Selam canlarım. Az önce Ercan beyden geldim. Ve bende ameliyat günümü almış bulunuyorum 13 şubat Benim Ercan beyle tanışmama vesile olan burdaki arkadaşlar çok teşekkür ederim. Ercan bey harika bir insan. Çok cana yakın herşeyi detayları ile anlatan artısı ve eksileri ileve fotolarla izah eden ve en önemlisi bana feci güven verdi. Karın germe ile ilgili, benim karnım gerilmeye uygunmuş ve resimlerde görüyordum bir leğen kemiğinden diğerine uzanan kesiklerden çok korkuyordum neyseki benim kesik o kadar uzun olmayacakmış buna sevindim. Göğüslermi dikleştirmek istiyordum ama hacmi az olduğundan büyütmek gerekecek dedi. Alt kasa slikon takviyesi yapacak ben B cup istedim fakat kendisi C sana uygun dedi ve biz B ile C cup arasında karar kıldık Ameliyat 4 saat sürecekmiş. fiyata gelince en uygun fiyatı veriyorum dedi ve bir fiyat verdi ben gerçi pek pazarlık yapmayı beceremediğimden biraz indirim yaparmısınız dedim ve sağolsun oda biraz direndi ama sonra indi. Fiyatı 13.5. Türm ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar duyrulur. Hepimiz için hayırlı olsun inşallah allah sorunsuz ameliyat yaşatsın herbirimize
Bana da mail yoluyla ayni islemleri söyledi ama benim ki lolipop kesisi olacakmis :) Bu islemlerin icinde lazer lipoda yapacak mi? Fiyat konusuna gelince bana verdigi fiyat ile sanirim ayni indirimli bu sekilde oluyor :) Bende cok istiyorum da cok para biriktirmem gerekecek simdiden baslasam 2 senede anca biriktiririm o zamana kadar fiyatlar yükselir Kocama cok kafaya almam lazimmm cokkkk :)) Simdiden hayirli olsun.