- 24 Mart 2009
- 160
- 0
- 49
herkeze merhaba duygucum iyisindir işallah Limoncum sende işin en önemli kısmını hallettin canım darısı başıma nezaman olacaksın kısmetse fiatlar nasıl pazarlık felan yaptınmı işallah fiatlar uygundur ben5000 ayarladım kendimi fazlası beni zorlayacak yeni tatilden geldim tatil boyunca bu ameliyatı yaptırmam gerektiğine bir kere daha emin oldum göbekleri deforme olmayan kadınları kıskanmadım dersem yalan olur artık sanki bu operasyonu yaptırmak zorundaymışım gibi hissediyorum kendimi ama sonuç gerçekten çekilen sıkıntılara değecek kadar güzel olacakmı çok merak ediyorum
tamam canim kararina saygim var sen nasil iyi hissedersen oyle yap ben elulde gun alacam ve bildirecem gunumu benden once olursan payalasirsin deil mi bizimle neler yasadin nasil gecti umarim her sey cok cok kolay ve guzel gecer ben de azcik kilo vermeye ugrasacam ins basaririm ne kadar kilo verebilirsen daha iyi sonuc alinabiliyomus hayirli olsun olumunekankayizsmile
canım anlayışın için teşşekkür ederim 6000 bin lira sadece karın germe ve lipo için alacak . 2 gece hastanesinde kalacağım . meme yok tabi içinde eylül onbeşden sonra gün alacağım inşlh kilo vermeye gelince dr bana özellikle uğraşma kilo vermek için dedi ameliyat sonrası vermemin çok daha doğru olacağını söyledi .
sarkma dışardan belli olmuyor yara kesisinin üstünde hafif bir katlantı gibi:kedi:
çatlak yok ve belli belirsiz dikişim mini nasıl
kendi çalıştığüı hastanede yapıyor oranın baş hekimi aynı zamanda olumsuzluklar var tabiki ama oluş sebepleride var bunları biliyor ve engel olmak için gerekeni yapıyorum diyor hasta için en büyük sıkıntı sigara diyor . güzelbir yaklaşımı ve güven verici bir tavrı var . şimdi öyle değil içim rahat bütün arayışları biraktım rahattım şimdi tatilme gidiyorum sonra oruç tutacağım ramazan geliyor ve bayram sonrası eğer ölmezsek arayıp randevu alacağım ameliyat günü için . dr görüşme sonrası çıkarken bana bakın güven çok önemlidir ne zaman isterseniz aklınızda sorumu belirdi arayım çözelim dedi .. şimdi ağladığım yıkıldığım o günler için bile üzülmüyorum hayırlısı buymuş ki iyi bir dr ile karşılaştırdı yaşadıklarım beni ( yine çenem düştü öptüm):teytey::teytey:limoncum verdiğin bilgiler için sana çokkkkkkkkkk teşekkür ederim canım işallah ameliyattan sonra dok ismini bizlere verirsinde bizde senin samimiyetine güvenerek değerlendirme yaparız bende bir iki doktor üzerinde duruyorum ama senin araştırmalarıdan sonra senin fikrinde benim için önemli fiat konusuna gelince neyapalım biraz daha zorlarız şartları kkartına taksit yapıyormu birde herhangi bir olumsuzluktan bahsediyormu doktor ameliyata nasıl ekiple mi giriyor cevabın için şimdiden sağol canım
limoncum verdiğin bilgiler için sana çokkkkkkkkkk teşekkür ederim canım işallah ameliyattan sonra dok ismini bizlere verirsinde bizde senin samimiyetine güvenerek değerlendirme yaparız bende bir iki doktor üzerinde duruyorum ama senin araştırmalarıdan sonra senin fikrinde benim için önemli fiat konusuna gelince neyapalım biraz daha zorlarız şartları kkartına taksit yapıyormu birde herhangi bir olumsuzluktan bahsediyormu doktor ameliyata nasıl ekiple mi giriyor cevabın için şimdiden sağol canım
anladım muayene olmalıyım o zaman
canım ne demek belki birilerinin imkanıyokturda gezip öğrenememiştir düşüncesi ile nasıl olsa ben bu işin inciğini cıncığını araştırıyorum herkez de bilsin isterim kararlarını ona göre versinler sonuçun güzel olması benim için ne kadar önemli ise senin içinde o kadar önemli bunu bilerek paylaşıyorum.limon sağol canım bukadar samiyetle bizlere verdiğin cevaplar için ayrıca sanki aklımdan geçenleri okudun sigara bilmiyorum sen içiyormusun ama ben içiyorum ne yapmamız gerekiyor acaba ameliyattan önce bırakılmalımıyız ayrıca 20gün gibi bir süre istirahatten bahsediliyor doktor nededi ayrıca sende çalışan bir bayansın birde taksit olayını sormuştum sana korseyi sordunmu bu fiata dahilmi