Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

sanırım smart lipo olucam çünkü abdominaplasty izi büyük oluyor.Ve 4 kilo verirsem şekillendirme amaçlı smart lipo istiyorum.limon ne zamandır forumu okuyorum tarzımız merakımız ve endişelerimiz aynı.sende mükemmeliyetçi ve detaycısın seni anlıyorum.herşey senin içöin mükemmel olsun:emir_bebek:
gerçekci bir insanım olacaklar önceden bildirilirse(tabi doğa üstü güç de beklemiyorum ) sözlere göre şekil alır ve sözlerin ne kadar yerine kutulduğu dikkat ederim.aslında bu işe kararı burdaki yazılanlara itibar ederek karar verdim ilk gittim dr da burda adı geçen mükkemel bir dr du .sonra yine burda öğrendimki hepsi bir hile ve kandırmacaymış . yani burda okuduklarımla gittim ameliyat günü bile aldım kimdir necidir araştırmadan. tabii görüşme esnasındaki bazı tezatlar konuşmalardaki tutarsızlıklar dur bir araştırayım dememe sebep oldu iyiki işgilenmişim yoksa 12 temmuz sabahı ameliyat olmuştum burda bir sürü nick uydurup kendi reklamını yapan ve ya yaptırtan bir dr da. şükürrr binlerce kere şükür ALLAH yardım etti ve gerçekler ortaya çıktı o günden sonra ben bu işi en iyisinde neden olmuyorum dedim ve prof araştırmaya başladım sonuç da beni buralara getirdi işte bir çok dr ile görüşünce ister istemez konuyuda iyi öğrenince yaklaşımlardan kim ne dememk istiyor ne kadaranın başara bilir anlıyorsun ve dahada önemlisi konu hakkında ne kadar tecrubesi var ben tamam işte bu dediğim prof her hafta en az iki karın germe yapıyor hastane muhasebesi ile bile görüştüm dr a gitmeden önce yani iyice piskopata bağlamışım ben :))))))) hihoyyyt

limon canımsın tekrar sağol arkadaşım çok yardımcı oldun hergün senden bir şeyler öğrenip kendimi bu ameliyata daha çok hazırlıyorum ne olur sende diğer arkadaşlar gibi ameliyat sonrası ortadan kaybolma sendeki bu aratırmacı ruhu olduğu müddetçe biz yanlış yapmayız ayrıca eğer mümkün olursa seni hastanedede ziyaret etmek isterim büyük bir olasılıkla bende olacağım için enazından bende doktorla görüşürüm tabiiki istersen işallah herşey gönlünce olur

kızlar merhaba inanmayacaksınız ama bu topiği başından sonuna kadar okudum, tabii çok zamanımı aldı.aklımdan geçen hemen hemen tüm sorularıma cevap buldum emeği geçe herkese çook teşekkür ederim.sadece bir tek şeye takıldım kaldım ameliyat olanlara sormak istiyorum.sezeryan ameliyatı geçirmiştim ve hareket kabiliyetini çok kısıtladığını düşünüyorum.(üstelik ağrı eşiğim yüksektir ve loğusalığımın üçüncü gününde sıkıldığım için dolaşmaya bile çıktım kalkınca yürüyosun tamam saatlerce bile yürürsün ama yatmak kalkmak çok zordu)karın germe ameliyatına kıyasla çok daha küçük bir izi olmasına rağmen o ağrıyla sıkı bir korsenin nasıl giyilebileceğini anlayabilmiş değilim.bu ameliyattan sonra giyilen korse yoksa bele dolanarak sıkılan cinsten bir şey mi.yani ağı olan bir nesneyi hele bir de sıkı lastikli bir şeyse nasıl eğilip nasıl yukarıya çekileceğini düşünüp duruyorum.hatta bu sağlıklı bir insanı bile zorlar.hepinize sağlıklı günler dilerim.

Son düzenleme:
limon canımsın tekrar sağol arkadaşım çok yardımcı oldun hergün senden bir şeyler öğrenip kendimi bu ameliyata daha çok hazırlıyorum ne olur sende diğer arkadaşlar gibi ameliyat sonrası ortadan kaybolma sendeki bu aratırmacı ruhu olduğu müddetçe biz yanlış yapmayız ayrıca eğer mümkün olursa seni hastanedede ziyaret etmek isterim büyük bir olasılıkla bende olacağım için enazından bende doktorla görüşürüm tabiiki istersen işallah herşey gönlünce olur[/QUOT
tabiki burda olacağım sağ salim ameliyat olayım hergünumu yazıcam ve eğer gelirsen çok mutlu olurum seve seve de taniştirirm dr . bu gün tatil için çıkıyorum bir hafta yokum geldikden sonra tekrar yazışmak üzere

