merhaba ben yarın son bir dr ile görüşmem var ona gideceğim çok heyecenlıyım lütfen bana dua edin inşalh bu sefen hiç süphelerim kalmadan anlaşırım korkuyorummmmmm hemde çok
cance senin aklındaki isim kim herhangi birinde referansaldığın bir doktormu paylaşırsan sevinirim
Bu operasyon acaba doğumla birlikte yapılmazmı kızlar.Sezeryan ve karın germe 2 ameliyat bir anda yani:)
Cance sağol cevabın için canım evet bende tanıyorum yakup avşarı çok iyi olduğunuda biliyorum benim tanıdığım biride göğüs küçültme operasyonu yaptırmıştı çok memnunda kalmıştı ama çok pahalı olduğunu söylemişti senin fiatlarından haberin varmı varsa bizleride bilgilendir canım Limoncum sanırım sende bugün randevuya gitmişsindir sesin çıkmadı merak ettik işallah iyi haberler alırızz
selam duygu nasil sin artik azcik daha iyi hissediyosun dur umarim geceleri uykun rahat mi yurumen nasil agrin varmi ins yoktur goulerini gordun mu karini yine cok soru sordum sicaklarda korse rahat olmuyo dur iyi gunler cnm:hulya:
iyiyim çok şükür cnm, artık daha rahat hareken edebiliyorum, ağrılarımda azaldı. doktordaydım bugün, dikişlerin üzerindeki bantları aldı. dikişler haliyle oldukça belirgin, umarım kısa sürede silikleşir. geceleri rahat uyuyabilmek için bi ilaç içiyorum, o sebeple çok sıkıntım olmuyor. korse rahatsız etmiyor açıkçası, onunla daha rahat ediyorum üstelik. dik yürüyebilirsin dedi doktorum ama sanki hala içerden çok gergin, çok dik duramıyorum hala, ne zaman geçecek bu his ve dikiş yerlerindeki dokununca acıma hissi bilmiyorum, ve merak ediyorum, tecrübesi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
neler oluyor yaaa mesajlar silinmiş
evet canım karar verdim son görüşmeye gittiğim dr ama operasyona kadar isim söylemeyeceğim böyle bir kararım var çünkü burda yaşananlaradan sonra ama çok çok güzel bir görüşme gçti aramızda gerçi hepsini yazmıştım ama silinmiş işteoyle olmus vallahi nedense ben sana da yazmistim cnm karar verdin mi diye hangi doktorda olmak istersin
evet canım karar verdim son görüşmeye gittiğim dr ama operasyona kadar isim söylemeyeceğim böyle bir kararım var çünkü burda yaşananlaradan sonra ama çok çok güzel bir görüşme gçti aramızda gerçi hepsini yazmıştım ama silinmiş işte(ohaoldumsmile