Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

herkeze merhaba duygucum iyisindir işallah Limoncum sende işin en önemli kısmını hallettin canım darısı başıma nezaman olacaksın kısmetse fiatlar nasıl pazarlık felan yaptınmı işallah fiatlar uygundur ben5000 ayarladım kendimi fazlası beni zorlayacak yeni tatilden geldim tatil boyunca bu ameliyatı yaptırmam gerektiğine bir kere daha emin oldum göbekleri deforme olmayan kadınları kıskanmadım dersem yalan olur artık sanki bu operasyonu yaptırmak zorundaymışım gibi hissediyorum kendimi ama sonuç gerçekten çekilen sıkıntılara değecek kadar güzel olacakmı çok merak ediyorum

herkeze merhaba duygucum iyisindir işallah Limoncum sende işin en önemli kısmını hallettin canım darısı başıma nezaman olacaksın kısmetse fiatlar nasıl pazarlık felan yaptınmı işallah fiatlar uygundur ben5000 ayarladım kendimi fazlası beni zorlayacak yeni tatilden geldim tatil boyunca bu ameliyatı yaptırmam gerektiğine bir kere daha emin oldum göbekleri deforme olmayan kadınları kıskanmadım dersem yalan olur artık sanki bu operasyonu yaptırmak zorundaymışım gibi hissediyorum kendimi ama sonuç gerçekten çekilen sıkıntılara değecek kadar güzel olacakmı çok merak ediyorum

marhaba canım inan beynimden büyük bir sıkıntı kalktı aslında detayli bir şekilde anlattım görmemizi dr ile olan fakat silinmiş. tekrar yazmayada üşendim açıkcası ama çok içim rahat olarak dr mu buldum diyorum. prof öğretim üyesi ince kibar bir bey 6000 lira bende hep 5000 bin diye hesap yapmıştım ama uzman olmayan dr lar bile 5000 lira isterken bir prof 6000 istemiş bence çok değil. üstelik benden 10000 bile isteyen dr lar vardı. ramazan geldi ve oruç tutyorum bu sebeple ramazan sonrası için sözleştik ve sonbaharda gelmiş oluyor baharda hücreler çok daha yoğun kendini yenilermiş çok detaylı konuştuk merak ettiğin bir konu varsa sorabilirsin ben bir saat hocanın bütün tıbbi bilgisini denetletim:)))) gerçekden aklıma yattı gerçekci ve samimi geldi şükür :lepi:

tamam canim kararina saygim var sen nasil iyi hissedersen oyle yap ben elulde gun alacam ve bildirecem gunumu benden once olursan payalasirsin deil mi bizimle neler yasadin nasil gecti umarim her sey cok cok kolay ve guzel gecer ben de azcik kilo vermeye ugrasacam ins basaririm ne kadar kilo verebilirsen daha iyi sonuc alinabiliyomus hayirli olsun olumunekankayizsmile

canım anlayışın için teşşekkür ederim 6000 bin lira sadece karın germe ve lipo için alacak . 2 gece hastanesinde kalacağım . meme yok tabi içinde eylül onbeşden sonra gün alacağım inşlh kilo vermeye gelince dr bana özellikle uğraşma kilo vermek için dedi ameliyat sonrası vermemin çok daha doğru olacağını söyledi .

canım anlayışın için teşşekkür ederim 6000 bin lira sadece karın germe ve lipo için alacak . 2 gece hastanesinde kalacağım . meme yok tabi içinde eylül onbeşden sonra gün alacağım inşlh kilo vermeye gelince dr bana özellikle uğraşma kilo vermek için dedi ameliyat sonrası vermemin çok daha doğru olacağını söyledi .

hayilirisi olsun cnm ya hepimiz icin sen kesin benden once olursun tabi beni de aklim zorlamasa da daha erken yapmasam 12 ci aydan kib cnm

hastane parasıyla toplam ne kadar olacak benim karnım büyük değil ama sarkma var sezaryen yerinde onu nasıl düzelttirebilirim.Birde hangi lipoyu tavsiye ediyorsunuz ve de mevsim olarak eylül mü

sarkma dışardan belli olmuyor yara kesisinin üstünde hafif bir katlantı gibi:kedi:

hoş geldin karın bölgende çatlak çok varmı eğer yoksa mini olursun herhalde çok bir sarkma yoksa tabi .yinede bir dr karar verebilir seni gördükden sonra. fiyata gelince 5000ile 10000arası diyelim herşey dahil .
bu sanki otel fiyatlandırması gibi oldu tam pansıyon herşey dahil :))))) eylül diye bişey yok burda yeni ameliyat olan arkadaşlarımızda var benim dr dan aldığım tavsiye bahar ayları daha uygun olabilir diye ama tamamen senin vereceğin karar bu sana tek bir tavsiyem olabilir birden fazla dr iile görüş ve sontavsiyemde aman aman ben bir hata yaptım ve geçmişi okursan öğrene bilirsin sakının aynını sen yapma