kızlar merhaba inanmayacaksınız ama bu topiği başından sonuna kadar okudum, tabii çok zamanımı aldı.aklımdan geçen hemen hemen tüm sorularıma cevap buldum emeği geçe herkese çook teşekkür ederim.sadece bir tek şeye takıldım kaldım ameliyat olanlara sormak istiyorum.sezeryan ameliyatı geçirmiştim ve hareket kabiliyetini çok kısıtladığını düşünüyorum.(üstelik ağrı eşiğim yüksektir ve loğusalığımın üçüncü gününde sıkıldığım için dolaşmaya bile çıktım kalkınca yürüyosun tamam saatlerce bile yürürsün ama yatmak kalkmak çok zordu)karın germe ameliyatına kıyasla çok daha küçük bir izi olmasına rağmen o ağrıyla sıkı bir korsenin nasıl giyilebileceğini anlayabilmiş değilim.bu ameliyattan sonra giyilen korse yoksa bele dolanarak sıkılan cinsten bir şey mi.yani ağı olan bir nesneyi hele bir de sıkı lastikli bir şeyse nasıl eğilip nasıl yukarıya çekileceğini düşünüp duruyorum.hatta bu sağlıklı bir insanı bile zorlar.hepinize sağlıklı günler dilerim.
hoş geldin ve bu kadar yazıyı okuduğun içinde tebrik ederim. eğer hepsini okuduysan ben ortalık karıştıcı ve oyun bozucuyum görmüşsündür:))))))
bende sezeryan oldum ve iki kere ikincisinde ben üçüncü günü evimi süpürdüm ve canım çok yanmıştı ama süpürdüm .hatta tekdim evde kimse yokdu yanımda yatakdan kalkamazdım yan dömüp dizlerimin üstüne inmeye çalışırdım kızımı emzirmek için .ama geçti .... şimdi bunun ne olduğunu tam bilmiyorum büyük bir kesi var farkı ise sadece deri operasyonu oluşu yanı organlarla alakalı olmadığı içöin belki alannın çok geniş olmasından kaynaklı bir acı fazlalığı olabilir diye mantık yürütüyorum .korse tak çıkar değil bunu unutma!! sadece banyo yaparken çıkartman gerekli bir kere giyince banyo yapana kadar çıkartmayacaksın zatten ameliyat sonrası ilk üç gün den önce yıkanmana izin yok eeeee böyle olnuca acıların biraz daha dinmiş oluyor üç günde bide lastık gibi değilde pamuklu olanları var tercih senin ister tayt şeklinde al istersen yarım karın bölgesini konumak için al ben tayt şeklinde olanından almak istiyorum .birde ameliyat olan arkadaşlar korse için kendimizi güvende hissediyoruz korseliyken diyorlar .sezeryandada öyle değilmi ben sanki karnım dışarı doğru düşecek gibi geliyordu korse kullanmadığıum gün. kendi adıma söyliyim on gün çok zorda geçse dümdüz bir karın için deymezmı yaaaa
kangunu karnımda sarkık bir kese ile dolaşıyorum :KK43:(((ohaoldumsmile

limon cugum cnm allah sana en kolay sekilde bu ameliati olmani nasip etsin sende bize boyle bilgiler ve de cesaret verirsin insllah kiz ben de artik ruyalarimda gormeye basladim bu da demek tir ki en uygun zamanda olmam lazim bu ameliyati ama once yazin gecmesini bekleyecem hayirlisi ne zamansa o zaman olsun cnmkaydirigubbakcemile2

Limon tatile gitti, forum durdu valla. Duygucum son gelişmeler nasıl, sıkıntıların biraz azaldı mı

Canım çook teşekkür ederim hoş buldum.gelişmeleri takip etmeye devam ama ben de tatile çıkıyorum.dönüşte iyi haberlerde buluşmak üzere :)

merhaba kızlar yaa ben yokken nasılda hoş sohbet olmuşsunuz .:))))) nerde bu müllet hiç kimse kalmamış
hoşgeldin limonnn ... sensiz olmuyor demek:)) nasıl gectti tatilin? benim bu arada kafam kavitasyonla karışmış durumda, kavitasyonla ilgili bütün forumları okudum bu sitede kimi tavsiye ediyor kimi etmiyor eylüle kadar zamanım var, yoksa kesin cözüm gelsin liposakşin:)))

tekrar merhaba tatilin etkisinden çıkamadım birde işler çok birikmiş gelemiyorum çok fazla siteye benden sonra bir suskunluk var anlamadım noldu herkezmi karın germe oldu yada herkezmi vaz geçti çünkü her ikisi oluncada gidiyorlar:)))) ben halaa azımle buradayım ve kararlıyım bu amel,yatı olacağım ve buradan yaşadıklarımı yazacağım:)))))))) bu arada önceden ne kadar uğraşsamda kilo veremezdim şimdi istemediğim hallde kilo veriyorum yazın ve sıcakların etkisi olacak ama ne kadar az kilo ile girersem ameliyata sonrası için o kadar risk benim için herkeze selam

