Canim seni bir az fazla rahatsiz edecem sorularimla ,, ama sen yeni ameliyatini oldun ya ben de artik son gunlerde bunu cok istiyorum .Cevap verdiyin icin ise sana candan tesekkur ediyorum, geceleri nasil uyuyosun , agrilaran hafifledi mi ,o yemek yiyememe benim isime de cok yarayacak .Daha cok heyecanlandim simdi ben yemek yapmayi, ve yemeyi cokk seviyorum . Bu sebeble az yersemm allah dunyalar benim olur istediyim vicuda sahip olucam demek tiR. Hani aci cekmem bosa gitmeyecek bu cok hosuma gitti ameliyattimdan sonra ,doktor izin verince spora da baslayacam artik saglikli ve guzel bir bayan olacam ,ins hepimiz olucaz. Dikislerin alincak mi yoksa kenileri mi dusecek ,ne zaman dusa girebilirsin ,ve o korse gece gunduz hep sende mi onu ne kadar giyecen. Ozur dilerim cnm cok soru sordum ,ama sen kendini iyi hissedersen ceavp yaz . Ben de cok yardimci olmustum merak eden kizlara burun ameliyatin ile ilgili sorularina , cam bile actim bir kac tanesine hastaneden :)))))))). Opuyorum seni acil sifalar