gerçekci bir insanım olacaklar önceden bildirilirse(tabi doğa üstü güç de beklemiyorum ) sözlere göre şekil alır ve sözlerin ne kadar yerine kutulduğu dikkat ederim.aslında bu işe kararı burdaki yazılanlara itibar ederek karar verdim ilk gittim dr da burda adı geçen mükkemel bir dr du .sonra yine burda öğrendimki hepsi bir hile ve kandırmacaymış . yani burda okuduklarımla gittim ameliyat günü bile aldım kimdir necidir araştırmadan. tabii görüşme esnasındaki bazı tezatlar konuşmalardaki tutarsızlıklar dur bir araştırayım dememe sebep oldu iyiki işgilenmişim yoksa 12 temmuz sabahı ameliyat olmuştum burda bir sürü nick uydurup kendi reklamını yapan ve ya yaptırtan bir dr da. şükürrr binlerce kere şükür ALLAH yardım etti ve gerçekler ortaya çıktı o günden sonra ben bu işi en iyisinde neden olmuyorum dedim ve prof araştırmaya başladım sonuç da beni buralara getirdi işte bir çok dr ile görüşünce ister istemez konuyuda iyi öğrenince yaklaşımlardan kim ne dememk istiyor ne kadaranın başara bilir anlıyorsun ve dahada önemlisi konu hakkında ne kadar tecrubesi var ben tamam işte bu dediğim prof her hafta en az iki karın germe yapıyor hastane muhasebesi ile bile görüştüm dr a gitmeden önce yani iyice piskopata bağlamışım ben :))))))) hihoyyytsanırım smart lipo olucam çünkü abdominaplasty izi büyük oluyor.Ve 4 kilo verirsem şekillendirme amaçlı smart lipo istiyorum.limon ne zamandır forumu okuyorum tarzımız merakımız ve endişelerimiz aynı.sende mükemmeliyetçi ve detaycısın seni anlıyorum.herşey senin içöin mükemmel olsun
limon canımsın tekrar sağol arkadaşım çok yardımcı oldun hergün senden bir şeyler öğrenip kendimi bu ameliyata daha çok hazırlıyorum ne olur sende diğer arkadaşlar gibi ameliyat sonrası ortadan kaybolma sendeki bu aratırmacı ruhu olduğu müddetçe biz yanlış yapmayız ayrıca eğer mümkün olursa seni hastanedede ziyaret etmek isterim büyük bir olasılıkla bende olacağım için enazından bende doktorla görüşürüm tabiiki istersen işallah herşey gönlünce olur[/QUOT
tabiki burda olacağım sağ salim ameliyat olayım hergünumu yazıcam ve eğer gelirsen çok mutlu olurum seve seve de taniştirirm dr . bu gün tatil için çıkıyorum bir hafta yokum geldikden sonra tekrar yazışmak üzere
hoş geldin ve bu kadar yazıyı okuduğun içinde tebrik ederim. eğer hepsini okuduysan ben ortalık karıştıcı ve oyun bozucuyum görmüşsündür:))))))kızlar merhaba inanmayacaksınız ama bu topiği başından sonuna kadar okudum, tabii çok zamanımı aldı.aklımdan geçen hemen hemen tüm sorularıma cevap buldum emeği geçe herkese çook teşekkür ederim.sadece bir tek şeye takıldım kaldım ameliyat olanlara sormak istiyorum.sezeryan ameliyatı geçirmiştim ve hareket kabiliyetini çok kısıtladığını düşünüyorum.(üstelik ağrı eşiğim yüksektir ve loğusalığımın üçüncü gününde sıkıldığım için dolaşmaya bile çıktım kalkınca yürüyosun tamam saatlerce bile yürürsün ama yatmak kalkmak çok zordu)karın germe ameliyatına kıyasla çok daha küçük bir izi olmasına rağmen o ağrıyla sıkı bir korsenin nasıl giyilebileceğini anlayabilmiş değilim.bu ameliyattan sonra giyilen korse yoksa bele dolanarak sıkılan cinsten bir şey mi.yani ağı olan bir nesneyi hele bir de sıkı lastikli bir şeyse nasıl eğilip nasıl yukarıya çekileceğini düşünüp duruyorum.hatta bu sağlıklı bir insanı bile zorlar.hepinize sağlıklı günler dilerim.
hoşgeldin limonnn ... sensiz olmuyor demek:)) nasıl gectti tatilin? benim bu arada kafam kavitasyonla karışmış durumda, kavitasyonla ilgili bütün forumları okudum bu sitede kimi tavsiye ediyor kimi etmiyor eylüle kadar zamanım var, yoksa kesin cözüm gelsin liposakşin:)))merhaba kızlar yaa ben yokken nasılda hoş sohbet olmuşsunuz .:))))) nerde bu müllet hiç kimse kalmamış
tekrar merhaba tatilin etkisinden çıkamadım birde işler çok birikmiş gelemiyorum çok fazla siteye benden sonra bir suskunluk var anlamadım noldu herkezmi karın germe oldu yada herkezmi vaz geçti çünkü her ikisi oluncada gidiyorlar:)))) ben halaa azımle buradayım ve kararlıyım bu amel,yatı olacağım ve buradan yaşadıklarımı yazacağım:)))))))) bu arada önceden ne kadar uğraşsamda kilo veremezdim şimdi istemediğim hallde kilo veriyorum yazın ve sıcakların etkisi olacak ama ne kadar az kilo ile girersem ameliyata sonrası için o kadar risk benim için herkeze selam
slm kızlar ... gecen tv de op.dr hasan fındık izledim nasol anlatsam bana okdr güvenilir ve samimi geldiki dr sayfasına girdim ve ziyaretci defterini okudum hic üşenmeden, doktorun hakında yazılanlar cok hoşuma gitti mail attım doktora fiyatla ilgili cvb gelirse sizinle paylaşırım, limoncum bide sen görüş hasan beyle bakalım sende memnun kalırmısın ,doktor seciminde sana güveniyorum benim gibi cok secicisin :))
tekrar merhaba tatilin etkisinden çıkamadım birde işler çok birikmiş gelemiyorum çok fazla siteye benden sonra bir suskunluk var anlamadım noldu herkezmi karın germe oldu yada herkezmi vaz geçti çünkü her ikisi oluncada gidiyorlar:)))) ben halaa azımle buradayım ve kararlıyım bu amel,yatı olacağım ve buradan yaşadıklarımı yazacağım:)))))))) bu arada önceden ne kadar uğraşsamda kilo veremezdim şimdi istemediğim hallde kilo veriyorum yazın ve sıcakların etkisi olacak ama ne kadar az kilo ile girersem ameliyata sonrası için o kadar risk benim için herkeze selam
canım bende Ankaradayım kışın hayırlısıyla İNŞALLAH bende karın gerdirme ameliyatı olacağım,senden gelecek msj bekliyeceğim yaz lütfen dr konusunda çok kararsızım bilmiyorumkismile opuyorumnanaktan