Bir güzellik ugruna neler yapiyoruz . Olmayanlar topluca doktoru basip SIKI pazarlik yapip ayni anda ameliyat olalimKilodan korkmuyorum yavas yavas 2 senede 15 kilo verdim. Benim tek sorunum sigara onu asla birakamam ya
Çok teşekkürler kızlar 10 gün boyunca hergün sıkı bir pansuman olucakmışım oksijenli filan eğer o da fayda etmezse
vakum uygulayalım dedi doktorum ona ben kesin güveniyorum dedi. Umarım ona gerek kalmaz çünkü hastaneye yatmam gerekiyormuş.
Sigara kullanmadım ama şimdi canım çok sıkıldığı için 2 paket sigara içtim kızlar ne yazıkki. Ama paket bitince içmeme kararı aldım.
merhaba kizlar. size hala hacettepeden yaziyorumbirakmadilar hala. kacicam sonunda. durumum iyi gibi. gogsumdeki tup ckti dun. ama gozlem altinda tutmak istiyolar. sesim hala yok buna cok canm skliyo. her ameliyatta bsyleri kaybettim ya bahtsz bedevi mi desem kendime pismis tavuk mu bilmem. cok cnm skldi artk burdan. bi de hergun bilmemne tetkigi yapcaz diye yemek yok acliktan olcem yakinda. gece uyutmazlar yemek vermezler sonra hastalar iyilessin diye beklerler.
Canım verdiğin bilgiler için çok çok teşekkürler. Çok faydalı bilgiler verdin bana. Karın germe lipoyla birliktemiydi. Göğüsde oldunmu. Birde madem çok memnunsun Dr. çok merak etim sakınca yoksa ismini verirmisin.
Kızlar şimdi doktordan geldim gene. Benim dikişler gene sorun yarattı. Geçen hafta siyahlı kısımlara dikiş atılmıştı, kontrole gittiğimde enfeksiyon var dedi doktor moralim bozuldu epey antibiyotik ve Rifocin ampul verdi dikişin içine enjekte edilecek sonra da
vücut bir kısmını kusacak. Derim çok kötüymüş yaaaaaa dikiş tutmuyomuş...Şu dikişler bir kapansa izleri kafaya takmıyorum inanın...
merhaba kizlar. size hala hacettepeden yaziyorumbirakmadilar hala. kacicam sonunda. durumum iyi gibi. gogsumdeki tup ckti dun. ama gozlem altinda tutmak istiyolar. sesim hala yok buna cok canm skliyo. her ameliyatta bsyleri kaybettim ya bahtsz bedevi mi desem kendime pismis tavuk mu bilmem. cok cnm skldi artk burdan. bi de hergun bilmemne tetkigi yapcaz diye yemek yok acliktan olcem yakinda. gece uyutmazlar yemek vermezler sonra hastalar iyilessin diye beklerler.
sen benim mimarım sın tlbtlb sayende gaza geldim 7.kilo gitti
Yarın yola çıkıyorum. Birazdan valizimi hazırlıycam.korkularım var mutluluk karışık.bi an önce olsa bitse
bende sıgarayı bırakamayanlardanmdrumda bırak demedı. hatta amelıyattan 4 saat once ızın aldm drdan ındm asagı sıgara ıctım ve hala ıcıorum tam gaz devam..ve bı sorun cıkcak dıe ölüyorum korkudan
Yardımcı olduysam ne mutlu banaKarın germe ve bel yanlarıma çok az lipo ve tabii göğüs dikleştirme
Doktorum hiç medyatik değildir. Dr. Derya Özçelik .. Çok şeker çok anlayışlı biri.. Doğru elektriği almak çok önemli bence..
Herşey gönlünce olsun...
Ünlü olmazmı, Plastik Cerrahi Derneği Başkanı Prof.Dr.Derya Özçelik. Canım ayıptır sorması kaça yaptı Derha hanım ameliyatı. Uygunsa onada bir görünmek isterim.
Massal sen gitmişmıydin kelebegin yanına nasıl ulaşabilirim ona Plastige geçmedi dimi daha
Yok yinede medyada pek bişeye rastlayamadım onunla ilgili.Valla ben de fiyatı daha önce yazmıştım ama şimdi veni ye katılıyorum..
Daha önce de dediğim gibi doktorla yüzyüze geldiğinde sana nasıl elektrik verdiği. Ve bir önemli konu ise daha önce yapılanlardan referans alman..
Sevgiler
Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?