gerçekci bir insanım olacaklar önceden bildirilirse(tabi doğa üstü güç de beklemiyorum ) sözlere göre şekil alır ve sözlerin ne kadar yerine kutulduğu dikkat ederim.aslında bu işe kararı burdaki yazılanlara itibar ederek karar verdim ilk gittim dr da burda adı geçen mükkemel bir dr du .sonra yine burda öğrendimki hepsi bir hile ve kandırmacaymış . yani burda okuduklarımla gittim ameliyat günü bile aldım kimdir necidir araştırmadan. tabii görüşme esnasındaki bazı tezatlar konuşmalardaki tutarsızlıklar dur bir araştırayım dememe sebep oldu iyiki işgilenmişim yoksa 12 temmuz sabahı ameliyat olmuştum burda bir sürü nick uydurup kendi reklamını yapan ve ya yaptırtan bir dr da. şükürrr binlerce kere şükür ALLAH yardım etti ve gerçekler ortaya çıktı o günden sonra ben bu işi en iyisinde neden olmuyorum dedim ve prof araştırmaya başladım sonuç da beni buralara getirdi işte bir çok dr ile görüşünce ister istemez konuyuda iyi öğrenince yaklaşımlardan kim ne dememk istiyor ne kadaranın başara bilir anlıyorsun ve dahada önemlisi konu hakkında ne kadar tecrubesi var ben tamam işte bu dediğim prof her hafta en az iki karın germe yapıyor hastane muhasebesi ile bile görüştüm dr a gitmeden önce yani iyice piskopata bağlamışım ben :))))))) hihoyyytsanırım smart lipo olucam çünkü abdominaplasty izi büyük oluyor.Ve 4 kilo verirsem şekillendirme amaçlı smart lipo istiyorum.limon ne zamandır forumu okuyorum tarzımız merakımız ve endişelerimiz aynı.sende mükemmeliyetçi ve detaycısın seni anlıyorum.herşey senin içöin mükemmel olsun