Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar banada yardım edin lütfen.elazığda yaşıyorum şu an.üniversite hastanesinde yaptıran var mı hiç.herkes özelde mi yaptırıyor.bi de ağrı olarak sezeryanla kıyaslayabilir misiniz?
Sevgili arkadaşlar forumda yeni olduğum için çok bir bilgim yok ameliyat olan arkadaşların resimlerini nasıl görüyoruz yardımcı olursanız sevinirim 19 unda mini karın germe ve lazer lipo olacağım için çok merak ediyorum sevgiler...
Kızlarrrrrr, son 1 gün.
Aaaa Begonyacık göbekli askerler bölüğünden terhis oluyormuş da şafak sayıyormuuuuş en dümdüz göbiş bizirim göbiş, en fıstık memee bizim memeeeee
Amaaaa en bi bomba popo nolac taaaaa
Begonyacığııım, canım beniiim bak burada bütün bacıların sana en güzel dileklerini yüreklerindeki en saf dualarını hazırladı bekliyor. Sen şimdi gerilmeyi bir tarafa bırak o işi Ercan bey senin yerine yapacak. Şöööyle ayaklarını uzat tavana dik gözlerini hayal et bu yaz sahilleri fethedecek kk kızlarından olmana azıcık kaldı
Günaydın kızlar... Ameliyat öncesi boğazlarım şişti çok hastayım ( sizce bu durum ameliyatı etkilermi ???
Günaydın kızlar... Ameliyat öncesi boğazlarım şişti çok hastayım ( sizce bu durum ameliyatı etkilermi ???
Canım benim Saol.en kısa zamanda bekliyorum Konya'ya:)
Beğonya bu dakikalarda ameliyatta olma ihtimalin yüksek, sorunsuz geçsin dualarımız seninle iyi haberlerini bekliyoruz
kızlar o kadar çok ameliyat olan tarih alan oldu ki benim kafa karıştırdı herkesi