limoncum verdiğin bilgiler için sana çokkkkkkkkkk teşekkür ederim canım işallah ameliyattan sonra dok ismini bizlere verirsinde bizde senin samimiyetine güvenerek değerlendirme yaparız bende bir iki doktor üzerinde duruyorum ama senin araştırmalarıdan sonra senin fikrinde benim için önemli fiat konusuna gelince neyapalım biraz daha zorlarız şartları kkartına taksit yapıyormu birde herhangi bir olumsuzluktan bahsediyormu doktor ameliyata nasıl ekiple mi giriyor cevabın için şimdiden sağol canım

çatlak yok ve belli belirsiz dikişim mini nasıl

canım dedim ya aslında bir dr seni aha doğru yönmendirecektir mini demek karın göbeğin alt kısmından gerilmesi demek yani yeni bir göbek deliği oluşturlmuyor kesi izinde çok olmuyor sezeryanın biraz daha büyüğü sadece en doğru bilgiyi tabiki dr dan alacaksın ankarada çok iyi dr lar var bence araştır ben mailden biri ile görüştüm bilgi almak için

limoncum verdiğin bilgiler için sana çokkkkkkkkkk teşekkür ederim canım işallah ameliyattan sonra dok ismini bizlere verirsinde bizde senin samimiyetine güvenerek değerlendirme yaparız bende bir iki doktor üzerinde duruyorum ama senin araştırmalarıdan sonra senin fikrinde benim için önemli fiat konusuna gelince neyapalım biraz daha zorlarız şartları kkartına taksit yapıyormu birde herhangi bir olumsuzluktan bahsediyormu doktor ameliyata nasıl ekiple mi giriyor cevabın için şimdiden sağol canım
kendi çalıştığüı hastanede yapıyor oranın baş hekimi aynı zamanda olumsuzluklar var tabiki ama oluş sebepleride var bunları biliyor ve engel olmak için gerekeni yapıyorum diyor hasta için en büyük sıkıntı sigara diyor . güzelbir yaklaşımı ve güven verici bir tavrı var . şimdi öyle değil içim rahat bütün arayışları biraktım rahattım şimdi tatilme gidiyorum sonra oruç tutacağım ramazan geliyor ve bayram sonrası eğer ölmezsek arayıp randevu alacağım ameliyat günü için . dr görüşme sonrası çıkarken bana bakın güven çok önemlidir ne zaman isterseniz aklınızda sorumu belirdi arayım çözelim dedi .. şimdi ağladığım yıkıldığım o günler için bile üzülmüyorum hayırlısı buymuş ki iyi bir dr ile karşılaştırdı yaşadıklarım beni ( yine çenem düştü öptüm):teytey::teytey:

Son düzenleme:

rica ederim tabiki veririm biliyorsun öncesinde yaşananları bu sebeple paylaştım yaşadıklarımı burda bu beşinci ve hadi gideyimde içimde kalmasın dediğim ve bir kerede randevuyu iptal ettiğim dr du ama bütün önceki dr ları beyminden sildi olumsuzluklar dan çok bahsettik hengisini öğrenmek istediğin yazarsan açıklarım beni muayene ettikden sonra benim en çok kortuğum deri kaybıydı bunun % 1 ihtimal alacağını söyledi. dikkatimi çeken noktalardan biri de odasına girince geldi elimi sıktı ve benim koltuğumun yanında olan tabure ye oturdu ve tabureyi benim koltuğumu geçmeyecek bir yükkseklik ayarı yaptı tabi bunu göstere göstere değil sohbet esnasında konuşurken yaptı . bu hareken bence karşısındakine verdiği değerdi. bu vücüt dilidir . doğan cüceloğlu hayranıyım ve çok okuyorum :))))))) tabi belkide bunu bildiğimi bilmiyor dur ama güzel bir jestti benim için . kendisi ile birlikde ( kendisi prof dr ) birde uzman bir yardımci dr var ve tabi hemşirler valla inşlah bir sorun yaşamam ve burdan her ayrıntıyı yazarım .he bu arada kalaak iz konusunda ben bir yıl sonra ne görücem dedim karnıma baktığımda bana 2 mm eninde yaklaşık 30 cm uzunluğunda beyaz bir iz dedi .eğer merak ettiğin bir konu varsa yaz ok öptüm

aklıma gelmişken hocaya karın germe kesisinde bitişlerde kabartılar oluyor bunada kulak diyorlar neden oluyor nette gördüğüm resimlerde bu olmuyor ama ameliyat olan bazı insanlar bundan şikayet ediyor nasıl engel olunur bu dikiş sonundaki kabartılara dedim güldü ve buna köpek kulağı da deniyor dedi bu tamamen dr hatasıdır iyi hesaplanımlamış kesi sonrası oluşur dedi bilginiz olsun

