Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bir güzellik ugruna neler yapiyoruz . Olmayanlar topluca doktoru basip SIKI pazarlik yapip ayni anda ameliyat olalim Kilodan korkmuyorum yavas yavas 2 senede 15 kilo verdim. Benim tek sorunum sigara onu asla birakamam ya

ölürüm de sigarayı bırakamam diyen ben 4 yıldır içmiyorum. champix i denemelisin eğer gerçekten bırakmak istiyorsan.

kıyamam ya keşke içmeseydin...neyse içmeme kararı almışsın, bu da önemli...geçmiş olsun tatlım.

merhaba kizlar. size hala hacettepeden yaziyorum birakmadilar hala. kacicam sonunda. durumum iyi gibi. gogsumdeki tup ckti dun. ama gozlem altinda tutmak istiyolar. sesim hala yok buna cok canm skliyo. her ameliyatta bsyleri kaybettim ya bahtsz bedevi mi desem kendime pismis tavuk mu bilmem. cok cnm skldi artk burdan. bi de hergun bilmemne tetkigi yapcaz diye yemek yok acliktan olcem yakinda. gece uyutmazlar yemek vermezler sonra hastalar iyilessin diye beklerler.

cnm çok çok geçmişler olsun
bugünler geçecek üzme kendini
ayrıca bak bakıcak kimsem yok diyordun gül gibi bakıyorlar hastanede :)

Son düzenleme:
Kelebekli bugün benim kontrolm var hacettepede ziyaret etmek istiyorum seni içeri alırlar mi beni acaba hani isim falan sorarlar belki

Yardımcı olduysam ne mutlu bana Karın germe ve bel yanlarıma çok az lipo ve tabii göğüs dikleştirme
Doktorum hiç medyatik değildir. Dr. Derya Özçelik .. Çok şeker çok anlayışlı biri.. Doğru elektriği almak çok önemli bence..
Herşey gönlünce olsun...

Cannııımmm umarım biran önce geçer....

Canim geçmiş, gitmis, bitmiş olsun inşallah. Bayağı korkuttun bizi, şükür şimdi iyisin. Allah beterinden saklasin.

Aman Allah korusun Kormkma ve aklına getirme.. lütfen çağırma olumsuzlukları....

Ünlü olmazmı, Plastik Cerrahi Derneği Başkanı Prof.Dr.Derya Özçelik. Canım ayıptır sorması kaça yaptı Derha hanım ameliyatı. Uygunsa onada bir görünmek isterim.

Ünlü olmazmı, Plastik Cerrahi Derneği Başkanı Prof.Dr.Derya Özçelik. Canım ayıptır sorması kaça yaptı Derha hanım ameliyatı. Uygunsa onada bir görünmek isterim.

Yok yinede medyada pek bişeye rastlayamadım onunla ilgili. Valla ben de fiyatı daha önce yazmıştım ama şimdi veni ye katılıyorum..

Daha önce de dediğim gibi doktorla yüzyüze geldiğinde sana nasıl elektrik verdiği. Ve bir önemli konu ise daha önce yapılanlardan referans alman..

Sevgiler
Canım

Canııımm çok çok geçmiş olsun tekrar.. Bunaldın haklısın ama çoğu gitti azı kaldı diye olumlu düşünelim olumlu şeyler olsun...

Massal sen gitmişmıydin kelebegin yanına nasıl ulaşabilirim ona Plastige geçmedi dimi daha

Yok canım ya ne mümkün. çalışıyorum yoksa giderdim dedim ama istanbul da olduğumu sanki herkes biliyor sanıp belirtmeyi unuttum

Ama lütfen bizleride haberdar et sen kendi gözlerinle gördükten sonra olurmu ...

Son düzenleme:
Kızlar kelebekliyi gördüm çok tatlı ve cana yakın birisi. çok sıkıntılar yaşamış ama şükür ki atlatmis sali günü de çıkacakmis galiba

Ben fiyat verme konusunda sizlere katılamıyorum. Şahsen ben fiyatı saklama ihtiyacı duymazdım çünkü gerçekten ameliyatın başarısı kadar bence fiyat da önemli ama elbette bu benim fikrim. Sizlerin fikrinede saygı duyuyorum, elbette sizinde bir sebebiniz vardır. Yardımların için teşekkürler sevgiler canım

Burdan kimse bana ulaşmadi sağolsun benim kendi doktorum ömer ekin çok yardımcı oldu kelebeklıyi bulmamda çünkü ismini dahi bilmediğim birinin yanına gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…