slm kızlar ... gecen tv de op.dr hasan fındık izledim nasol anlatsam bana okdr güvenilir ve samimi geldiki dr sayfasına girdim ve ziyaretci defterini okudum hic üşenmeden, doktorun hakında yazılanlar cok hoşuma gitti mail attım doktora fiyatla ilgili cvb gelirse sizinle paylaşırım, limoncum bide sen görüş hasan beyle bakalım sende memnun kalırmısın ,doktor seciminde sana güveniyorum benim gibi cok secicisin :))

tekrar merhaba tatilin etkisinden çıkamadım birde işler çok birikmiş gelemiyorum çok fazla siteye benden sonra bir suskunluk var anlamadım noldu herkezmi karın germe oldu yada herkezmi vaz geçti çünkü her ikisi oluncada gidiyorlar:)))) ben halaa azımle buradayım ve kararlıyım bu amel,yatı olacağım ve buradan yaşadıklarımı yazacağım:)))))))) bu arada önceden ne kadar uğraşsamda kilo veremezdim şimdi istemediğim hallde kilo veriyorum yazın ve sıcakların etkisi olacak ama ne kadar az kilo ile girersem ameliyata sonrası için o kadar risk benim için herkeze selam

limoncugum selam cnm vallahi ben arada girdim ama kimsecikler yoktu ben vaz gecmedim devam yediklerime dikat ediyorum her gun azcik spor bile yapiyorum guzellesmeye cok az kladi gunumu alsam bir kez isin yarisi bitmis olacak gibime geliyo cnm sen benden cok once olacan allahin izniyle artik seni rahatisz ederim bilesin zamanin ve isteyin oldukca tabi bize cevap verirsen cok cok makbule gecer cnm a.s.

duygcugum nasil sin cnm ya insallah cok cok iyisindir ve nerdeyse unutmussun dur agriyi siziyi o guzel gobisin ve memislerin mutlulgunu yasiyosundur darisi basimiza cok tezde once limoncugum sonra da cok isteyenlerin en sonunda bana optumm ah dusuk belli pantalonlari dusundukce heyecanlaniyorum kiz

slm kızlar ... gecen tv de op.dr hasan fındık izledim nasol anlatsam bana okdr güvenilir ve samimi geldiki dr sayfasına girdim ve ziyaretci defterini okudum hic üşenmeden, doktorun hakında yazılanlar cok hoşuma gitti mail attım doktora fiyatla ilgili cvb gelirse sizinle paylaşırım, limoncum bide sen görüş hasan beyle bakalım sende memnun kalırmısın ,doktor seciminde sana güveniyorum benim gibi cok secicisin :))

canım bende Ankaradayım kışın hayırlısıyla İNŞALLAH bende karın gerdirme ameliyatı olacağım,senden gelecek msj bekliyeceğim yaz lütfen dr konusunda çok kararsızım bilmiyorumkismile opuyorumnanaktan

HAE:

cnm o sonunda dediyini ben tam anlayamadim ne kadar az kiloyla girersem sonrasi o kadar irsk demissin niye oyle dusunuyosun

amlyat olayım tabiki yazarım , şu anda doktor araştırması icindeyim , senin amlyat yaptıracagın doktor bellimi belki sende birilerini tavsiye edersin, yada ankarada görüştügün dr isimlerini payşaşırmısın, ben dr hasan beye mail attım cvb geldi resimlerimi yollayacagım ve bana maliyetini ancak ozmn soylebılrim dedi

canım bende Ankaradayım kışın hayırlısıyla İNŞALLAH bende karın gerdirme ameliyatı olacağım,senden gelecek msj bekliyeceğim yaz lütfen dr konusunda çok kararsızım bilmiyorumkismile opuyorumnanaktan

amlyat olayım tabiki yazarım , şu anda doktor araştırması icindeyim , senin amlyat yaptıracagın doktor bellimi belki sende birilerini tavsiye edersin, yada ankarada görüştügün dr isimlerini payşaşırmısın, ben dr hasan beye mail attım cvb geldi resimlerimi yollayacagım ve bana maliyetini ancak ozmn soylebılrim dedi, ben vaser lipo düşünüyorum ankarada sadece murat by ve mustfa by yapıyor dr murat by cok ucuyur fiyatta sankı acık beyın amlyttı yapacak:) mustafa bye yanı daha uygun fiyat verdi 3,500 , tellden ulaşttım digerlerine resimlerimi ya da beni gormek istiyorlar fiyatlar aynı dr musafa by kimi ,ama ben nedense dr hasan beye daha cok ısındım, ha bu arada kızlar dr hasan bye sordum lipodan sonra dogum yapılamaz soylentileri yalanmış yapabılırmişiz

arkadaşlar bende bu operasyonu çok istiyorum,ama bır yandanda vucut geliştirme sporu yapanlara bakıyorum,ne halden ne hale geliyorlar,yanı karın bu şekılde düzelir diye düşünüyorum,

X