anladım muayene olmalıyım o zaman

google da abdominoplasty yaz ve görsel olarak arat orada çıkan resimlere baktığında kendine yakın olanlarımutlaka bulacaksınn ve tavsıiyem araştırmadan bilgi sahibi olmadan dr gitme önce kendi durumun hakkında bir aneliz yap tabii yine sen bilirsin

limon sağol canım bukadar samiyetle bizlere verdiğin cevaplar için ayrıca sanki aklımdan geçenleri okudun sigara bilmiyorum sen içiyormusun ama ben içiyorum ne yapmamız gerekiyor acaba ameliyattan önce bırakılmalımıyız ayrıca 20gün gibi bir süre istirahatten bahsediliyor doktor nededi ayrıca sende çalışan bir bayansın birde taksit olayını sormuştum sana korseyi sordunmu bu fiata dahilmi

doktordan daha evvel yaptığı ameliyat resimlerini gördünmü bunlarda insana moral olur çok şişirdim kafanı canım kusura bakma birde doktorun yeri avrupa yakasındamı

sanırım smart lipo olucam çünkü abdominaplasty izi büyük oluyor.Ve 4 kilo verirsem şekillendirme amaçlı smart lipo istiyorum.limon ne zamandır forumu okuyorum tarzımız merakımız ve endişelerimiz aynı.sende mükemmeliyetçi ve detaycısın seni anlıyorum.herşey senin içöin mükemmel olsun:emir_bebek:

limon sağol canım bukadar samiyetle bizlere verdiğin cevaplar için ayrıca sanki aklımdan geçenleri okudun sigara bilmiyorum sen içiyormusun ama ben içiyorum ne yapmamız gerekiyor acaba ameliyattan önce bırakılmalımıyız ayrıca 20gün gibi bir süre istirahatten bahsediliyor doktor nededi ayrıca sende çalışan bir bayansın birde taksit olayını sormuştum sana korseyi sordunmu bu fiata dahilmi
canım ne demek belki birilerinin imkanıyokturda gezip öğrenememiştir düşüncesi ile nasıl olsa ben bu işin inciğini cıncığını araştırıyorum herkez de bilsin isterim kararlarını ona göre versinler sonuçun güzel olması benim için ne kadar önemli ise senin içinde o kadar önemli bunu bilerek paylaşıyorum.
sigara hücrelerin beslenmesini engelleyen bir faktörmüş ve yağ hücreleri de deriyi beslermiş lipo yapılıp yağ hücrelerinin sayısı belli bir oranda azaltılın da karın bölgesinde karın derisinin kendisini onarması için beslenmeye çok daha ihtiacı olan bir durumda sigara bu durumu zorlaştırıyormuş buda geç iyleşmeye daha belirgin kasi izine (dr lar skar diyor.) yada nadir olarak deri nekrozuna yani deride kısmi kayıplara sebep olurmuş. dr bana sigara içmiyorum ama bir ay önceden sigara on gün onceden asprin veya herhangi (zorunlu kullanılan ilaçlar harıç)bir ilaç on beş gün öncedende bitki çayı kullanmayacaksın dedi bitki çaylarıda kanama sebebi imiş .korse fiyata dahil değil ve pahalı bir korse olması gerekmiyor göğüs altından karnını ve basenini sıkacak içinde rahat edeceğin bir korse işimizi görür gereksiz çok para verme dedi. ben bir hafta izin alacağım iş yerinden dr on gün toparlanman ve acılarının azalması için yeter dedi yaa kişinin acı eşiği ilede alakalı dinlenme süresi dr bana on gün yeter dedi taksit sormadım ama büyük olasılıkla var çünkü çok büyük bir hastane tekarar gittiğimde soracağım senin için .
resimlere gelince hiç aklıma gelmedi resim görmek dedimya çok gerçekci konuştu ütopyalardan değil olacaklardan ve çözümlerden bahsetti ve her bir insan ameliyatı deri kalıtesine beklentilerine göre karşılıyor belki çok güzel resimleri var ama benim sonucum böyle olmayacak bu yüzden çok dr gezdim bir çok resim de gördüm hepsinin gösterdiği resimlerde keşke benimde böyle olsa dediğim ve yine aynı dr un gösterdiği resimlerin içinde asla böylede olmasını istemiyorum dediklerim vardı ben düşüncelerime en uyan ,neden bunu istediğimi anlayan ve estetik anlamda eski halıne en yakın bir sonuç beklediğimi bilen bir dr istedim bu dr ile frekanslarımız tuttu . sevgiler

X