Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba ben yarın son bir dr ile görüşmem var ona gideceğim çok heyecenlıyım lütfen bana dua edin inşalh bu sefen hiç süphelerim kalmadan anlaşırım korkuyorummmmmm hemde çok

dualarim seninle olacak canim gorusmeden sonra kimlerle gorusup fiyatlar konusunda bize de bilgi verirsen cok sevinecem benim aklimda tek isim var gerci de sen ne zaman olmayi dusunuyosun olumunekankayizsmile

limoncum işallah herşey yolunda gider kısmetse nezamana gün alacaksın bu sıcaklarda zorlanırsın diye düşünüyorum ama yinede sen bilirsin dualarmız kk olarak senle hayırlı haberlerle

cance senin aklındaki isim kim herhangi birinde referansaldığın bir doktormu paylaşırsan sevinirim

ben 3 ay once burun ameliyati oldum ve cok memnun um kendisinden cok basarili bir doktor YAKUP AVSAR ona cok guveniyorum olursam tek ona olacam allahin izniyle 10 cu ve ya 12 ci ay istiyorum bakalim hayirlisi son gunlerde cok dusunmeye basladim ya bakmissin 9 ayda da olmusum karin germeyle goguslerimi diklesitrecem allah izin verirsekaydirigubbakcemile2

Bu operasyon acaba doğumla birlikte yapılmazmı kızlar.Sezeryan ve karın germe 2 ameliyat bir anda yani:)

Bu operasyon acaba doğumla birlikte yapılmazmı kızlar.Sezeryan ve karın germe 2 ameliyat bir anda yani:)

tam bu konuyu konustu benim doktorum televiziyonda cok soran oluyomus bu soruyu hani sezeryan olurken karni da gerseler olmaz mi kesinkle olmaz dedi hocam en az 1 yil gecmeliymis doumun ustunden cunku kaslar kendini maximum kendileri toparlarmis bu surede ve ondan sonra en saglikli karin germe oluyomus :ecrin_bebek:

Cance sağol cevabın için canım evet bende tanıyorum yakup avşarı çok iyi olduğunuda biliyorum benim tanıdığım biride göğüs küçültme operasyonu yaptırmıştı çok memnunda kalmıştı ama çok pahalı olduğunu söylemişti senin fiatlarından haberin varmı varsa bizleride bilgilendir canım Limoncum sanırım sende bugün randevuya gitmişsindir sesin çıkmadı merak ettik işallah iyi haberler alırızz

fiyati daha konusmadik ama benim ameliyatim karin germe gogus diklestirme ve az da olsa buyutme bi de goz altin dolgu yaptirmak istiyorum:) oluyuken tam olsun duygu cugumun ameliyati 8000 tl yapmis sanmiyorum ki bu cok daha fazla olur buyuk ihtimal 9000 olur fiyati oyrenince paylasirim sizinle

selam duygu nasil sin artik azcik daha iyi hissediyosun dur umarim geceleri uykun rahat mi yurumen nasil agrin varmi ins yoktur goulerini gordun mu karini yine cok soru sordum sicaklarda korse rahat olmuyo dur iyi gunler cnm:hulya:

selam duygu nasil sin artik azcik daha iyi hissediyosun dur umarim geceleri uykun rahat mi yurumen nasil agrin varmi ins yoktur goulerini gordun mu karini yine cok soru sordum sicaklarda korse rahat olmuyo dur iyi gunler cnm:hulya:

iyiyim çok şükür cnm, artık daha rahat hareken edebiliyorum, ağrılarımda azaldı. doktordaydım bugün, dikişlerin üzerindeki bantları aldı. dikişler haliyle oldukça belirgin, umarım kısa sürede silikleşir. geceleri rahat uyuyabilmek için bi ilaç içiyorum, o sebeple çok sıkıntım olmuyor. korse rahatsız etmiyor açıkçası, onunla daha rahat ediyorum üstelik. dik yürüyebilirsin dedi doktorum ama sanki hala içerden çok gergin, çok dik duramıyorum hala, ne zaman geçecek bu his ve dikiş yerlerindeki dokununca acıma hissi bilmiyorum, ve merak ediyorum, tecrübesi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

ben de bu gun dilek hanimla (YAKUP AVSARIN ESI) telefonda gorustuk simdilik kararim kesin 12 ci ayda olurum ben bu ameliyati allahim izin verirse elulde gidip tam gunumu alacam yaza cok guzel olmam lazim kizlar oglumun mezuniyet toreni var ve annesi cok guzel olmali bayanssulusmile

merheba duygucum ben ameliyat olalı 7 hafta oldu dün denize girdim ama hala istediğim gibi rahat hareket edemiyorum hala biraz ödemim var cok dar pantolon giyemiyorum ama dün mayomu giyince kendimi çok iyi hissettim artık göbeğimi içime çekmeme gerek kalmadan yürümek çok güzel bi duygu hiç iyileşemiycek gibi geliyor insana ama zamanla daha iyi olacağıma inanıyorum

oyle olmus vallahi nedense ben sana da yazmistim cnm karar verdin mi diye hangi doktorda olmak istersin
evet canım karar verdim son görüşmeye gittiğim dr ama operasyona kadar isim söylemeyeceğim böyle bir kararım var çünkü burda yaşananlaradan sonra ama çok çok güzel bir görüşme gçti aramızda gerçi hepsini yazmıştım ama silinmiş işte (ohaoldumsmile

tamam canim kararina saygim var sen nasil iyi hissedersen oyle yap ben elulde gun alacam ve bildirecem gunumu benden once olursan payalasirsin deil mi bizimle neler yasadin nasil gecti umarim her sey cok cok kolay ve guzel gecer ben de azcik kilo vermeye ugrasacam ins basaririm ne kadar kilo verebilirsen daha iyi sonuc alinabiliyomus hayirli olsun olumunekankayizsmile

duygu cugum nasil sin fistik neler hissediyosun bakalim guzel gobisinle kac gunluk oldun ve nasil deisiklikler yasadin yurumen nasil ben sordum mu bilmiyorum dikislerin ne durumda alinmak zorunda kalacaklar mi yoksa kendineden mi dusecekelr sicakalrda neler yapiyosun optum kendine iyi bak darisi basimiza cok tezde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…