güzel dileklerini yüreklerindeki en saf dualarını hazırladı bekliyor. Sen şimdi gerilmeyi bir tarafa bırak o işi Ercan bey senin yerine yapacak. Şöööyle ayaklarını uzat tavana dik gözlerini hayal et bu yaz sahilleri fethedecek kk kızlarından olmana azıcık kaldı:46:

Canım tatlım ya, sen bu forma gökten yanlışlıkla düşen bir melekmisin ? Ne güzel yazıyorsun, ne güzel moral veriyorsun, çok sağol tatlım. Amin inşallah herşey dediğin gibi olur. Hayatım sende inşallah en yakın zamanda revizyonunu gerçekleştirirsin ve burdan senin de güzel haberlerini oluruz. Sonrada sen ve ben diğer kızlarıda ayartıp, hep beraber bir tatil yaparız. Harika olur. Bize bir ad buldum : KK'nün yan kolu "Taş gibim kızlar kulübü" ::52:

Son düzenleme:
Beğonya bu dakikalarda ameliyatta olma ihtimalin yüksek, sorunsuz geçsin dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz

Cevaplarınız için Teşekkür ederim kızlar.. Ercan beye msj attım musait olunca döner bakalım o ne diyecek... Ertelenmez inşallah o kadar hazırladımki kendimi 1 hafta daha o strese dayanamammm :)

Beğonya bu dakikalarda ameliyatta olma ihtimalin yüksek, sorunsuz geçsin dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz

aaa bugun muydu persembe diye okumustum sankiii. insallah süper geçer ameliyatııı. bizde de dananın kuyruğu artık bu haftasonu kopacak. haftaya görüşme için gün alma olasılığım yüksek :52: oturup bi daha okuyasım var şu forumu ya en baştan. ne okudugumu unuttum :( yeni ameliyat olan arkadaşlar nasıl gidiyor iyi misiniz göbüşler ne durumda nolur yazın :16::16::16:

Back